Τι κοινό έχουν οι ποδοσφαιριστές της Chelsea με τα ελαστικά ΥΟΚΟΗΑΜΑ ;

Η ΥΟΚΟΗΑΜΑ δημιούργησε μια  νέα σειρά ταινιών μικρού μήκους, με πρωταγωνιστές παίκτες της διάσημης ποδοσφαιρικής ομάδας Chelsea της Premier League. Το όλο εγχείρημα αποτελείται από πέντε ταινίες μικρού μήκους που έχουν αντίστοιχα πέντε θεματικές ενότητες: ΔΥΝΑΜΗ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, ΑΝΤΟΧΗ και ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ. Κάθε μια από αυτές τις ενότητες, “συνδέει”  τις ικανότητες ενός παίκτη της Chelsea με τα χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας και απόδοσης των ελαστικών της ΥΟΚΟΗΑΜΑ. Το θέμα της πρώτης ταινίας μικρού μήκους “πραγματεύεται” τη δύναμη και ως εκ τούτου, ο πιο κατάλληλος για αυτό τον σκοπό  είναι ο επιθετικός Diego Costa, o παίκτης – κλειδί για την Chelsea, που καταφέρνει να “σπάει” την άμυνα των αντιπάλων.

Η συγκεκριμένη ταινία παρουσιάζει τα ελαστικά SUV “GEOLANDAR” της ΥΟΚΟΗΑΜΑ που προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα κύλισης σε κάθε επιφάνεια. Το θέμα της δεύτερης ταινίας είναι η ταχύτητα, η οποία “εκπροσωπείται” από τον Willian, μέσο παίκτη της Chelsea και το υψηλών επιδόσεων ελαστικό “ADVAN” που αποτελεί άλλωστε και την “ναυαρχίδα” της ΥΟΚΟΗΑΜΑ. 

Με στόχο την ενίσχυση της εταιρικής της εικόνας και την αναγνώριση του εμπορικού της σήματος σε παγκόσμια κλίμακα, η ΥΟΚΟΗΑΜΑ έχει συνάψει συμφωνία συνεργασίας με την Chelsea από τον Ιούλιο του 2015. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Chelsea είναι σήμερα στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League για τη σεζόν 2016/17.

Push The Limit “POWER” με τον Diego Costa

Push The Limit “SPEED” με τον Willian

Σχεδιασμένη με το απόλυτο κριτήριο της υψηλής απόδοσης, η πλούσια γκάμα των ελαστικών της ΥΟΚΟΗΑΜΑ έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του οδηγού αλλά και του αυτοκινήτου. Η ακριβής απόκριση στις στροφές, η ασφάλεια, η τέλεια πρόσφυση και η πραγματική αίσθηση του δρόμου που προσφέρουν στον οδηγό, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της υψηλής τεχνολογίας των ελαστικών ΥΟΚΟΗΑΜΑ.