ΜΙΝΙ

Η ΜΙΝΙ Hellas και το αμιγώς ηλεκτρικό ΜΙΝΙ οδηγούν τον πλανήτη μας σε ένα πιο βιώσιμο αύριο με δράσεις φύτευσης δέντρων

Κάθε test drive με το αμιγώς Ηλεκτρικό ΜΙΝΙ σημαίνει ακόμη ένα δέντρο. Εθελοντική συμμετοχή εργαζομένων, συνεργατών και φίλων της ΜΙΝΙ που φύτευσαν συνολικά 300 δενδρύλλια σε τμήμα του Υμηττού στον Ν. Αττικής.

ΜΙΝΙ

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αγάπης για το περιβάλλον, η MINI Hellas σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό We4All, έχει αναλάβει από την αρχή του έτους την πραγματοποίηση δράσεων φύτευσης δέντρων σε περιοχές σε όλη την Ελλάδα, που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

 

Η όλη πρωτοβουλία συνδέεται με την ενέργεια MINI City Electric Drive, όπου οι φίλοι της μάρκας πραγματοποιώντας test drive με το αμιγώς Ηλεκτρικό ΜΙΝΙ, συμβάλλουν στις δράσεις φύτευσης δέντρων, διότι κάθε test drive με το MINI Cooper SE σημαίνει και φύτευση ενός δέντρου.

 

Στα πλαίσια αυτής της πρωτοβουλίας, η ΜΙΝΙ Hellas τίμησε τη Γιορτή της Μητέρας, την Κυριακή 8 Μαΐου 2022, πραγματοποιώντας εθελοντική δράση Δενδροφύτευσης στην περιοχή της Παιανίας, Ν. Αττικής.

Με σύμμαχο την We4All, εργαζόμενοι, συνεργάτες και φίλοι της ΜΙΝΙ που είχαν πραγματοποιήσει test drive με το αμιγώς Ηλεκτρικό ΜΙΝΙ, έδωσαν ηχηρό παρόν φυτεύοντας συνολικά 300 δενδρύλλια αναδασώνοντας τμήμα του Υμηττού που είχε καεί ολοσχερώς πριν από μερικά χρόνια.

 

Σε σχετική δήλωσή της, η κυρία Δήμητρα Μπίκου, Επικεφαλής της μάρκας ΜΙΝΙ στην Ελληνική αγορά τόνισε: «Έχουμε λάβει την πρωτοβουλία σε συνεργασία με την We4all να φυτέψουμε 2.000 δέντρα στην Αττική και σε κάποιες άλλες περιοχές που έχουν πληγεί τα τελευταία χρόνια από πυρκαγιές. Επιλέξαμε τη σημερινή ημέρα, τη Γιορτή της Μητέρας, θέλοντας να ανταποδώσουμε την αγάπη μας στη μητέρα φύση».

Η MINI Hellas ως Earth Protector έχει δεσμευτεί να συνεχίσει την πρωτοβουλία και να πραγματοποιεί ενέργειες και δράσεις δημιουργώντας πνεύμονες πρασίνου με κάθε ευκαιρία, διότι το μέλλον του πλανήτη βρίσκεται στα χέρια όλων μας.