‘Ραντεβού στα Τυφλά’ με μία Ford Mustang μέσα από την εφαρμογή Tinder

Ερωτεύσιμη η Mustang από μόνη της

H Krysta και ο Oliver, o Edward και η Eve, ακόμα και ο Tom και ο Matt είναι μερικά από τα ζευγάρια που είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν σε ένα “Ραντεβού στα Τυφλά” μέσα σε μία Ford Mustang.

Μέσα από τη δημοφιλή εφαρμογή γνωριμιών Tinder, οι χρήστες είχαν τη δυνατότητα να αποδεχθούν το μήνυμα που τους καλούσε στο ραντεβού κάνοντας απλά swipe προς τα δεξιά στην οθόνη του κινητού τους.

Ο θεός Έρωτας έπιασε δουλειά για τα καλά καθώς πέντε τυχερά ζευγάρια απόλαυσαν ένα ‘ραντεβού στα τυφλά’ με μία Ford Mustang – πάνω από 1,5 εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποίησαν την εφαρμογή Tinder.

Τα ζευγάρια δημιουργήθηκαν κάνοντας δεξί swipe (swiping right) σε ένα μήνυμα που υποσχόταν: «Είναι το ραντεβού που περιμένατε – η Ford Mustang θέλει να σας πάει σε ένα ραντεβού στα τυφλά που όμοιό του δεν υπάρχει ». Το ραντεβού περιελάμβανε την οδήγηση μίας Ford Mustang στους δρόμους του Λονδίνου και κατέληγε σε ένα drive-in με μία ρετρό ταινία για δύο. Για να λειώσει ο πάγος μεταξύ των ζευγαριών, κατά τη διάρκεια της γνωριμίας τους και όσο βρίσκονταν καθοδόν, τα ζευγάρια απαντούσαν σε ερωτήσεις του τηλεοπτικού κωμικού πρωταγωνιστή Jarred Christmas για τα πάντα, από “belfies” μέχρι κρυφά τατού.

Βρήκαν την αληθινή αγάπη;  Παρακολουθήστε το βίντεο για να μάθετε: 

«Τι καλύτερο για αρχή από το βγαίνεις ραντεβού με μία Ford Mustang. Είναι ένα θρυλικό αυτοκίνητο με έμφυτη γοητεία που μαγνητίζει» δήλωσε ο Jim Farley, executive vice president & president, Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, της Ford Motor Company.

«Οι Mustang άλλαξαν για πάντα την άποψη του κόσμου για τα Αμερικανικά, σπορ αυτοκίνητα. Η εφαρμογή Tinder άλλαξε τον τρόπο γνωριμίας των ανθρώπων. Ήταν λογικό να συνεργαστούμε για να πυροδοτήσουμε μερικές νέες διασυνδέσεις,» δήλωσε ο Derek Callow, vice president international, Tinder.

Η εφαρμογή Tinder

Το Tinder app λανσαρίστηκε το 2012 και είναι η παγκοσμίως κορυφαία κοινωνική εφαρμογή για νέες γνωριμίες. Έχοντας εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο, προσφέρει τη δυνατότητα σε άτομα από 196 χώρες να κάνουν swipe στα δεξιά για  να συνδεθούν με άλλους. Έτσι κατατάσσεται ανάμεσα στις 10 κορυφαίες εφαρμογές lifestyle σε πάνω από 110 χώρες. Το 2015, η εταιρεία λανσάρισε την Tinder Plus, προσφέροντας στους χρήστες πρόσβαση σε premium χαρακτηριστικά, Rewind και Passport. Κάθε μέρα, 26 εκατομμύρια ταιριάσματα γίνονται στο Tinder με πάνω από 20 εκατομμύρια μέχρι σήμερα.

Παρακολουθήστε πέντε τυχερά ζευγάρια να γνωρίζονται μεταξύ τους μέσα από ερωτήσεις για “belfies” και τατουάζ