Vivere il Movimento nelle strade
Nissan X Trail 4Dogs1 Ο σκύλος σου μίλησε : Έτσι θέλω να ταξιδεύω!

Ο σκύλος σου μίλησε : Έτσι θέλω να ταξιδεύω!

Nissan X Trail 4Dogs1 Ο σκύλος σου μίλησε : Έτσι θέλω να ταξιδεύω!

Δεν χρειαζόταν έρευνα να μας το πει, αλλά τα συμπεράσματά της είναι ότι σχεδόν κάθε ιδιοκτήτης σκύλου θεωρεί το κατοικίδιό του μέλος της οικογένειάς του.  Επιπλέον, η συντριπτική πλειοψηφία ιδιοκτητών σκύλων  δηλώνει ότι θα αγοράσει ένα νέο αυτοκίνητο το οποίο διαθέτει περισσότερα χαρακτηριστικά που είναι φιλικά για το κατοικίδιό τους.

Η Nissan, το άκουσε αυτό και το τερμάτισε. Αλήθεια. Έφτιαξε το SUV που ονειρεύεται ο κάθε πραγματικός φιλόζωος. Γιατί, σε αυτό, ο σκύλος έχει το νερό του, το μπισκοτάκι του, την οθόνη και το ηχοσύστημα για να ακούει τις εντολές του αγαπημένου του ανθρώπου και -κρατήσου- εκτός από μπόλικα μαξιλάρια, μέχρι και… ντους και στεγνωτήριο. Έτσι, ο μικρός ή μεγάλος Αζορ/Τζακ/Ερμής/Πεπίτο ή ό,τι άλλο, θα ταξιδεύει πραγματικά ευτυχισμένος.

Η Nissan λοιπόν, προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις αυτής της κατηγορίας αγοραστών,  παρουσίασε ένα μοναδικό, νέο πρωτότυπο μοντέλο με την κωδική ονομασία  Χ-TRAIL 4Dogs. Με τον τρόπο αυτό η Nissan αποδεικνύει πως η ναυαρχίδα των crossovers της  είναι το τέλειο αυτοκίνητο για οικογενειακές περιπέτειες,  και  ιδιαίτερα για αυτές που αφορούν και τους τετράποδους φίλους μας.

Το Χ-TRAIL 4Dogs είναι το απόλυτα φιλικό για σκυλιά crossover, με τον χώρο αποσκευών του να έχει πλήρως μεταμορφωθεί, παρέχοντας  όλες τις ανέσεις  για ταξίδι έως και δύο κατοικίδιων.

Nissan X Trail 4Dogs5 Ο σκύλος σου μίλησε : Έτσι θέλω να ταξιδεύω!

Ο χώρος αποσκευών του crossover έχει μετατραπεί σε ένα άνετο “κατάλυμα”  για σκυλιά,  με χωρητικότητα 445 λίτρων, αλλά και με μια σειρά από νέα καινοτόμα χαρακτηριστικά που έχουν έχει επιλεγεί προσεκτικά.

Για παράδειγμα, το Nissan Χ-TRAIL4Dogs έχει ό, τι απαιτείται για να κρατήσει τους τετράποδους  “φιλοξενούμενους”, καθαρούς και άνετους, ακόμα και μετά από μια μεγάλη  βόλτα σε λάσπες. Μπορείτε να πλύνετε το αγαπημένο σας κατοικίδιο με το πτυσσόμενο ντους 360°, και στη συνέχεια να το στεγνώσετε με το ειδικό στεγνωτήριο για σκυλιά που παρέχει ισχυρή ροή αέρα στην βρεγμένη γούνα του. Τραβώντας  προς τα έξω την ειδικά διαμορφωμένη πτυσσόμενη ράμπα, τα σκυλιά μπορούν να πατήσουν πάνω στο πάτωμα του χώρου αποσκευών, χωρίς να τον λερώσουν. Τέλος ενεργοποιώντας το ολοκληρωμένο σύστημα αφύγρανσης, οι τετράποδοι φίλοι μας απολαμβάνουν συνεχή ροή ζεστού αέρα στον χώρο φιλοξενίας τους.

Nissan X Trail 4Dogs2 Ο σκύλος σου μίλησε : Έτσι θέλω να ταξιδεύω!

Παράλληλα, τα σκυλιά μπορούν να  ξεκουραστούν στο πολυτελές κρεβάτι, να πιουν νερό από το ειδικό μπολ που αποκλείει τυχόν διαρροές , αλλά και να τσιμπήσουν ένα αγαπημένο τους σνακ από τον έξυπνο δοσομετρητή . Για την ασφάλειά τους  κατά τη μεταφορά, λαμβάνεται μέριμνα μέσω ενός  ειδικού ιμάντα συγκράτησης με άγκιστρο.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ο  οδηγός και ο συνοδηγός μπορούν να επιτηρούν τα κατοικίδια χρησιμοποιώντας την καινοτόμο τεχνολογία της “dog-cam”, μιας ειδικής κάμερας  για σκυλιά. Η συγκεκριμένη κάμερα έχει  έξυπνα ενσωματωθεί στο σύστημα infotainment NissanConnect του Χ-TRAIL, επιτρέποντας σε  ιδιοκτήτη και σκύλο να βλέπει ο ένας τον άλλον, μέσω της οθόνης επτά ιντσών στο ταμπλό και της νέας οθόνης  LCD 10 ιντσών που έχει εγκατασταθεί στο χώρο αποσκευών, αντίστοιχα. Ο ιδιοκτήτης μπορεί επίσης να επικοινωνήσει με τον σκύλο του, μέσω ηχητικής σύνδεσης προκειμένου να τον κρατήσει ήρεμο.

Nissan X Trail 4Dogs3 Ο σκύλος σου μίλησε : Έτσι θέλω να ταξιδεύω!

Τα εξαρτήματα για το ντους και τον στεγνωτήρα αποθηκεύονται σε ένα νέο χρηστικό συρτάρι, που είναι εύκολο στην πρόσβαση στο μπροστινό μέρος  του χώρου αποσκευών.  Νέα διαχωριστικά έχουν προστεθεί για να διασφαλιστεί πως ο επίμαχος χώρος θα είναι τακτοποιημένος, με δυνατότητα αποθήκευσης τροφής, αλλά και ειδών “ατομικής” υγιεινής.  Το Χ-TRAIL 4Dogs διαθέτει επίσης ένα πλέγμα ασφαλείας πάνω από τα πίσω καθίσματα, το οποίο είναι διαθέσιμο ως γνήσιο αξεσουάρ της Nissan.

Nissan X Trail 4Dogs4 Ο σκύλος σου μίλησε : Έτσι θέλω να ταξιδεύω!

Τέλος, ο χώρος αποσκευών είναι επενδεδυμένος με άριστης ποιότητας  δέρμα που καθαρίζεται εύκολα από σκόνη, χώμα αλλά και τις τρίχες των αγαπημένων μας κατοικίδιων.

Nissan X Trail 4Dogs6 Ο σκύλος σου μίλησε : Έτσι θέλω να ταξιδεύω!

Nissan Χ-TRAIL4Dogs