Θα αγόραζες μια ολοκαίνουρια BMW E30 για 70.000 ευρώ;

Ίσως αυτό, να είναι το απόλυτο τεστ για τους φαν των παλιών αυτοκινήτων. Ένας τύπος από το Βέλγιο, έχει βγάλει προς πώληση μια ολοκαίνουρια BMW E30 323i. Όταν λέμε ολοκαίνουρια, εννοούμε ότι έχει διανύσει μόλις 260 χιλιόμετρα και είναι σε κατάσταση σαν να παραδόθηκε τώρα από το εργοστάσιο.

Το “προβληματάκι” είναι ότι ο πωλητής ζητά ένα μάλλον μεγάλο ποσό: 69.900 ευρώ για την 323, την οποία δεν έχει αγγίξει άνθρωπος από τότε που βγήκε από το εργοστάσιο. Η περιγραφή της στην αγγελία, μάλιστα, αναφέρει ότι πρόκειται για “ολοκαίνουριο αυτοκίνητο από το showroom, με 260 χιλιόμετρα στο οδόμετρο και τα αυθεντικά ελαστικά της, στην καλύτερη κατάσταση”.

Πρόκειται για μια τρίθυρη coupe 323i του 1985 με πεντάρι χειροκίνητο κιβώτιο, η οποία πουλήθηκε πριν από 37 χρόνια στο Βέλγιο και τώρα αναζητεί τον νέο της ιδιοκτήτη.

Ο τωρινός πάντως, την έχει διατηρήσει, σε κάθε λεπτομέρειά της, σε κάτι παραπάνω από άριστη κατάσταση, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει ο ίδιος στο ebay.
Από τον χώρο του κινητήρα και τους θόλους, ως το σαλόνι, αλλά και εξωτερικά, το αυτοκίνητο φαίνεται να βρίσκεται στην κατάσταση που υποδεικνύουν τα 260 χιλιόμετρα του οδόμετρού του. 

Το ερώτημα, βέβαια, όσο σπάνιο είναι να βρεις μια πραγματικά ολοκαίνουρια Ε30, είναι αν θα έδινες αυτά τα χρήματα για να την αποκτήσεις, ή θεωρείς και εσύ ότι το ποσό είναι υπερβολικό για ένα αυτοκίνητο ευρείας παραγωγής. 

Tip: Αν όντως είσαι διατεθειμένος να δώσεις τόσα (απαραίτητη προϋπόθεση να τα έχεις, βέβαια), θα βρεις την αγγελία της, εδώ