Live the Movement in the streets
Hyundai Motor

Hyundai Motor Europe : New Vice President Sales and Service

Ο κ. Andrea Crespi αναλαμβάνει τη θέση του Vice President Sales και Service στην Hyundai Motor Europe

Hyundai Motor

Η Hyundai Motor ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας της με τον κ. Αndrea Crespi αναλαμβάνοντας τη θέση του Vice President Sales και Service στην ευρωπαϊκή έδρα της εταιρείας στο Offenbach της Γερμανίας.

«Ο κ. Andrea Crespi έχει συνεισφέρει σημαντικά κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Hyundai Motor Company Italy» δήλωσε ο κ. Michael Cole, President και CEO της Hyundai Motor Europe. «Καθώς αναλαμβάνει τη νέα του ηγετική θέση στη Hyundai Motor Europe, αναμένω με ανυπομονησία τη συνεργασία μας που θα οδηγήσει στη συνεχή ανάπτυξη της Hyundai σε ολόκληρη την ήπειρο».

Ο κ. Crespi διετέλεσε President της Hyundai Motor Company Italy (HMCI) από την 1η Σεπτεμβρίου 2022, μετά από περισσότερα από εννέα χρόνια ως Managing Director. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στην HMCI, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην προώθηση της μάρκας στην ιταλική αγορά.

«Ευχαριστώ θερμά τη Hyundai Motor Europe για αυτή τη νέα ευκαιρία» δήλωσε ο κ. Andrea Crespi, Vice President Sales και Service της Hyundai Motor Europe. «Κύριο μέλημά μου θα είναι η διασφάλιση της βιώσιμης ανάπτυξης των καινοτόμων και βιώσιμων λύσεων κινητικότητας της Hyundai σε όλη την Ευρώπη. Ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά με τη μελλοντική μου ομάδα για την επίτευξη αυτών των στόχων».

Ο κ. Crespi διαδέχεται τον κ. Ulrich Mechau, ο οποίος τον Φεβρουάριο του 2024 ανέλαβε τη θέση του President & CEO της Hyundai Motor στη Γερμανία.