Live the Movement in the streets
sports car driving on a scenic mountain road in Greece at sunset About us

About us

Σχετικά με Εμάς

Καλώς ήρθατε στο TopSpeed.gr, τον απόλυτο προορισμό για ό,τι αφορά το αυτοκίνητο στην Ελλάδα. Είτε είστε λάτρης των αυτοκινήτων, είτε επαγγελματίας της βιομηχανίας, είτε απλά κάποιος που εκτιμά την τέχνη της μηχανικής των αυτοκινήτων, το TopSpeed.gr είναι το ιδανικό μέρος για εσάς. Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε τις πιο ακριβείς, ελκυστικές και ενημερωμένες πληροφορίες για αυτοκίνητα, μηχανοκίνητα αθλήματα και τη βιομηχανία των αυτοκινήτων.

Ποιοι Είμαστε

Το TopSpeed.gr αποτελείται από μια αφοσιωμένη ομάδα λάτρεις των αυτοκινήτων, δημοσιογράφων και ειδικών της βιομηχανίας που ζουν και αναπνέουν για τα αυτοκίνητα. Βασισμένοι στην Ελλάδα, η συντακτική μας ομάδα φέρνει μια πλούσια εμπειρία και πάθος, διασφαλίζοντας ότι κάθε κομμάτι περιεχομένου που δημοσιεύουμε πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και συνάφειας.

Τι Κάνουμε

Καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων για να καλύψουμε τις ανάγκες του ποικιλόμορφου κοινού μας:

 • Κριτικές Αυτοκινήτων: Ειλικρινείς και λεπτομερείς κριτικές για τα πιο πρόσφατα μοντέλα αυτοκινήτων, από οικογενειακά σεντάν μέχρι υπεραυτοκίνητα υψηλής απόδοσης.
 • Νέα Βιομηχανίας: Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο των αυτοκινήτων, συμπεριλαμβανομένων νέων κυκλοφοριών, τεχνολογικών προόδων και τάσεων της αγοράς.
 • Κάλυψη Μηχανοκίνητων Αθλημάτων: Λεπτομερής κάλυψη τοπικών και διεθνών εκδηλώσεων μηχανοκίνητων αθλημάτων, συμπεριλαμβανομένων των Formula 1, WRC και MotoGP.
 • Οδηγοί και Συμβουλές: Πρακτικές συμβουλές για τη συντήρηση αυτοκινήτων, οδηγούς αγορών και οδηγικές συμβουλές για να σας βοηθήσουν να πάρετε ενημερωμένες αποφάσεις.
 • Άρθρα Χαρακτηριστικά: Εκτενή άρθρα που εξερευνούν την ιστορία, τον πολιτισμό και το μέλλον του κόσμου των αυτοκινήτων.

Η Αποστολή Μας

At TopSpeed.gr, στόχος μας είναι να είμαστε η κορυφαία πηγή ειδήσεων και πληροφοριών για τα αυτοκίνητα στην Ελλάδα. Προσπαθούμε να παρέχουμε στους αναγνώστες μας διορατικό, ακριβές και ελκυστικό περιεχόμενο που ενισχύει την κατανόησή τους και την απόλαυση των αυτοκινήτων. Πιστεύουμε στη δύναμη της πληροφορίας και στοχεύουμε να προωθήσουμε μια κοινότητα ενημερωμένων και παθιασμένων petrolheads των αυτοκινήτων.

Γιατί να Επιλέξετε Εμάς

 • Εξειδίκευση: Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους και ειδικούς της βιομηχανίας που παρέχουν ακριβές και διορατικό περιεχόμενο.
 • Πάθος: Είμαστε παθιασμένοι με τα αυτοκίνητα και αυτό φαίνεται στη δουλειά μας. Κάθε άρθρο δημιουργείται με φροντίδα και αφοσίωση.
 • Τοπική Εστίαση: Ενώ καλύπτουμε παγκόσμια νέα αυτοκινήτων, έχουμε ισχυρή εστίαση στην ελληνική αγορά, προσφέροντας περιεχόμενο που είναι εξαιρετικά σχετικό με το τοπικό κοινό μας.
 • Κοινότητα: Εκτιμούμε τους αναγνώστες μας και στοχεύουμε να δημιουργήσουμε μια κοινότητα ομοϊδεατών που μοιράζονται το πάθος μας για τα αυτοκίνητα.

