BMW

Η BMW M Motorsport και η LEGO γιορτάζουν το πάθος για τους αγώνες με δύο νέα σετ μοντέλων

Με τη νέα αγωνιστική σεζόν να έχει ήδη ξεκινήσει, η συνεργασία μεταξύ της BMW M Motorsport και της LEGO δημιούργησε ένα νέο σετ μοντέλων της σειράς Speed Champions

BMW

Με τη νέα αγωνιστική σεζόν να έχει ήδη ξεκινήσει, η συνεργασία μεταξύ της BMW M Motorsport και της LEGO δημιούργησε ένα νέο σετ μοντέλων της σειράς Speed Champions που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον. Η νέα άφιξη θα αποτελέσει πηγή ενθουσιασμού για τους νεότερους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού ηλικίας από εννέα ετών και πάνω, ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία κατασκευής και παιχνιδιού για τους πιο ώριμους συλλέκτες. Με 676 κομμάτια συνολικά, αυτό το σετ προσφέρει λεπτομερή απεικόνιση των δύο μοντέλων δίνοντας τη δυνατότητα στους φίλους των παιχνιδιών συναρμολόγησης να δημιουργήσουν όχι ένα αλλά δύο τρέχοντα αγωνιστικά αυτοκίνητα της BMW M Motorsport: την BMW M Hybrid V8 και την BMW M4 GT3. Τα δύο αυτά αγωνιστικά αυτοκίνητα αποτελούν την αιχμή του δόρατος της BMW M Motorsport σε αγώνες όπως οι 24 ώρες του Le Mans που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 15 και 16 Ιουνίου 2024.

Οι νέες μινιατούρες της σειράς Speed Champions ξεχωρίζουν ως προσεκτικά κατασκευασμένα αντίγραφα των αυθεντικών αυτοκινήτων. Τα αυθεντικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τα χαρακτηριστικά χρώματα της BMW M Motorsport, τους προτεταμένους διαχύτες αέρα, τις οπτικά εντυπωσιακές απολήξεις της εξάτμισης και τα εντυπωσιακά σπόιλερ, καθώς και ένα εσωτερικό φιλοτεχνημένο με περισσή προσοχή στη λεπτομέρεια. Επιπλέον, οι οροφές των δύο μινιατούρων μπορούν να αφαιρεθούν για να μπορέσουν οι φιγούρες των οδηγών, που περιλαμβάνονται στο σετ, να τοποθετηθούν στα αντίστοιχα cockpit. Το σκηνικό επομένως είναι έτοιμο για συναρπαστικούς αγώνες τροχό με τροχό στα παιδικά δωμάτια σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης.

 

Ρέπλικες για μικρούς και μεγάλους λάτρεις των αγώνων

Οδηγούμενη από το όραμα της δημιουργίας εμβληματικών αγωνιστικών αυτοκινήτων με τουβλάκια LEGO, η σειρά LEGO Speed Champions φέρνει χαμόγελα στα πρόσωπα των φίλων του αυτοκινήτου και των συλλεκτών όλων των ηλικιών εδώ και σχεδόν δέκα χρόνια. Το νέο αυτό σετ, το οποίο συνδυάζει τις BMW M Hybrid V8 και BMW M4 GT3, ταιριάζει γάντι στην εν λόγω παράδοση και επιτρέπει σε επιπλέον target groups να βιώσουν τη γοητεία του μηχανοκίνητου αθλητισμού και την μηχανολογική τεχνογνωσία της BMW M.

Η τελευταία προσθήκη στη σειρά LEGO Speed Champions θα ξεσηκώσει το αγωνιστικό πάθος εκείνων που θα κατασκευάσουν τα αυτοκίνητα. Μόλις ολοκληρωθούν, αυτά τα δύο άκρως ελκυστικά μοντέλα θα εμπλουτίσουν τόσο τις βιτρίνες των συλλεκτών όσο και τις σχάρες εκκίνησης για συναρπαστικούς αγώνες στο σπίτι. Το σετ BMW M Hybrid V8 / BMW M4 GT3 ξεκίνησε να πωλείται στις 4 Μαρτίου 2024 σε συνιστώμενη τιμή λιανικής πώλησης 49,99 € και μπορεί να αγοραστεί από τους αντιπροσώπους της BMW στην ΕΕ και το Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και από το ηλεκτρονικό κατάστημα της BMW στη διεύθυνση lifestyle.bmw.com και την LEGO.

 

BMW M Motorsport : επιστροφή στη μεγάλη αγωνιστική σκηνή

Η BMW M Motorsport γιορτάζει την πολυαναμενόμενη επιστροφή της στους διεθνείς αγώνες πρωτοτύπων με την BMW M Hybrid V8. Το ηλεκτροκίνητο αγωνιστικό με τον V8 κινητήρα πέρασε την πρώτη του δοκιμασία την περασμένη σεζόν στη διάσημη κατηγορία GTP της σειράς IMSA και φέτος αγωνίζεται ήδη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής της FIA (FIA WEC). Ακριβώς 25 χρόνια μετά την πανηγυρική γενική νίκη της BMW V12 LMR στο Le Mans, το λανσάρισμα της BMW M Hybrid V8 στο θρυλικό κλασικό αγώνα αντοχής ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην αγωνιστική ιστορία πρωτοτύπων της μάρκας BMW.

Η BMW M Team WRT συμμετέχει επίσης με την BMW M4 GT3 στους αγώνες του FIA WEC την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι η BMW M Motorsport θα εκπροσωπείται και σε μια ακόμα κατηγορία στις 24 Ώρες του Le Mans, με τις δύο υβριδικές BMW M Hybrid V8 να δίνουν τη μάχη στην κατηγορία hypercar στο Le Mans και τις δύο καθαρόαιμες BMW M4 GT3 να παρατάσσονται στην LMGT3.