ΝΕΑ

Η Maserati παρουσιάζει την πρώτη της συλλογή Fuoriserie Essentials με την υπογραφή του David Beckham

Η Maserati είναι ενθουσιασμένη που παρουσιάζει το πρώτο της Fuoriserie Essentials, μια εκλεπτυσμένη συλλογή αυτοκινήτων που επιμελήθηκαν επιλεγμένοι δημιουργοί του γούστου και φίλοι της Τρίαινας. Η πρώτη συλλογή έχει σχεδιαστεί από τον πρωτοπόρο του στυλ και παγκόσμιο πρεσβευτή της μάρκας David Beckham, με στόχο να εμπνεύσει τους λάτρεις των αυτοκινήτων να εκφράσουν το δικό τους εξατομικευμένο όραμα για το απόλυτο ιταλικό πολυτελές σπορ αυτοκίνητο.

Εμπνευσμένος από τη γοητεία του για τα κλασικά αυτοκίνητα Maserati και θεωρώντας την ως προέκταση της ενδυματολογικής του γκαρνταρόμπας Savile Row, ο David Beckham σχεδίασε τη συλλογή Fuoriserie DB Essentials με δύο ξεχωριστές παραλλαγές αυτοκινήτων που εκφράζουν τη σύγχρονη επανεκτίμησή του σε μερικά από τα πιο διαχρονικά είδωλα της Trident.

Σαγηνευμένος από την αριστοκρατική Maserati Ghibli coupé του 1967, ο Beckham επέλεξε ένα μπλε χρώμα “Night Interaction” για το εξωτερικό του πρώτου DB Essentials, συνδυάζοντάς το με μια σκούρα απόχρωση για το δερμάτινο εσωτερικό. Για τη δεύτερη διαμόρφωσή του, απέτισε φόρο τιμής στη Maserati Quattroporte Royale του 1986, η οποία παρήχθη μόνο σε 51 μονάδες, και επέλεξε εξωτερική βαφή σε απόχρωση “Verde Royale” (σκούρο πράσινο) με ζεστή καφέ δερμάτινη ταπετσαρία στο εσωτερικό. Μια αποκλειστική μεταλλική πλάκα που γιορτάζει τη συνεργασία μεταξύ της Maserati και του David Beckham τοποθετείται στο κεντρικό τούνελ μεταξύ των μπροστινών καθισμάτων ή μεταξύ των δύο προσκέφαλων.

“Fuoriserie σημαίνει ” κατά παραγγελία” στα ιταλικά, και το πρόγραμμα εξατομίκευσης της Trident μας έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί μοναδικές εμπειρίες για τους πελάτες μας. Η επιθυμία μας εδώ είναι να εκφράσουν την προσωπικότητα και το πάθος τους δημιουργώντας τη δική τους Maserati. Ακριβώς όπως ο David, ο καθένας μπορεί να επιλέξει από ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών εξατομίκευσης από τη συλλογή μας Fuoriserie Corse, εμπνευσμένη από την ένδοξη αγωνιστική κληρονομιά της Maserati, και από τη συλλογή μας Fuoriserie Futura, αφιερωμένη στους λάτρεις της τεχνολογίας και των νέων υλικών”, δήλωσε ο Klaus Busse, επικεφαλής σχεδιασμού της Maserati.

Και οι δύο διαμορφώσεις Fuoriserie DB Essentials είναι τώρα διαθέσιμες κατόπιν αιτήματος στο σούπερ σπορ αυτοκίνητο MC20, που συνδυάζει επιδόσεις, σπορ και πολυτέλεια στην αγωνιστική ψυχή του, και στο νέο “καθημερινό εξαιρετικό” SUV Grecale, που επιτυγχάνει τη σωστή ισορροπία μεταξύ ευελιξίας, κομψότητας και επιδόσεων.

Νικόλαος Μιχαλόπουλος

Recent Posts

Με την υποστήριξη της Jeep ολοκληρώθηκε το XTERRA Greece | Vouliagmeni 2024

Η Jeep ήταν για το 2024 χρυσός χορηγός στο XTERRA Greece | Vouliagmeni που έλαβε…

12 ώρες ago

Το BMW Group εισέρχεται στην επόμενη φάση με το Catena-X

Το BMW Group παρουσίασε τα τρέχοντα πεδία εφαρμογής του οικοσυστήματος δεδομένων Catena-X στην έκθεση του…

13 ώρες ago

Olivier Francois: Τέσσερα νέα Fiat στα σκαριά

Σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Automotive News Europe, ο διευθύνων σύμβουλος της Fiat Olivier Francois…

1 ημέρα ago

TSF1 Podcast – WEC | 6 Hours of Imola

Γεια σας αγαπητοί ακροατές και καλώς ήρθατε στο δεύτερο TSF1 Podcast για τη σεζόν 2024…

2 ημέρες ago

Ferrari 12Cilindri : Μια σύγχρονη Daytona

Από την ίδρυση της, το 1947, ένα στοιχείο γοήτευε σταθερά τους λάτρεις του Prancing Horse:…

6 ημέρες ago

Οδηγούμε Peugeot 2008 facelift 1.2 100HP Allure: Back to Basics (Βίντεο)

Η Peugeot ανανεώνει αισθητικά το Best Seller της, το 2008 προκειμένου να παραμείνει ανταγωνιστικό σε…

7 ημέρες ago