TopSpeed.gr: Ένα Παράθυρο στον Κόσμο του Αυτοκινήτου

Το TopSpeed.gr είναι το παράθυρό σας σε έναν σχεδόν απρόσιτο κόσμο επικεντρωμένο στο αυτοκίνητο. Μέσα από τα pixels και τις σελίδες μας, οι αναγνώστες μας αισθάνονται πώς είναι να οδηγούν τα πιο απίστευτα αυτοκίνητα, να βλέπουν τις πιο αποκλειστικές συλλογές και να ταξιδεύουν στον κόσμο για να γίνουν μάρτυρες των ιστοριών που θα γίνουν θρύλοι του δρόμου.

Αγαπάμε τα αυτοκίνητα όλων των ταχυτήτων και ικανοτήτων και προσπαθούμε να μεταφέρουμε κάθε ήχο, μυρωδιά, δύναμη και λάμψη γυαλισμένου μετάλλου σαν να το βίωναν τα μέλη της κοινότητάς μας οι ίδιοι.

Περιεχόμενο για τον Αληθινό Ενθουσιώδη του Αυτοκινήτου

Το TopSpeed.gr είναι γραμμένο για τον ενθουσιώδη του αυτοκινήτου, καλύπτοντας νέα αυτοκινήτων και μηχανοκίνητων αθλημάτων αναμεμειγμένα με εκτενή άρθρα, έρευνες, κριτικές και στήλες. Οι δοκιμές δρόμου και οι συγκριτικές δοκιμές μας είναι οι πιο λεπτομερείς στη βιομηχανία, επικεντρώνοντας κυρίως σε εγχώρια και εισαγόμενα σπορ αυτοκίνητα και σπορ σεντάν που υπερέχουν σε απόδοση, χειρισμό, μηχανική και αποδοτικότητα. Αυτά είναι αυτοκίνητα που, πάνω από όλα, είναι διασκεδαστικά στην οδήγηση.

Γιατί να Εγγραφείτε;

Εγγραφείτε στο TopSpeed.gr για να έχετε απεριόριστη πρόσβαση στις ψηφιακές μας ιστορίες, το μηνιαίο μας ενημερωτικό δελτίο και πρόωρη πρόσβαση στα γεγονότα του brand μας. Το να είστε μέλος του TopSpeed.gr είναι ο καλύτερος τρόπος να μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ιστορίες από τους αγαπημένους σας συντάκτες του TopSpeed.gr.

Γίνετε Μέλος

Εγγραφείτε στην κοινότητά μας και εξερευνήστε τον κόσμο της αυτοκινητικής αριστείας με αποκλειστικό περιεχόμενο και πρόωρη πρόσβαση σε εκδηλώσεις.

Αποκάλυψη Συνεργασιών

Το TopSpeed.gr συμμετέχει σε διάφορα προγράμματα συνεργατικού μάρκετινγκ, που σημαίνει ότι μπορούμε να λαμβάνουμε προμήθειες από προϊόντα που αγοράζονται μέσω των συνδέσμων μας σε ιστότοπους λιανοπωλητών. Ωστόσο, κάθε προϊόν που παρουσιάζεται στο TopSpeed.gr ερευνάται, δοκιμάζεται ή εγκρίνεται ανεξάρτητα από τους συντάκτες μας. Πάντα βάζουμε τον καταναλωτή πρώτο και προτείνουμε μόνο προϊόντα πίσω από τα οποία στεκόμαστε.

Πολιτική Απορρήτου

Λαμβάνουμε σοβαρά τη σχέση εμπιστοσύνης με τους αναγνώστες μας και διατηρούμε αυστηρή πολιτική απορρήτου για την προστασία των πληροφοριών σας.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τα γραφεία του TopSpeed.gr βρίσκονται στη διεύθυνση Λεωφ. Κωνσταντίνου Καραμανλή 7 Βούλα 166 73, Αθήνα, Ελλάδα. Εάν ενδιαφέρεστε για συνδρομή, εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας ή έχετε ερώτηση σχετικά με τη συνδρομή σας, επισκεφθείτε τη σελίδα Επικοινωνήστε Μαζί Μας ή στείλτε μας στο info@topspeed.gr για να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μάθετε περισσότερα.

Η Συντακτική Ομάδα Μας

Γνωρίστε την αφοσιωμένη ομάδα ενθουσιωδών αυτοκινήτων, δημοσιογράφων και ειδικών της βιομηχανίας που σας προσφέρουν το καλύτερο περιεχόμενο στον κόσμο των αυτοκινήτων.

