Άγιε Βασίλη… τα πρώτα Ford GT είναι έτοιμα για παράδοση

Η πρώτη έκδοση δρόμου του νέου 2017 Ford GT πέρασε από τη γραμμή παραγωγής, προαναγγέλλοντας την έναρξη παραγωγής του πολυαναμενόμενου, συναρπαστικού μοντέλου της Ford Performance.

Η Ford Performance φέρνει το απόλυτο δώρο φέτος τις γιορτές 

Στη νέα εγκατάσταση περιορισμένης παραγωγής του Multimatic στο Markham, Ontario, ο Raj Nair, Ford executive vice president, global product development, & chief technical officer, οδήγησε ένα Ford GT εκτός της γραμμής παραγωγής, σηματοδοτώντας τη στιγμή.

«Ξεκινώντας το 2016, είχαμε δύο πρωταρχικούς στόχους για το Ford GT – να διακριθούμε στο Le Mans, και να ξεκινήσουμε τις παραδόσεις πριν το τέλος της χρονιάς,» σχολίασε ο Nair. «Πετύχαμε και τα δύο.»

«Για όσους συμμετείχαν στο σχεδιασμό και την εξέλιξη του αυτοκινήτου, συμπεριλαμβανομένων των εργαζομένων και προμηθευτών μας, η ημέρα αυτή είναι πραγματική γιορτή γιορτή» πρόσθεσε. «Το νέο Ford GT προβάλλει τη δύναμή μας στις καινοτομίες και τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε περισσότερα στους πελάτες μας – κυρίως ως προς τα υλικά ελαφρού βάρους, την αεροδυναμική και τις τεχνολογίες του κινητήρα EcoBoost®.»

Το Ford GT αποκαλύφθηκε στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου Β. Αμερικής τον Ιανουάριο του 2015. Σε λιγότερο από δύο χρόνια, η Ford Performance παραδίδει τώρα τα πρώτα αυτοκίνητα σε πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Εάν …ψήθηκες μπες στο παρακάτω link για να διαμορφώσεις το Ford GT σύμφωνα με τα γούστα σου…

https://www.fordgt.com/el_gr/performance/gt/