Live η Κίνηση στους δρόμους
Torres Η «Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε» θα εκπροσωπεί στην Ελλάδα την κορεατική KGM

Η «Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε» θα εκπροσωπεί στην Ελλάδα την κορεατική KGM

Η νέα μάρκα ουσιαστικά είναι η συνέχεια της άλλοτε κραταιάς SsangYong

Η κορεατική KGM είναι είναι η συνέχεια της άλλοτε κραταιάς SsangYong, η οποία θα εκπροσωπείται από την «Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε», όπως ανακοίνωσε η ελληνική εισαγωγική εταιρεία.

Korando Η «Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε» θα εκπροσωπεί στην Ελλάδα την κορεατική KGM

Η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας της με την KGM, η οποία σχεδιάζει, εξελίσσει, παράγει και διαθέτει μια ευρεία γκάμα αυτοκινήτων στην παγκόσμια αγορά.

Torres Η «Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε» θα εκπροσωπεί στην Ελλάδα την κορεατική KGM

Η KGM είναι μια εταιρεία με μεγάλη εμπειρία στον χώρο του αυτοκινήτου. Αποτελεί συνέχεια της γνωστής και στην Ελλάδα κορεατικής SsangYong και η ιστορία της ξεκινά το 1954.

Musso Η «Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε» θα εκπροσωπεί στην Ελλάδα την κορεατική KGM

Με 70 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή οχημάτων και βάση της την Νότιο Κορέα, η KGM συνεχίζει να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται διαρκώς. Φημισμένη για την υψηλή ποιότητα κατασκευής, σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές της τιμές, η KGM διαθέτει μια ευρεία γκάμα αυτοκινήτων, από αυτοκίνητα πόλης και compact SUV, έως σκληροτράχηλα pick-up.

Tivoli Η «Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε» θα εκπροσωπεί στην Ελλάδα την κορεατική KGM

Το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά σε μια πρώτη εμφάνιση τα αυτοκίνητα της KGM στην επερχόμενη έκθεση αυτοκινήτων “Auto Athina 2024”, στις αρχές Οκτωβρίου, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερα για τις τιμές και τις προδιαγραφές των μοντέλων, καθώς και για το Δίκτυο Εμπόρων που θα διαθέτουν τα μοντέλα της KGM ανά την Ελλάδα.