Live the Movement in the streets
leapmotor

Leapmotor: Συστήνεται στο ελληνικό κοινό στην έκθεση Auto Athina 2024

Τα μοντέλα της Leapmotor για πρώτη φορά στην Ελλάδα

leapmotor

Η Leapmotor συστήνεται στο ελληνικό κοινό με αφορμή την έκθεση Auto Athina 2024, όπου φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα μοντέλα της T03 και C10.

Ειδικότερα, η Leapmotor, ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτων της Κίνας, θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση στην Ελλάδα στην έκθεση Auto Athina 2024. Αρχικά θα διατεθούν στην αγορά δύο αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα, με τιμές που θα κάνουν βαθιά τομή στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου. To κοινό θα έχει την ευκαιρία να τα δει από κοντά και να αντιληφθεί την τεράστια δυναμική της μάρκας, από το Σάββατο 5 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo.

Το πρώτο είναι το Τ03 που έχει μήκος 3,62 m και αποτελεί το πιο προσιτό αυτοκίνητο πόλης με αυτόματο κιβώτιο που υπάρχει στην αγορά. Είναι διαθέσιμο σε μια υπερπλούσια έκδοση εξοπλισμού, αποτελώντας την τέλεια πρόταση για εκείνον που χρειάζεται ένα μικρό αυτοκίνητο. Ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει έως και γυάλινη οροφή με ηλεκτρικό σκίαστρο, καθώς επίσης και κορυφαίο για την κατηγορία πακέτο 10 συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού. Το T03 είναι εξαιρετικά ευκολοδήγητο, έχει ελάχιστο κόστος χρήσης, 265 km μικτή αυτονομία και μεγάλη ευελιξία, ενώ η καμπίνα του είναι πολύ ευρύχωρη και πρακτική, δίνοντας την αίσθηση μεγαλύτερου αυτοκινήτου.

Εστιάζοντας στο value for money

Παρόν θα είναι και το C10, ένα επιβλητικό SUV με μήκος 4,74 m και σχεδιασμό που συμφωνεί απόλυτα με το ευρωπαϊκό πρότυπο. Αποτελεί την ναυαρχίδα της μάρκας και χαρακτηρίζεται από κορυφαία ποιότητα κατασκευής και κύλισης, έχει 420 km μικτή αυτονομία κατά WLTP, άφθονη πολυτέλεια, εξοπλισμό άνεσης που περιλαμβάνει κυριολεκτικά τα πάντα και 16 συστήματα υποβοήθησης του οδηγού.

Τα μοντέλα της Leapmotor θα σας περιμένουν στην Auto Athina 2024 προκειμένου να τα δείτε από κοντά και να ξεκαθαρίσουν ότι ορίζουν εκ νέου την έννοια του value for money.