Δύο νέες limited edition εκδόσεις για το Nissan GT-R

Η Nissan συνεχίζει να διατηρεί το… μυστήριο σχετικά με την επόμενη γενιά του GT-R (ως προς το πότε έρχεται και τι θα “φοράει”) όμως παράλληλα, συνεχίζει να διατηρεί ζωντανό το θρύλο του Godzilla. Τώρα, παρουσίασε δύο νέες, limited edition εκδόσεις του GT-R για την αγορά της Ιαπωνίας. Πρόκειται για τις GT-R Premium Edition T-spec και GT-R Track Edition Engineered by NISMO T-spec. Αμφότερες θα είναι εμπορικά διαθέσιμες στο 2ο 15νθήμερο του Οκτωβρίου.

Διαφορετικό στα σημεία το ανανεωμένο GT-R

Οι δύο περιορισμένες εκδόσεις T-spec είναι ειδικά εξοπλισμένες με κεραμικά φρένα, πίσω αεροτομή από ανθρακονήματα, ένα αποκλειστικό για τις εκδόσεις κάλυμμα κινητήρα, καθώς και αποκλειστική σήμανση, εμπρός και πίσω. Συνολικά έχουν προγραμματιστεί προς πώληση 100 μονάδες των μοντέλων περιορισμένης έκδοσης, με τους τυχερούς αγοραστές να επιλέγονται με κλήρωση.

Νέα χρώματα

H έκδοση T-Spec

Δύο νέα χρώματα αμαξώματος, το Midnight Purple και το Millennium Jade, έχουν προστεθεί στις επιλογές των T-spec. Το Midnight Purple είναι μια προηγμένη έκδοση του χρώματος που χρησιμοποιήθηκε στις προηγούμενες γενιές GT-R και είναι εμπνευσμένη από τις χρωματικές αλλαγές του Βόρειου Σέλαος. Το Millennium Jade χαρακτηρίζεται από πολυπλοκότητα και αποπνέει μια γαλήνια, αλλά ισχυρή παρουσία.

Το γράφει και… στην ούγια

Το όνομα T-spec αντιπροσωπεύει τη φιλοσοφία του GT-R να καθοδηγεί και να διαμορφώνει τους χρόνους και είναι εμπνευσμένο από τις λέξεις “τάση” και “έλξη”. Ως “διαμορφωτής τάσης”, το GT-R έχει κατασκευαστεί για να είναι πάντα μπροστά από την εποχή του και η ικανότητα του να κινείται με το χαρακτηριστικό στιβαρό κράτημα, το κατατάσσει στην κορυφή της οδηγικής απόλαυσης.

Αυτός δεν είναι κινητήρας, είναι κόσμημα

Το Nissan GT-R Premium Edition T-spec διαθέτει επίσης έναν αποκλειστικό εσωτερικό σχεδιασμό, σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου Rays (στο χρώμα του χαλκού) και ανάρτηση που εκμεταλλεύεται τη μείωση του βάρους κάτω από τα ελατήρια. Το διευρυμένο χείλος στις ζάντες έχει αυξήσει την ακαμψία των ελαστικών, προσφέροντας ομαλή και άμεση απόκριση στον χειρισμό.

Οι νέες εκδόσεις έχουν και “δικό τους” εσωτερικό

Σχεδιασμένη με έμφαση στις μεγάλες επιδόσεις, η έκδοση GT-R Track Edition Engineered by NISMO T-spec είναι ειδικά εξοπλισμένη με οροφή και καπό πορτμπαγκάζ από ανθρακονήματα.