Με 36 άτοκες δόσεις το Citroen C4 Cactus!

Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά η αγορά ενός νέου αυτοκινήτου είναι (πάντα) αναγκαία, η Citroen φρόντισε να κάνει την απόκτηση του νέου C4 Cactus πιο εύκολη, προσφέροντάς το με 36 πραγματικά άτοκες δόσεις και πενταετή εγγύηση. 

Το Νέο C4 Cactus εφοδιασμένο με τις σταθερές αξίες της Citroën, καταφέρνει να ξεχωρίζει με τη μοναδική του σχεδίαση και την έντονη προσωπικότητά του, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία, την κορυφαία άνεση και τους πολυβραβευμένους κινητήρες. Το Νέο C4 Cactus είναι το πρώτο Citroën στην Ευρώπη που, στο πλαίσιο του προγράμματος Citroën Advanced Comfort®, διαθέτει το πρωτοποριακό σύστημα ανάρτησης με Progressive Hydraulic Cushions™ (PHC), προσφέροντας την αίσθηση της οδήγησης πάνω σε ένα “μαγικό χαλί”. Είναι επίσης, το πρώτο μοντέλο παγκοσμίως που διαθέτει τα καινοτόμα Advanced Comfort καθίσματα για κορυφαία επίπεδα άνεσης.

Το νέο C4 Cactus το οποίο λανσαρίστηκε πρόσφατα και στη χώρα μας, αποτελεί κορυφαία επιλογή στην κατηγορία του, αφού σε συνδυασμό με τον υπερπλούσιο εξοπλισμό και τις κορυφαίες τεχνολογίες που διαθέτει, προσφέρεται στην ελκυστική τιμή των 14.850€, καθώς και με 5 Χρόνια Εγγύηση.

Η Citroen ακολουθώντας την πελατοκεντρική της φιλοσοφία, δημιούργησε ένα μοναδικό Πρόγραμμα Αγοράς, κάνοντας ακόμη πιο εύκολη την απόκτηση του δημοφιλούς χατσμπακ, του νέου C4 Cactus, προσφέροντάς το με 36 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ! 

Πιο συγκεκριμένα, το άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

36 Πραγματικά Άτοκες Δόσεις

από 249 ευρώ το μήνα

40% προκαταβολή

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Citroen ή την επίσημη ιστοσελίδα της Citroen, www.citroen.gr , ή τη σελίδα http://c4cactus.citroen.gr/ .