Vivre le mouvement dans la rue
MINI

Personnalisation expressive : les MINI Publications ajoutent une couleur intense

Από το Νοέμβριο του 2022, νέα χρώματα θα διευρύνουν περαιτέρω την μοναδικότητα της Resolute Edition για το 3θυρο MINI, το 5θυρο MINI και το MINI Cabrio.

MINI

Οι Εκδόσεις MINI τονίζουν τα βασικά στοιχεία του χαρακτήρα των αντίστοιχων μοντέλων, εστιάζοντας στα αποκλειστικά και εναρμονισμένα χαρακτηριστικά σχεδίασης και εξοπλισμού. Από το Νοέμβριο του 2022, η αυθεντική προσωπικότητα κάθε μοντέλου θα αναδεικνύεται με νέα χρωματικά φινιρίσματα που θα προσθέσουν χρώμα στη ζωή των οδηγών MINI.

P90484547 highRes Εκφραστική εξατομίκευση: Oι Εκδόσεις MINI προσθέτουν έντονο χρώμα

Το 3θυρο MINI, το 5θυρο MINI, το MINI Cabrio, καθώς και το MINI Cooper SE στην Resolute Edition, θα διατίθενται με τα εναλλακτικά φινιρίσματα Nanuq White και Enigmatic Black. Η οροφή και τα καλύμματα καθρεπτών μπορούν επίσης να βάφονται σε Pepper White ή Black για χρωματική αρμονία. Επιπλέον, ο στάνταρ εξοπλισμός θα περιλαμβάνει τώρα και το MINI Driving Assistant, που φέρει πρόσθετες λειτουργίες για αναβαθμισμένα επίπεδα άνεσης και ασφάλειας. Στο μέλλον, στο 3θυρο MINI, στο 5θυρο MINI και στο MINI Cooper το Active Guard θα προειδοποιεί για επικείμενη σύγκρουση με ένα προπορευόμενο ή σταματημένο όχημα. Σε ταχύτητες μεταξύ 10 και 60 km/h, το σύστημα υποβοήθησης οδηγού θα επιβραδύνει επίσης το όχημα. Το σύστημα προειδοποίησης απομάκρυνσης από τη λωρίδα θα εκπέμπει σήμα όταν το όχημα τείνει να φύγει από τη λωρίδα του σε δρόμους με διαγραμμίσεις. Αυτό αποτελεί επίσης μέρος του Driving Assistant. Με το Active Cruise Control (ACC) που βασίζεται σε κάμερα, πέραν της ταχύτητας που έχει οριστεί, η απόσταση από το προπορευόμενο όχημα ρυθμίζεται επίσης αυτόματα στον αυτοκινητόδρομο και σε επαρχιακό δρόμο. Το σύστημα είναι ενεργό μεταξύ 30 km/h και 140 km/h.

P90484549 highRes Εκφραστική εξατομίκευση: Oι Εκδόσεις MINI προσθέτουν έντονο χρώμα

Στην Resolute Edition, οι νέοι χρωματισμοί συνδυάζονται επίσης με το αποκλειστικό φινίρισμα Resolute Bronze για την ανάδειξη των γνώριμων σχεδιαστικών χαρακτηριστικών MINI. Χρησιμοποιείται στα πλαίσια των προβολέων, στη μάσκα και στα πίσω φώτα, στα πλαϊνά διακοσμητικά, στις χειρολαβές των θυρών και της πίσω πόρτας, και στο MINI Cooper S, χρησιμοποιείται επίσης στις εισαγωγές αέρα της εμπρός ποδιάς και στην τάπα του ρεζερβουάρ. Τα λογότυπα της μάρκας και τα γράμματα με την ονομασία των μοντέλων δημιουργούν μία ελκυστική αντίθεση όπως και το εσωτερικό πλαίσιο της μάσκας, η απόληξη του συστήματος εξαγωγής και η οριζόντια μπάρα της μάσκας του MINI Cooper S σε Piano Black. Στην Resolute Edition του 3θυρου και 5θυρου MINI υπάρχει επίσης μία μαύρη λωρίδα που διατρέχει το κάτω άκρο των παραθύρων. Η ξεχωριστή εμφάνιση τονίζεται περαιτέρω με ειδικές για την έκδοση ρίγες στο καπό, που υιοθετούν μία χρωματική διαβάθμιση μεταξύ μιας ανοιχτής και μιας σκούρας χρυσαφί απόχρωσης.

