Ο σκορπιός στις πιο όμορφες πίστες της Ευρώπης!

Από τον Μάιο, μέχρι και τον Οκτώβριο, τα Abarth Days 2018 έφεραν κοντά περισσότερες από 4.000 οπαδούς του «σκορπιού». Από την Αυστρία και τη Γαλλία, μέχρι την Μεγάλη Βρετανία, την Ισπανία και την Πορτογαλία, οι φίλοι της Abarth βρέθηκαν σε μερικές από τις ομορφότερες πίστες της Ευρώπης.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν περισσότερα από 3.000 test drives με τα μοντέλα της νέας σειράς Abarth 595, με την έκδοση 595 Turismo να κερδίζει όσους αναζητούν την άνεση και τις επιδόσεις, ενώ οι εκδόσεις Competizione και Pista με την εξάτμιση Record Monza ενθουσίασαν τους οπαδούς την απόλυτης οδηγικής αίσθησης.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων αρκετοί τυχεροί είχαν την ευκαιρία να συνοδηγήσουν στο 124 rally, την αγωνιστική έκδοση του Abarth 124 Spider το οποίο εξασφάλισε το Π.Π. R-GT κατακτώντας 40 νίκες στην κατηγορία του. Με τη δημοτικότητα της μάρκας να αυξάνει συνεχώς ήδη στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική (ΕΜΕΑ) ο αριθμός των clubs της Abarth έχει αυξηθεί από τα 39 στα 58. Παράλληλα η διαδικτυακή κοινότητα “The Scorpionship” (scorpionship.abarth.com) αριθμεί περισσότερα από 100.000 μέλη.

Την επιτυχία των Abarth Days 2018 έρχεται να πλαισιώσει η σημαντική αύξηση των πωλήσεων (15% στην Ιταλία, 30% σε Γαλλία και Βρετανία και 40% στην Ισπανία), αλλά και η παρουσίαση της νέας σειράς Abarth 595 στα πλαίσια του θρυλικού αγώνα Targa Florio.  

“Η Abarth”, λέει ο Επικεφαλής των Fiat & Abarth στην περιοχή ΕΜΕΑ, Luca Napolitano, “έχει τις ρίζες της στους αγώνες και τα συναισθήματα που αυτοί δημιουργούν σε όλους του φίλους του αυτοκινήτου. Τα μέλη της Abarth ξεπερνούν τις 100.000 και τα Abarth Days σχεδιάστηκαν έχοντας αυτούς τους ανθρώπους στο μυαλό μας. Πρόκειται για μία εξαιρετική ευκαιρία να βρεθούν μαζί όλοι αυτοί οι άνθρωποι που αγαπούν το «σκορπιό» και να ζήσουν την εμπειρία Abarth, όπου η αδρεναλίνη, το στιλ και οι επιδόσεις συνυπάρχουν ιδανικά. Παράλληλα, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία και για εμάς να γνωρίσουμε τους πρεσβευτές της μάρκας μας στο ιδανικό περιβάλλον που δεν είναι άλλο από αυτό μιας πίστας”.