Ειδήσεις σε πραγματικό χρόνο με την εφαρμογή BMW News

Ειδήσεις on-demand και infotainment podcasts

Τις τελευταίες ημέρες, η ανανεωμένη εφαρμογή BMW News έχει λανσαριστεί σε εκατομμύρια οχήματα BMW. Με αυτή την ανανέωση, το News app εξελίσσεται σε μία ευρέως φάσματος και έξυπνη υπηρεσία ειδήσεων μέσα στο αυτοκίνητο που μπορεί να προσαρμόζεται στα ‘θέλω’ του πελάτη. Αυτό σημαίνει ότι η BMW προσφέρει τώρα μία βελτιωμένη υπηρεσία που απαντά στη συνεχώς αυξανόμενη επιθυμία των πελατών για ειδήσεις on-demand και infotainment podcasts. Ή, ότι ενδεχομένως, θα μπορεί κανείς να διαβάζει το TopSpeed.gr μέσα στη BMW του- απόλαυση διπλή. Οι κυριότερες νέες λειτουργίες είναι το προσωποποιημένο, έξυπνο φιλτράρισμα των ειδήσεων, η αισθητά υψηλότερη ποιότητα ήχου και η εισαγωγή ροών ειδήσεων. Η πρόσβαση στις ειδήσεις θα είναι τώρα εύκολη και διασκεδαστική όπως ακούει ραδιόφωνο κανείς και οι ιδιοκτήτες BMW θα περνούν το χρόνο τους στο αυτοκίνητο σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα και τις on-demand απαιτήσεις τους.

Νέες λειτουργίες

  • Με την εισαγωγή των προσωποποιημένων ειδήσεων, ο πελάτης μπορεί να επιλέγει κατηγορίες για να λαμβάνει ειδήσεις μόνο για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Επιπλέον, κάνοντας “like” σε μεμονωμένες αναρτήσεις, το έξυπνο app μαθαίνει συνεχώς τις προτιμήσεις του πελάτη, επιτρέποντάς του να προσαρμόζει τις ροές ειδήσεων με ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια.
  • Οι προσωποποιημένες ειδήσεις και οι σημαντικότερες ειδησεογραφικές ιστορίες προσφέρονται με υψηλή ποιότητα ήχου για μία άνετη και ευχάριστη εμπειρία ήχου. Αντί της μετατροπής κειμένου σε ομιλία (Text-to-speech) μέσω υπολογιστή, η ακρόαση της εκφώνησης κειμένου γίνεται μέσω των ηχείων. Οι πελάτες μπορούν να φιλτράρουν το περιεχόμενο σύμφωνα με τη χώρα και τη γλώσσα.
  • Ενσωματώνοντας πρόσθετα και σημαντικά  ειδησεογραφικά πρακτορεία, το News app προσφέρει μία τεράστια ποικιλία άρθρων.
  • Μέσω ενός συνδυασμού συνοπτικών σημαντικών ειδήσεων και μεγαλύτερων άρθρων, οι ροές ειδήσεων ( news feeds ) προσφέρουν μία πιο απολαυστική εμπειρία infotainment. Η διάρκεια των news feeds μπορεί να ρυθμίζεται σύμφωνα με τις προσωπικές προτιμήσεις για μεγάλα και μικρά ταξίδια. Οι ροές μπορούν να ξεκινούν με ένα απλό κλικ.

Οι βελτιώσεις του BMW News app βασίζονται σε feedback από επιλεγμένες ομάδες πελατών που έχουν δοκιμάσει το News app στο αυτοκίνητο υπό ρεαλιστικές συνθήκες για μία εκτεταμένη χρονική περίοδο. Σύμφωνα με το feedback των πελατών, οι υπεύθυνοι εξέλιξης εστίασαν στη βελτίωση της ποιότητας ήχου, στη διαισθητική λειτουργία και στην επιθυμία για προσωποποιημένη, έξυπνη προ-επιλογή.

Διαθεσιμότητα


Το News app της BMW είναι μία ολοκληρωμένη εφαρμογή αυτοκινήτου στο BMW Operating System 7. Λόγω της ευελιξίας του λογισμικού, δεν χρειάζεται Remote Software Upgrade. Ωστόσο ελάχιστη προϋπόθεση είναι η έκδοση 20-11 του BMW Operating System. Οι BMW που πληρούν τις ελάχιστες προϋποθέσεις αυτόματα θα λάβουν την ενημέρωση στο News app μέσα στο όχημα τις προσεχείς ημέρες και εβδομάδες. Πελάτες με συμβατά οχήματα στις Ευρωπαϊκές αγορές (DE, UK, FR, ES, CH, AT, IE) θα είναι οι πρώτοι που θα επωφεληθούν από το νέο News app. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, το News app θα κυκλοφορήσει και σε άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο.

Γενικές πληροφορίες για την Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού ( Remote Software Upgrade ) και το BMW Operating System 7
Από το 2018, το BMW Operating System 7 και η Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού (Remote Software Upgrade) επιτρέπουν στους οδηγούς BMW να ενημερώνουν πάντα το λογισμικό τους με την τελευταία έκδοση γρήγορα και εύκολα. Οι νέες λειτουργίες μπορούν να εγκαθίστανται άνετα στο αυτοκίνητο over-the-air. Τα αρχεία εγκατάστασης προετοιμάζονται μέσα στο αυτοκίνητο, στο παρασκήνιο και μετά από αυτό η εγκατάσταση ακόμα και εκτεταμένων αναβαθμίσεων δεν διαρκεί πάνω από 20 λεπτά.

Οι πελάτες ενημερώνονται για τις διαθέσιμες αναβαθμίσεις (Remote Software Upgrade) μέσω του My BMW app ή του Control Display στο όχημα. Η έκδοση λογισμικού εμφανίζεται επίσης στις ρυθμίσεις του οχήματος κάτω από το Remote Software Upgrade, και ο πελάτης μπορεί να αναζητήσει τις διαθέσιμες ενημερώσεις. Η υπηρεσία Remote Software Upgrade διατίθεται τώρα σε περισσότερα από 20 μοντέλα BMW και επομένως σε ολόκληρο σχεδόν το στόλο BMW. Μόνον η επόμενη διαθέσιμη αναβάθμιση προσφέρεται για εγκατάσταση στο όχημα. Ο πελάτης δεν μπορεί να εγκαταστήσει μια λανθασμένη έκδοση.