Vivere il Movimento nelle strade
NEW2BVOLVO2BXC602B2540GOLDEN2BHALL DENIM2BBLUE 3 Από 53.490 ευρώ οι τιμές του νέου XC60

I prezzi della nuova XC60 partono da 53.490 euro

NEW2BVOLVO2BXC602B2540GOLDEN2BHALL DENIM2BBLUE 3 Από 53.490 ευρώ οι τιμές του νέου XC60

Από 53.490 ευρώ ξεκινούν οι τιμές του νέου Volvo XC60, του πολυαναμενόμενου σουηδικού μοντέλου που έφτασε ήδη στη χώρα μας και εκτίθεται στο μόνιμο stand της Volvo στο Golden Hall, στο Μαρούσι. Η παραπάνω τιμή αφορά τόσο την πετρελαιοκίνητη έκδοση D4, όσο και τη βενζινοκίνητη Τ5 των 254 ίππων, ενώ διαθέσιμες είναι επίσης η D5 έκδοση των 235 ίππων από € 56.030 και η Τ6 έκδοση των 320 ίππων από € 55.975. την παράσταση κλέβει φυσικά η πανίσχυρη Τ8 Twin Engine AWD υβριδική έκδοση των 407 ίππων και 49 γρμ./χλμ. εκπομπής ρύπων CO2, η τιμή της οποίας ξεκινά από € 62.780. Να σημειώσουμε πως όλες οι εκδόσεις του XC60 είναι τετρακίνητες με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων.
NEW2BVOLVO2BXC602B2540GOLDEN2BHALL DENIM2BBLUE 2 Από 53.490 ευρώ οι τιμές του νέου XC60Όσον αφορά στις εκδόσεις εξοπλισμού, η Volvo ακολουθεί την ίδια, πολύ επιτυχημένη στρατηγική που παρουσίασε και στη Σειρά 90. Σύμφωνα με αυτή, το μοντέλο διατίθεται στην ήδη πολύ πλούσια εξοπλισμένη έκδοση Momentum, που υπερκαλύπτει τις ανάγκες και τις επιθυμίες του υποψήφιου αγοραστή. Αν όμως επιθυμεί να έχει το αυτοκίνητό του μία πιο σπορ αίσθηση και στυλ, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, ιδανική επιλογή αποτελεί η έκδοση R-Design. Αν πάλι προτεραιότητα είναι η απόλαυση μιας ακόμα πληρέστερης αίσθησης πολυτέλειας, τότε η ιδανική έκδοση είναι η Inscription. Φυσικά, υπάρχει διαθέσιμος και επιπλέον προαιρετικός εξοπλισμός, για να αποκτήσει το XC60 μια ακόμα πιο έντονη προσωπική σφραγίδα του κατόχου του.
NEW2BVOLVO2BXC602B2540GOLDEN2BHALL CRYSTAL2BWHITE2BPEARL 1 Από 53.490 ευρώ οι τιμές του νέου XC60Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής για το νέο Volvo XC60, για τις διάφορες εκδόσεις εξοπλισμού, παρουσιάζονται στον παρακάτω πίνακα. Σε όλες τις περιπτώσεις ο κινητήρας έχει χωρητικότητα 1.969 κ.εκ. ενώ ως αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων χρησιμοποιείται το εξαιρετικό, γνωστό και από τη Σειρά 90, Geartronic οκτώ σχέσεων. 

Ενδεικτικά και μόνο, στην έκδοση εξοπλισμού Momentum περιλαμβάνονται εκτός άλλων:
o    City Safety με ενεργή υποβοήθηση στο σύστημα διεύθυνσης
o    Σύστημα αποφυγής οδήγησης στο αντίθετο ρεύμα
o    Σύστημα προειδοποίησης εκτροπής από τη λωρίδα
o    Σύστημα αποφυγής εκτροπής από το δρόμο
o    Σύστημα αναγνώρισης οδικής σήμανσης
o    Σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας
o    Σύστημα επαγρύπνησης οδηγού
o    Ψηφιακός πίνακας οργάνων και κεντρική οθόνη αφής 9”
o    Αερόσακοι οδηγού/συνοδηγού, πλευρικοί, οροφής, γόνατου οδηγού
o    Σύστημα προστασίας από πλευρικές συγκρούσεις
o    ABS με έκτακτη υποβοήθηση πέδησης
o    Σύστημα δυναμικού ελέγχου ευστάθειας και πρόσφυσης με προηγμένο σύστημα ελέγχου ευστάθειας, έλεγχο υποστροφής/υπερστροφής και σπορ λειτουργία
o    Ηλεκτρικά υποβοηθούμενο δερμάτινο τιμόνι, ρυθμιζόμενο σε ύψος/βάθος
o    Cruise Control, Start/Stop και αισθητήρες υγρασίας και βροχής
o    Αυτόματο διζωνικό σύστημα κλιματισμού με σύστημα ελέγχου αέρα καμπίνας
o    Ηλεκτρικά παράθυρα μπρος/πίσω
o    Προβολείς LED με αυτόματη ρύθμιση ύψους δέσμης
o    Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα οδηγού/συνοδηγού με ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη οσφυϊκή υποστήριξη
o    Εκκίνηση/σβήσιμο κινητήρα χωρίς κλειδί
o    Ηχοσύστημα High Performance με Sensus Connect, εξακάναλο ενισχυτή 330W με 10 ηχεία, Bluetooth και χειριστήρια ηχοσυστήματος στο τιμόνι
o    Πακέτο εσωτερικού φωτισμού LED 
o    Ζάντες αλουμινίου με σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών
o    Αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω

