Live η Κίνηση στους δρόμους
Free2move

Η Free2move προσφέρει ευέλικτες επιλογές οχημάτων για καλοκαιρινές αποδράσεις

Καθώς πλησιάζουν οι καλοκαιρινές διακοπές, το Free2move είναι έτοιμο να καλύψει όλες τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες, είτε πρόκειται για ένα αυθόρμητο ταξίδι στη λίμνη, είτε για μια ορεινή ημερήσια πεζοπορία, είτε για μια επίσκεψη σε φίλους σε άλλη πόλη.

Free2move

Καθώς πλησιάζουν οι καλοκαιρινές διακοπές, το Free2move είναι έτοιμο να καλύψει όλες τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες, είτε πρόκειται για ένα αυθόρμητο ταξίδι στη λίμνη, είτε για μια ορεινή ημερήσια πεζοπορία, είτε για μια επίσκεψη σε φίλους σε άλλη πόλη.

Προσπαθώντας να φέρει επανάσταση στις λύσεις κινητικότητας που απλοποιούν την πρόσβαση σε οχήματα, η Free2move προσφέρει πληθώρα επιλογών στην αγορά ενοικίασης αυτοκινήτων, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών ενοικίασης αυτοκινήτων και κοινής χρήσης αυτοκινήτων. Η διαισθητική εφαρμογή Free2move παρέχει στους πελάτες εύκολη πρόσβαση σε μια επιλογή από περισσότερα από 450.000 οχήματα, διαθέσιμα ανά λεπτό, εβδομάδα ή μήνα. Ως αποτέλεσμα, η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα κερδοφόρο επιχειρηματικό μοντέλο που προωθεί τη βιώσιμη κινητικότητα. Οι υπηρεσίες Free2move επεκτείνονται σε περισσότερες από 170 χώρες, παρέχοντας εύκολη και αξιόπιστη πρόσβαση σε οχήματα χωρίς τις μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις που συνεπάγεται η κατοχή αυτοκινήτου.

“Η δέσμευσή μας είναι πάντα η εμπειρία του πελάτη”, διαβεβαιώνει η Brigitte Courtehoux, διευθύνουσα σύμβουλος της Free2move. “Η δυναμική μας λύση εξελίσσεται διαρκώς για να προβλέπουμε τις ανάγκες των πελατών. Καθώς προχωράμε προς τους παραδοσιακά ταξιδιόφιλους καλοκαιρινούς μήνες, είμαστε σίγουροι ότι οι επιλογές μας Rent και CarSharing θα παρέχουν την καλύτερη πρόσβαση σε οχήματα για τους πελάτες μας”.

Η Free2move Rent είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους χρειάζονται αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια της περιόδου των διακοπών. Με περίπου 823 πρακτορεία στη Γαλλία και περίπου 200 πρακτορεία στην Ισπανία, οι πελάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στα τελευταία μοντέλα για έως και 28 ημέρες, με πρόβλεψη για έως και τρεις οδηγούς. Η ποικιλία των διαθέσιμων οχημάτων ποικίλλει ανά χώρα, από Peugeot 108 ή 208 έως Fiat και Citroën, ή ακόμη και Opel Corsa και Jeep Renegade. Διάφορα Mobility Corners σε αεροδρόμια, όπως το Παρίσι (Roissy CDG), η Μασσαλία (αεροδρόμιο UVAL), η Λυών και η Μαδρίτη, διευκολύνουν την εύκολη παραλαβή επί τόπου.

Πέρα από τις παραδοσιακές ενοικιάσεις αυτοκινήτων, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν την κοινή χρήση αυτοκινήτων, ακόμη και να κλείσουν ηλεκτρικά οχήματα (EV) για παρατεταμένες περιόδους. Αυτοκίνητα όπως το Peugeot e-208 και το Fiat 500e μπορούν να ενοικιαστούν έως και για ένα μήνα, προσφέροντας ευέλικτες επιλογές που απαιτούν πληρωμή μόνο για τη χρήση, χωρίς προκαταβολικά συμβόλαια. Μόλις ενοικιαστούν, τα οχήματα αυτά μπορούν να οδηγηθούν οπουδήποτε, παρέχοντας μια ταξιδιωτική εμπειρία χωρίς προβλήματα.

Με παρουσία σε περισσότερες από 170 χώρες, η Free2move καλύπτει ποικίλες ταξιδιωτικές ανάγκες. Η εταιρεία επεκτάθηκε πρόσφατα στη Σλοβενία, την Ελλάδα και τη Ρουμανία, αποδεικνύοντας τη δέσμευσή της να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση για ευέλικτες, βιώσιμες επιλογές μεταφοράς σε όλη την Ευρώπη και τις ΗΠΑ. “Η επιτυχία μας επικυρώνει την ικανότητά μας να καλύπτουμε με βιώσιμο τρόπο τις ποικίλες ανάγκες μετακίνησης των πελατών μας. Αναμένουμε με ανυπομονησία την περαιτέρω ανάπτυξη και την ευκαιρία να διαμορφώσουμε το μέλλον της βιώσιμης κινητικότητας”, λέει η Brigitte Courtehoux, διευθύνουσα σύμβουλος της Free2move.

 

Σχετικά με την Free2move : Free2move, μέρος του πολυεθνικού ομίλου Stellantis, είναι ένα παγκόσμιο εμπορικό σήμα κινητικότητας που προσφέρει ένα εκτεταμένο και μοναδικό οικοσύστημα τόσο για ιδιώτες όσο και για επαγγελματίες πελάτες. Με επίκεντρο τα δεδομένα και την τεχνολογία, η Free2move δίνει προτεραιότητα στην εμπειρία του πελάτη στην προσπάθειά της να μεταμορφώσει την κινητικότητα. Εφαρμόζοντας μια προσέγγιση αγοράς κινητικότητας, η Free2move παρέχει μια ποικιλία υπηρεσιών μέσω μιας ενιαίας εφαρμογής για την κάλυψη των ταξιδιωτικών αναγκών των πελατών, που κυμαίνονται από ενοικιάσεις διάρκειας ενός λεπτού έως και πολλών ημερών, προσφέροντας ακόμη και θέσεις στάθμευσης. Η εταιρεία, με έδρα το Παρίσι της Γαλλίας, μπορεί να υπερηφανεύεται για περισσότερους από 6 εκατομμύρια πελάτες, 450.000 ενοικιαζόμενα οχήματα και 500.000 θέσεις στάθμευσης.