Η BMW iΧ φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Golden Hall

Το νέο μοντέλο συμβολίζει μία νέα εποχή για την BMW με εντυπωσιακή σχεδίαση, καινοτόμες ψηφιακές τεχνολογίες και υψηλά επίπεδα αυτονομίας

BMW

Φέτος τα Χριστούγεννα, η BMW απογειώνει τη Χριστουγεννιάτικη διάθεση με την «ενέργεια» της! Την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021, στις 19:00 μ.μ., η πρώτη αμιγώς ηλεκτρική BMW iΧ άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Golden Hall.

 

Σε μία live μετάδοση που προβλήθηκε στις σελίδες Facebook και Instagram της BMW Hellas και με παρουσιαστές τη λαμπερή Άννα Πρέλεβιτς και τον γνωστό παρουσιαστή της τηλεοπτικής εκπομπής ‘Traction’, Κώστα Στεφανή, η νέα BMW iX φωταγώγησε το δέντρο του Golden Hall με την «ενέργειά» της.

 

Γεννημένη από ένα όραμα. Φτιαγμένη για την ηλεκτρική κινητικότητα. H BMW iX αναπτύχθηκε με γνώμονα τη βιωσιμότητα, εξασφαλίζοντας οδηγική απόλαυση μηδενικών ρύπων, σπορ ευελιξία και σημαντική αυτονομία που αγγίζει τα 630 χλμ. Με νέες ψηφιακές καινοτομίες, πρωτοποριακό στυλ και έμφαση στην πολυτέλεια, η BMW iX ενσαρκώνει το μέλλον της ηλεκτροκίνησης με μία φρέσκια ερμηνεία της φιλοσοφίας Sports Activity Vehicle (SAV).

 

H BMW iX βρίσκεται στο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW από τις 13 Νοεμβρίου και προσκαλεί το κοινό να τη γνωρίσει από κοντά.

 

Δείτε το βίντεο της φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από τη νέα BMW iX :