Η έκδοση Inscription, εκτός άλλων διαθέτει επιπλέον επιλογή προγραμμάτων οδήγησης (Drive Modes), ηλεκτρικά καθίσματα τύπου comfort με δέρμα ιδιαίτερης ποιότητας και λειτουργία μνήμης, μεγαλύτερο ψηφιακό πίνακα οργάνων (12,3”) κλπ.
NEW2BVOLVO2BXC602B2540GOLDEN2BHALL PINE2BGREY 3 Από 53.490 ευρώ οι τιμές του νέου XC60Η έκδοση R-Design, εκτός άλλων διαθέτει επιπλέον επιλογή προγραμμάτων οδήγησης (Drive Modes), ανατομικά σπορ καθίσματα με δέρμα ιδιαίτερης ποιότητας και το λογότυπο R-Design, λειτουργία μνήμης στα ηλεκτρικά καθίσματα με δυνατότητα προέκτασης έδρας, σπορ τιμόνι με έντονη ραφή και λογότυπο R-Design, σπορ πεντάλ από αλουμίνιο με ελαστικά ενθέματα, μεγαλύτερο ψηφιακό πίνακα οργάνων (12,3”), πλήθος από σπορ διακοσμητικά στοιχεία αλουμινίου κλπ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο βασικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου ανήκουν και οι δύο από τις τρεις νέες τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας που παρουσιάζει η Volvo στο νέο XC60, καθιστώντας το ίσως το ασφαλέστερο αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε ποτέ! Κοινό τους χαρακτηριστικό, η ενεργή υποβοήθηση στο σύστημα διεύθυνσης. Τα τρία νέα συστήματα ασφάλειας έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να παρέχουν αυτόματη υποβοήθηση στο τιμόνι και δίνουν τη δυνατότητα στον οδηγό για ακόμα καλύτερο έλεγχο του αυτοκινήτου, προκειμένου να αποφύγει πιθανές επικείμενες συγκρούσεις.
final Από 53.490 ευρώ οι τιμές του νέου XC60Το πρωτοποριακό σύστημα αποφυγής συγκρούσεων City Safety, στο βασικό εξοπλισμό, συνοδεύεται τώρα από ενεργή υποβοήθηση τιμονιού, προκειμένου να βοηθήσει τον οδηγό να αποφύγει άλλο όχημα, δικυκλιστές, πεζούς, μεγάλα ζώα ή ένα εμπόδιο που βρίσκεται μπροστά του ενώ παράλληλα προετοιμάζει τις ζώνες ασφαλείας και τα φρένα για αυτόματη πέδηση αν ο οδηγός δεν αντιδράσει έγκαιρα.

To Oncoming Lane Mitigation (Σύστημα Αποφυγής Οδήγησης στο Αντίθετο Ρεύμα), στο βασικό εξοπλισμό, με την ενεργή υποβοήθηση τιμονιού βοηθά τον οδηγό να αποφύγει συγκρούσεις με αντίθετα ερχόμενα οχήματα, «οδηγώντας», αν είναι αναγκαίο, το νέο XC60 πίσω στη σωστή λωρίδα κυκλοφορίας, εκτός τροχιάς αντίθετα ερχόμενου οχήματος.

Τέλος, το BLIS, το σύστημα επιτήρησης τυφλών σημείων (προαιρετικός εξοπλισμός), αν ανιχνεύσει κίνδυνο από επερχόμενο άλλο όχημα πίσω από το Νέο XC60, με την ενεργή υποβοήθηση τιμονιού ανακατευθύνει το αυτοκίνητο πίσω στη λωρίδα του.