Οι Alfa Romeo της AUTOONE και τα άλογα

Αν τα καθαρόαιμα άλογα πίστας είναι εντυπωσιακά, την παράσταση, αυτή τη φορά, τους… έκλεψαν κάποια άλλα καθαρόαιμα. Πρόκειται για τα ατίθασα ιταλικά άλογα των μοντέλων της Alfa Romeo και ειδικά της… Giulia. Τα μοντέλα της θρυλικής ιταλικής μάρκας, έλαμψαν στον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο στον Παράδεισο Αμαρουσίου, όπου το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε ο αγώνας ιππασίας «ΕΙΟ & Κοινωνία», με Μεγάλο Χορηγό την AUTOONE,  εταιρεία μέλος του Ομίλου Συγγελίδη και επίσημο διανομέα της FCA Greece.  

Στην ξεχωριστή εκδήλωση και δίπλα στους αγωνιστικούς ίππους, βρέθηκαν τα διάσημα ιταλικά άτια της Alfa Romeo που προσέφερε για την εκδήλωση η AUTOONE. Τα νέα μοντέλα της ιστορικής μάρκας, το εντυπωσιακό ολοκαίνουργιο SUV Stelvio και η Giulia μαγνήτισαν τα βλέμματα των καλεσμένων και των αθλητών.

Ο αγώνας ιππασίας ΕΙΟ & Κοινωνία 2017 ήταν ο δεύτερος αγώνας της σειράς «ΕΙΟ EVENTS» και ήταν  αφιερωμένος στους σκοπούς του σωματείου «Οι φίλοι της Μέριμνας». Ο αγώνας βιντεοσκοπήθηκε και θα μεταδοθεί σε υψηλή ευκρίνεια αποκλειστικά απο την COSMOTE TV την Πέμπτη 25 Μαίου στις 9.00 μ.μ. στο κανάλι Sport 6HD.  

Για την ιστορία, μεγάλος νικητής του «Alfa Romeo Grand Prix» αναδείχθηκε o  Κωνσταντίνος Παπαθανασίου με τον Secret Prince.  Τη 2η θέση κατέκτησε  η Δάφνη Κεσίσογλου που ίππευσε τον B Bommel και  την 3η θέση o Γρηγόρης Βόγλης με την Quelly Briquedalle. To έπαθλο στο νικητή απένειμε ο κ. Γιώργος Αγραφιώτης, Γενικός διευθυντής της AUTOONE.