Αυτή η Ferrari είναι… αγιασμός για τα αυτιά σου

Μια μαινόμενη Ferrari 550 Maranello GT  κραυγάζει, στην προσπάθεια του Piero Nappi να κερδίσει στην ιταλική ανάβαση του Ρεβεντίνο. Τον τίτλο τον κατακτούν οι Ferrari 458 Evo του Roberto Ragazzi αλλά με την Ferrari 550 ο ανταγωνισμός στο ιταλικό πρωτάθλημα έχει ανέβει στα ύψη.

Η πανέμορφη Ferrari 550 Maranello GT έχει τον 12κύλινδρο 5998 κ.εκ κινητήρα εμπρός εξ ου και η τεράστια μούρη και αποδίδει 600 ίππους. Είναι σημαντικά ελαφρύτερη αφού την έχουν ανακατασκευάσει με ανθρακόνημα και παρά το roll cage και τα αεροδυναμικά βοηθήματα κατάφεραν να μειώσουν  το βάρος 400 ολόκληρα κιλά αγγίζοντας το συνολικό βάρος στα μόλις 1200 κιλά!

Σε κάποια σημεία της ανάβασης ο Piero Nappi πηγαίνει τόσο γρήγορα που νομίζουμε οτι το βίντεο έχει πειραχτεί με ειδικά εφέ για να φαίνεται πιο γρήγορη αλλά η αλήθεια είναι οτι μια αγωνιστική Ferrari πηγαίνει όσο γρήγορα αντέχει ο οδηγός της.

Και ο ήχος που κάνει;

Νομίζω οτι πολλά λέμε και καλύτερα να δυναμώσετε τα ηχεία σας για να απολαύσετε τον εκπληκτικό ήχο της αγωνιστικής Ferrari .