Δες τα all terrain οχήματα της Nissan να… δαμάζουν τη Σαχάρα

Είναι ένα από τα πλέον αφιλόξενα μέρη του πλανήτη. Λίγοι έχουν την ευκαιρία να βρεθούν εκεί και, ακόμα πιο λίγοι έχουν την τιμή να λένε ότι κατάφεραν να δαμάσουν τη φύση, στο πιο σκληρό της πρόσωπο. Ο λόγος για την έρημο Σαχάρα, στο άγριο έδαφος της οποίας, η Nissan… επιτίθεται αυτή την εβδομάδα με τα παντός εδάφους pickup και SUV της, τα Nissan Patrol, Navara, TITAN και Terra.

Ξεκινώντας από την πόλη Er-Rachidia στο ανατολικό Μαρόκο, στελέχη από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, δοκιμάζουν τις κορυφαίες δυνατότητες των φορτηγών και SUV της Nissan, μέσα στις δύσκολες συνθήκες της οροσειράς του Άτλαντα, που εκτείνεται σε περισσότερα από 2.500 χιλιόμετρα, σε όλη τη βόρεια Αφρική.

Το 2006 και το 2007, ένας αυτοκινητόδρομος που διασχίζει την Er-Rachidia, μια πόλη περίπου 90.000 ατόμων που βρίσκεται σε μια αραιοκατοικημένη περιοχή, αποτελούσε μέρος της διαδρομής του φημισμένου Ράλι Paris – Dakar. Γνωστή και με την ονομασία   “η πύλη της ερήμου”, αυτή η διαδρομή των 400 χιλιομέτρων ήταν γνωστή για τις  περισσότερες μορφολογικές αλλαγές στο έδαφος του αγώνα, ενώ  ήταν διαβόητη και για τις εξαντλητικές συνθήκες.

Η καμήλα δεν είναι μάρκας Nissan.

Τα Patrol, Navara, TITAN και Terra αποτελούν μέρος της ολοένα και πιο δημοφιλούς γκάμας των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της Nissan, η οποία αναμένεται να φθάσει φέτος σχεδόν το 1 εκατομμύριο σε πωλήσεις, παγκοσμίως.

Τα σκληροτράχηλα pickup και SUV της Nissan , συνδυάζουν μια σειρά χαρακτηριστικών και πλεονεκτημάτων που βασίζονται στην εμπειρία των 80 και πλέον ετών της εταιρείας, στο σχεδιασμό και την κατασκευαστική υπεροχή, καινοτόμων ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων.

Μπορείς να δεις και βίντεο από την… επίθεση της Nissan στην έρημο Σαχάρα, με το Navara να πρωταγωνιστεί: