Στη φόρα τα… ζημιάρικα αυτοκίνητα

Αν ο κόσμος -και οι εταιρείες- της αυτοκίνησης συνήθισε στα… καλά λόγια, τώρα κάποιοι -κι εμείς μαζί- θα χάσουν τον ύπνο τους! Ο λόγος, είναι η νέα εκπομπή με τον τίτλο “Garage” που αρχίζει ο δημοσιογράφος Πάρις Ποντίκας στη συχνότητα της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, με θέμα τα… ζημιάρικα αυτοκίνητα.

Σκοπός της εκπομπής, η οποία θα είναι στον αέρα, στους 101,8, από αυτή τη Δευτέρα και κάθε Δευτέρα στις 23:00 ως τις 24:00, είναι η καταγραφή  και παρουσιαση των παραπονων ολων των οδηγών αυτοκινήτων και μοτοσυκλέτας από τις εταιρείες του χώρου και όχι μόνο.

Όπως μας εξηγεί ο Πάρις Ποντίκας, “οι ακροατές θα συμμετέχουν ζωντανά, είτε τηλεφωνικά, είτε με e mails, ή με sms, θα μας αφηγούνται το πρόβλημά τους και εμεις θα βρίσκουμε  την λυση.

Μέσα από την συζήτηση και τον δημιουργικό διάλογο θα αναζητούμε λύσεις στα προβλήματα τους”.

Η εκπομπή θα παρέχει επίσης συμβουλές από ειδικούς μηχανικούς, δημοσιογράφους, μηχανολόγους και γενικά ανθρώπους που να μπορούν να δώσουν λύση στα προβλήματα που απασχολούν τους οδηγους.

Θα πληροφορει τους ακροατές για τις καινούργιες τεχνολογίες που προσφέρει η κάθε εταιρεία αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας. Θα ενημερώνει και θα παρουσιάζει επίσης  όλα τα νέα μοντέλα αυτοκινήτων και μοτοσυκλέτας και θα τα συγκρίνει μεταξύ τους .

Πλεονεκτήματα-μειονεκτήματα.

Οι καλεσμένοι τις εκπομπής θα σχολιάζουν τηλεφωνικά ζωντανά στον αέρα το κάθε πρόβλημα και θα προτείνουν την πιο αξιόπιστη λύση.

Βέβαια, όπως μας εξηγεί ο Πάρις, “σε αυτό θα ζητάμε την γνώμη  και την συνδρομή των εταιρειών στο  καθε πρόβλημα που θα προκύπτει. 

Στόχος μας θα είναι αυτό που λέμε το ….Customer Satisfaction…. να ισχυει πραγματικα .

Θα δίνουμε βήμα σε όλους και θα σχολιάζουμε καλοπροαίρετα τα πάντα.

Φυσικά θα ζητάμε σε κάθε εκπομπή και την παρουσία εκπροσώπου των εταιρειών για να ακούγονται όλες οι απόψεις”.

Ο Πάρις Ποντίκας παράλληλα συνεχιζει το  νέο ενημερωτικό καθημερινό 5λεπτο για το αυτοκίνητο μέσα από την ραδιοφωνική συχνότητα της ΕΡΑ Σπορ (101.8) με τίτλο …..«Οδηγώντας με τον Πάρι Ποντικα» που παίζει στον αθλητικό….. αέρα στις 11:30 π.μ.  Δευτέρα με Παρασκευή .

Στόχος η ενημέρωση του κοινού για όλα τα θέματα που αφορούν το αυτοκίνητο και την μοτοσυκλέτα καθως και οι χρηστικες συμβουλες αλλα και τα ειδικα θεματα ασφαλειας.

Συνεχίζει δε κανονικά  στο Πρώτο Πρόγραμμα  (91.6 & 105.8) κάθε Σαββατοκύριακο 13:00-14:00 με την εκπομπή Auto Club.