George Karagiannis

Αρχισυντάκτης

email: george@topspeed.gr

Eίναι ένας παθιασμένος δημοσιογράφος αυτοκινήτων με μια ιδιαίτερη αγάπη για τα γρήγορα αυτοκίνητα. Η αφοσίωσή του και η βαθιά γνώση του στον τομέα τον έχουν καταστήσει έναν από τους πιο αξιόπιστους και σεβαστές φωνές στον κόσμο της αυτοκίνησης. Αν υπάρχει ένα αυτοκίνητο που λατρεύει ο Γιώργος, αυτό είναι το Mazda RX-8. Η μοναδική του σχεδίαση, η αίσθηση οδήγησης και ο περιστροφικός κινητήρας το κάνουν το απόλυτο αγαπημένο του. Η εμπειρία του με τα sport μοντέλα είναι απαράμιλλη, καθιστώντας τον ειδικό στην κατηγορία του.

Με ένα ασυμβίβαστο πάθος για τα αυτοκίνητα και μια εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια, ο Γιώργος δεν είναι απλώς ένας συντάκτης, αλλά ένας πραγματικός λάτρης της αυτοκίνησης.  Η αγάπη του για την ταχύτητα και τις επιδόσεις αντικατοπτρίζεται σε κάθε του άρθρο, προσφέροντας στους αναγνώστες μας μια μοναδική και εμπεριστατωμένη προοπτική. Η εκτεταμένη εμπειρία και οι οξείες γνώσεις του στον κόσμο του αυτοκινήτου φέρνουν πλούτο γνώσεων και κύρους στο TopSpeed.gr.

Panagiotis Karagiannis

Εκδότης

email: panos@topspeed.gr

Με πτυχίο στη Πληροφορική και έντονο πάθος για τα αυτοκίνητα, πιστεύει ότι κάθε όχημα έχει μια ιστορία να πει και είναι αφοσιωμένος στο να μεταφέρει αυτές τις ιστορίες στους αναγνώστες με έναν συναρπαστικό και προσιτό τρόπο. Η αγάπη του για τα αυτοκίνητα ξεκίνησε από μικρή ηλικία και εξελίχθηκε σε επαγγελματική πορεία που τον έχει οδηγήσει να δοκιμάσει και να αξιολογήσει μια μεγάλη γκάμα οχημάτων, από καθημερινά αυτοκίνητα έως πολυτελή και υπερπολυτελή μοντέλα.Στον ελεύθερο χρόνο του, απολαμβάνει να εξερευνά γραφικές διαδρομές με το αγαπημένο του αυτοκίνητο, να συμμετέχει σε εκδηλώσεις κλασικών αυτοκινήτων και να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία αυτοκινήτων. Η μακρόχρονη εμπειρία και οι γνώσεις του τον καθιστούν πολύτιμο μέλος της ομάδας του TopSpeed.gr.

Nikolaos Michalopoulos

Συντάκτης

email: n.michalopoulos@topspeed.gr

Ο Νικόλαος, είναι ένας παθιασμένος συντάκτης αυτοκινήτων που λατρεύει να δοκιμάζει νέα αυτοκίνητα και να μοιράζεται την εμπειρία του μέσω των εξαιρετικών άρθρων του. Με ιδιαίτερη αδυναμία στα ιταλικά αυτοκίνητα, καταφέρνει να μεταφέρει την αγάπη του για τα οχήματα αυτά με τρόπο που καθηλώνει τους αναγνώστες. Οι δοκιμές του δεν περιορίζονται μόνο στις τεχνικές προδιαγραφές, αλλά αποκαλύπτουν και την ψυχή του κάθε αυτοκινήτου, κάνοντάς τον έναν αγαπημένο συντάκτη του χώρου του αυτοκινήτου.. Οι γνώσεις του εκτείνονται από την τεχνολογία των κινητήρων μέχρι τις πιο πρόσφατες τάσεις στον σχεδιασμό αυτοκινήτων. Η δέσμευσή του στη λεπτομέρεια και η αγάπη του για τα αυτοκίνητα τον καθιστούν έναν πολύτιμο συντελεστή για την ομάδα του TopSpeed.gr. Μέσα από τα άρθρα του, προσπαθεί να φέρει τους αναγνώστες πιο κοντά στον κόσμο του αυτοκινήτου, παρουσιάζοντας όχι μόνο τα χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις των οχημάτων, αλλά και τις ιστορίες και τις επιρροές που τα καθιστούν μοναδικά.