 

 

Κομψή εξατομίκευση

Η MINI Untold Edition τονίζει τον εξαιρετικό χαρακτήρα του MINI Clubman στην πολυτελή compact κατηγορία. Η σύγχρονη ερμηνεία της φιλοσοφίας αμαξώματος shooting brake, συνδυάζει μία σπορ διακριτικότητα με έναν υψηλό βαθμό λειτουργικότητας. Το εσωτερικό του μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι πέντε επιβάτες, ενώ ο γενναιόδωρος, ευμετάβλητος χώρος αποσκευών διαθέτει χωρητικότητα 360 λίτρων που μπορεί να επεκταθεί στα 1.250 λίτρα.

Από το Νοέμβριο του 2022, η MINI Untold Edition θα διατίθεται επίσης για το MINI Cooper S και το MINI Clubman John Cooper Works ALL4 σε Midnight Black II. Αντίθετα με το φινίρισμα Sage Green, τα πλαϊνά διακοσμητικά, που κατασκευάζονται μέσω μιας υψηλής ποιότητας διαδικασία τρισδιάστατης εκτύπωσης, και το Black Band με το επιπλέον διαθέσιμο φινίρισμα, είναι μαύρα αντί για πράσινα. Η αναγνωρίσιμη εμφάνιση του MINI Clubman τονίζεται με τα ειδικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της Untold Edition που του προσδίδουν μία χαρισματική παρουσία. Πέντε στενές, παράλληλες Σπορ Λωρίδες διατρέχουν το κέντρο του καπό και την οροφή.

 

 

Εξερευνητής της Φύσης και Λάτρης της Περιπέτειας

P90484553 highRes Εκφραστική εξατομίκευση: Oι Εκδόσεις MINI προσθέτουν έντονο χρώμαΗ MINI Untamed Edition αναδεικνύει τη σκληροτράχηλη γοητεία του MINI Countryman και εστιάζει στις off-road δυνατότητες του αυτοκινήτου. Αυτό το ιδιαίτερα κομψό all-rounder με το ευπροσάρμοστο εσωτερικό του και τον χώρο αποσκευών με χωρητικότητα από 450 έως 1.390 λίτρα θα διατίθεται επίσης σε Nanuq White, από το Νοέμβριο του 2022. Πλέον του αμαξώματος, η νέα χρωματική επιλογή χρησιμοποιείται επίσης στα λογότυπα MINI, τον πίσω και εμπρός προφυλακτήρα, τις πλαϊνές ποδιές και την προστατευτική ποδιά. Τα γνώριμα γραφικά στην πόρτα και στα πλαϊνά διακοσμητικά της έκδοσης και το λογότυπο E του βιώσιμου MINI Cooper SE Countryman ALL4 δημιουργούν μία εκφραστική αντίθεση με το φινίρισμα Frozen Blue Stone. Το MINI Countryman διαχειρίζεται την καθημερινή αστική κυκλοφορία με την ίδια αυτοπεποίθηση που επιδεικνύει στις εκτός δρόμου διαδρομές. Η ομώνυμη ονομασία της έκδοσης – “Untamed” – στα πλαϊνά διακοσμητικά, στις επενδύσεις των μαρσπιέ και στα λογότυπα, στα καθίσματα και στην κάτω ακτίνα του τιμονιού, υπογραμμίζει την ακατανίκητη επιθυμία για ελευθερία του MINI Countryman στην Untamed Edition.