Γίνε καλύτερος οδηγός κάτω από όλες τις συνθήκες, με Bmw και Mini

Πριν από 40 χρόνια, η BMW έγινε η πρώτη κατασκευάστρια εταιρεία αυτοκινήτων που προσέφερε στους οδηγούς τη δυνατότητα να βελτιώσουν τις ικανότητές τους στο τιμόνι, κάτι που συνεχίζει μέχρι σήμερα. Το 2011, αυτό που ξεκίνησε σαν “σχολή οδήγησης” αναδιοργανώθηκε υπό τη σημαία του “BMW & MINI Driving Experience” για να προσφέρει ποικίλες ξεχωριστές οδηγικές εμπειρίες. Από ντριφταρίσματα στο πάγο και το χιόνι και την επίτευξη της ιδανικής γραμμής στην αγωνιστική πίστα μέχρι οδήγηση σε γραφικές διαδρομές μέσα από όμορφα τοπία – το BMW & MINI Driving Experience προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικών σεμιναρίων κατάλληλων για αρχάριους αλλά και έμπειρους οδηγούς. Βασική ιδέα πίσω από τα σεμινάρια παρέμεινε η ίδια όλα αυτά τα χρόνια: να μαθαίνεις να συνεργάζεσαι αποδοτικά με το αυτοκίνητο σε μία μεγάλη ποικιλία – κάποιες φορές – κρίσιμων οδηγικών συνθηκών, πέρα από τις καθημερινές απαιτήσεις οδήγησης, με δεξιοτεχνία και έλεγχο.

Εκπαιδευτικές Ενότητες

Το BMW & MINI Driving Experience προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικών σεμιναρίων, κατάλληλων για αρχάριους και έμπειρους οδηγούς. Εκτός από την εκπαίδευση με τα τελευταία μοντέλα BMW, διατίθενται εκπαιδευτικά σεμινάρια για ΜΙΝΙ αλλά και μαθήματα οδήγησης για αναβάτες μοτοσικλετών. Το BMW Customised Experience προσφέρει επίσης την ευκαιρία μιας εξατομικευμένης διοργάνωσης με όλη τη γκάμα αυτοκινήτων, τοποθεσιών και εκπαιδευτικού περιεχομένου.

Το BMW & MINI Driving Experience χωρίζεται στις εξής ενότητες:

BMW Driving Experience

BMW Safety Experience: Εκπαιδευτικά σεμινάρια για την ασφάλεια του οδηγού – κατάλληλα και για αρχάριους οδηγούς.

BMW i Experience: Εκπαιδευτικά σεμινάρια με μοντέλα BMW i, BMW i3 και BMW i

BMW M Experience: Μαθήματα οδήγησης σε πίστα και εκπαίδευση σε ελεγχόμενη πλαγιολίσθηση (drift) με μοντέλα BMW M.

BMW Snow & Ice Experience: Εκπαίδευση οδήγησης στο χιόνι και το πάγο σε Αυστρία και Σουηδία.

BMW Tour Experience: Αποκλειστικά ταξίδια σε Ναμίμπια και Ν. Αφρική με τη BMW X

BMW Professional Driver Experience: Ειδική εκπαίδευση για επαγγελματίες οδηγούς.

BMW Riding Experience

BMW On Road Experience: Μαθήματα οδήγησης για μοτοσικλέτες street

MINI Driving Experience

Μαθήματα οδήγησης σε αυτοκίνητα MINI

BMW Customised Experience (συμπερ. Προσωπικού Εκπαιδευτή)

Εταιρικές εκδηλώσεις, κίνητρα, περιηγήσεις ή προσωπική εκπαίδευση προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις του πελάτη.

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών

Οι Υποψήφιοι εκπαιδευτές του BMW & MINI Driving Experience πρέπει πρώτα να ολοκληρώσουν ένα εκτενές πρόγραμμα εκπαίδευσης μερικής απασχόλησης, για το οποίο υπάρχει αυστηρή διαδικασία επιλογής. Oι απαιτήσεις για εξειδικευμένους εκπαιδευτές θα είναι υψηλές. Επιπλέον των τεχνικών γνώσεων, των μεγάλων οδηγικών ικανοτήτων και της εμπειρία στη διαχείριση προϊόντων του BMW Group, οι επίδοξοι εκπαιδευτές πρέπει να έχουν επίσης τα απαραίτητα προσωπικά προσόντα για να επικοινωνούν τις γνώσεις τους. Επομένως, οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα εκπαίδευσης εκπαιδευτών εξοικειώνονται λεπτομερώς με την φιλοσοφία εκπαίδευσης και διδασκαλίας. Μαθαίνουν πώς να αναγνωρίζουν τις προσωπικές δεξιότητες και αδυναμίες των ‘μαθητών’ και να διασφαλίζουν ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα όσο το δυνατόν πιο αποδοτικά.

Εξάπλωση σε όλο τον κόσμο

Η BMW προσφέρει σήμερα ενεργά εκπαιδευτικά προγράμματα σε περισσότερες από 30 χώρες σε πέντε ηπείρους. Η BMW M υποστηρίζει τοπικά προγράμματα Driving Experiences σε όλο τον κόσμο παρέχοντας εκπαίδευση καθώς και κτίρια και εγκαταστάσεις που απαιτούνται για τη δημιουργία ομοιόμορφων προτύπων ασφάλειας και ποιότητας για το BMW Driving Experience. Στη Διεθνή Ακαδημία Εκπαιδευτών, η εκπαίδευση γίνεται σύμφωνα με παγκόσμια πρότυπα από το 1997 και δοκιμάζει τις ικανότητές τους μέσα από μία εντατική διαδικασία. Εάν περάσουν με επιτυχία, λαμβάνουν τη διεθνή πιστοποίηση “Official Partner of M”. Τα BMW Driving Experience σε Ολλανδία και ΗΠΑ είναι πιστοποιημένα κέντρα αριστείας. Η Ολλανδία ξεκίνησε το 2015, και ακολούθησε το Αμερικανικό BMW Performance Center Ανατολικά στο Spartanburg και Δυτικά στο Palm Springs στις αρχές του 2017. Περισσότερα κέντρα BMW Driving Experience σε όλο τον κόσμο βρίσκονται σε διαδικασία πιστοποίησης.