Αλέξανδρος Φερτάκης

Συντάκτης

email: fertakis@topspeed.gr

Ο Αλέξανδρος είναι ένας παθιασμένος συντάκτης αυτοκινήτων με μια ιδιαίτερη αγάπη για τη Formula 1, συνδυάζει τεχνική γνώση με μοναδική αφήγηση για να προσφέρει στους αναγνώστες μια πλούσια εμπειρία.

Εκτός από την αρθρογραφία του, είναι και δημιουργός του δημοφιλούς podcast [TsF1], όπου αναλύει τα τελευταία νέα της Formula 1, μοιράζεται απόψεις για τα νέα μοντέλα αυτοκινήτων και συζητά τις τεχνολογικές εξελίξεις στον κόσμο της αυτοκίνησης. Μέσα από τα podcasts του, καταφέρνει να δημιουργήσει μια ζωντανή κοινότητα ενθουσιωδών ακροατών που μοιράζονται το ίδιο πάθος για την ταχύτητα και την τεχνολογία.

Η αγάπη του για τα αυτοκίνητα εκτείνεται και στην προσωπική του ζωή, όπου αφιερώνει χρόνο να δοκιμάζει νέα μοντέλα, να παρακολουθεί αγώνες και να συμμετέχει σε μηχανοκίνητα events. Ο AΑλέξανδρος είναι γνωστός για την ενέργεια και την αφοσίωσή του, στοιχεία που αποτυπώνονται σε κάθε κείμενο και επεισόδιο podcast που δημιουργεί.

Η εκλεκτική γεύση του Άλεξ στα οχήματα και η τεχνική του εξειδίκευση τον καθιστούν ανεκτίμητο πόρο για την ομάδα μας.


Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε το TopSpeed.gr – όπου το πάθος συναντά την ακρίβεια στο δρόμο. Μείνετε συντονισμένοι για τις τελευταίες ενημερώσεις και οδηγήστε με ασφάλεια!

Η Ομάδα του TopSpeed.gr


Πληροφορίες Επικοινωνίας:

 • Email: info@topspeed.gr
 • Τηλέφωνο: +30 2104907228
 • Διεύθυνση: Λεωφ. Κωνσταντίνου Καραμανλή 7, Βούλα 166 73, Αθήνα, Ελλάδα

Μείνετε συνδεδεμένοι με το TopSpeed.gr και οδηγήστε στο μέλλον μαζί μας!

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 L63

Η ιστοσελίδα μας, με όνομα χώρου «TOPSPEED.GR», ανακοινώνει την πλήρη συμμόρφωσή της με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 L63 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία εκδόθηκε την 1η Μαρτίου 2018 και περιλαμβάνει τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο.

Η ιστοσελίδα λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά του παράνομου περιεχομένου που παραβιάζει την εθνική, κοινοτική ή διεθνή νομοθεσία. Ειδικότερα, εφαρμόζουμε μέτρα για την πρόληψη, ανίχνευση και διαγραφή κάθε μορφής παράνομου περιεχομένου, όπως ορίζεται από την ανωτέρω οδηγία, και εργαζόμαστε για την αποκατάσταση οποιωνδήποτε αρνητικών συνεπειών για εκείνους που επηρεάζονται από το εν λόγω περιεχόμενο. Παράλληλα, λαμβάνουμε αποτελεσματικά και κατάλληλα μέτρα σύμφωνα με άλλες σχετικές νομοθεσίες (όπως η νομοθεσία για τα προσωπικά δεδομένα και το ηλεκτρονικό εμπόριο) για να προλαμβάνουμε τη δημιουργία, προβολή ή αναπαραγωγή παράνομου περιεχομένου και κάθε άλλη καταχρηστική συμπεριφορά. Στόχος μας είναι η βέλτιστη δυνατή διαγραφή, αφαίρεση και απομάκρυνση τέτοιου περιεχομένου.

Η ιστοσελίδα διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους παρόντες όρους κατά την κρίση της διαχειρίστριας εταιρείας, ώστε να συμμορφώνεται με τις εκάστοτε νομοθετικές ρυθμίσεις ή άλλα μέτρα στο πλαίσιο της οδηγίας ή οποιασδήποτε άλλης διάταξης σχετικής με το παράνομο περιεχόμενο, όπως ορίζεται από τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334.