ΝΕΑ

Η FlexCar ετοιμάζεται για 250 προσλήψεις στην Ελλάδα

Τη δημιουργία 250 νέων θέσεων εργασίας ως το τέλος του 2022 ανακοινώνει η FlexCar. Η ελληνική startup η οποία ιδρύθηκε το 2018 και δραστηριοποιείται στο χώρο της ευέλικτης μίσθωσης αυτοκινήτου στην Ελλάδα και την Κύπρο επενδύει σε ανθρώπινο ταλέντο, καθώς τα κεφάλαια που έχει συγκεντρώσει επενδύονται εξ ολοκλήρου για την ανάπτυξη της εταιρείας.

“H δηµιουργία νέων θέσεων εργασίας και η επένδυσή µας στην Ελλάδα και στο ανθρώπινο δυναµικό της είναι στις άµεσες προτεραιότητες µας και δικαιώνει την εµπιστοσύνη µας στην ελληνική οικονοµία” αναφέρει εκπρόσωπος της εταιρείας. Η ίδια πηγή σημειώνει ότι βασική προτεραιότητα της εταιρείας είναι η οµάδα της FlexCar να µεγαλώνει συνεχώς, επενδύοντας το επόµενο διάστηµα σε ανθρώπινο ταλέντο, και πιο συγκεκριµένα σε νέους Έλληνες που επιθυµούν να είναι µέλη µιας δυναµικής οµάδας, να εξελιχθούν και να εξειδικευτούν σε τοµείς όπως η εξυπηρέτηση πελατών, η τεχνολογία, τα οικονοµικά, το µάρκετινγκ, έχοντας ως προτεραιότητα πάντα τον ανθρώπινο παράγοντα και τη δηµιουργία θετικού κοινωνικού αντίκτυπου.

H FlexCar ιδρύθηκε το 2018 και σήµερα έχει ήδη καταφέρει να αλλάξει τον τρόπο χρήσης και απόκτησης αυτοκινήτου για χιλιάδες καταναλωτές, έχοντας πραγµατοποιήσει επενδύσεις δεκάδων εκατοµµυρίων ευρώ στην ελληνική οικονοµία. Πρόσφατα συγκέντρωσε κεφάλαια ύψους 50 εκατοµµυρίων ευρώ από τον γύρο χρηματοδότησης στον οποίο συμμετείχαν ελληνικά funds όπως είναι το VentureFriends και το Uni.Fund αλλά και διεθνή όπως είναι η Seaya Ventures και η Frontline Ventures καθώς και ξένοι θεσμικοί επενδυτές.

Με τα χρήματα αυτά να σχεδιάζεται να επενδυθούν εξ ολοκλήρου για την ανάπτυξη της εταιρείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, η FlexCar σχεδιάζει τη δημιουργία του διεθνούς FlexCar hub στην Ελλάδα, το οποίο θα απαρτίζεται από νέους πτυχιούχους Έλληνες οι οποίοι θα υποστηρίζουν την εκτός συνόρων ανάπτυξη της εταιρείας στους τομείς του μάρκετινγκ, της τεχνολογίας και των χρηματοοικονομικών.

Γιώργος Καραγιάννης

Recent Posts

Olivier Francois: Τέσσερα νέα Fiat στα σκαριά

Σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Automotive News Europe, ο διευθύνων σύμβουλος της Fiat Olivier Francois…

5 ώρες ago

TSF1 Podcast – WEC | 6 Hours of Imola

Γεια σας αγαπητοί ακροατές και καλώς ήρθατε στο δεύτερο TSF1 Podcast για τη σεζόν 2024…

9 ώρες ago

Ferrari 12Cilindri : Μια σύγχρονη Daytona

Από την ίδρυση της, το 1947, ένα στοιχείο γοήτευε σταθερά τους λάτρεις του Prancing Horse:…

4 ημέρες ago

Οδηγούμε Peugeot 2008 facelift 1.2 100HP Allure: Back to Basics (Βίντεο)

Η Peugeot ανανεώνει αισθητικά το Best Seller της, το 2008 προκειμένου να παραμείνει ανταγωνιστικό σε…

5 ημέρες ago

Ιδού, το νέο Hyundai Bayon

Η Hyundai Motor αποκάλυψε το Νέο Hyundai BΑΥΟΝ με τολμηρή και στιβαρή σχεδίαση. Ο μεγάλος…

6 ημέρες ago

Alfa Romeo: Ένα νέο μοντέλο κάθε χρόνο μέχρι το 2030

Η Alfa Romeo παρουσίασε το νέο της συμπαγές SUV Junior παγκοσμίως στις 10 Απριλίου, το…

1 εβδομάδα ago