Vivre le mouvement dans la rue
cq5dam.web .1280.12802B252832529 1 Ξεκινήστε Άνετα τις Διακοπές με Έξυπνα Αξεσουάρ Ταξιδιού Opel

Ξεκινήστε Άνετα τις Διακοπές με Έξυπνα Αξεσουάρ Ταξιδιού Opel

cq5dam.web .1280.12802B252832529 1 Ξεκινήστε Άνετα τις Διακοπές με Έξυπνα Αξεσουάρ Ταξιδιού Opel

«Παρακαλώ … πώς είπατε; Πρέπει να πάρουμε μαζί μας όλα αυτά; Αδύνατον!» Πολλοί είναι εκείνοι που τρέμουν εκ των προτέρων τη διαδικασία φόρτωσης του αυτοκινήτου όταν φεύγουν για διακοπές με την οικογένεια. Τέτοια άγχη απλά δεν υπάρχουν χάρη στα αξεσουάρ που δημιούργησε η Opel με σκοπό να βάλει τέλος στο χάος. 

cq5dam.web .1280.12802B252872529 Ξεκινήστε Άνετα τις Διακοπές με Έξυπνα Αξεσουάρ Ταξιδιού Opel

Αξεσουάρ όπως ειδικές βάσεις, διαχωριστικές μπάρες ή δίχτυα προσφέρουν ασφαλή αποθήκευση και εύκολη προσβασιμότητα σε αντικείμενα άμεσης ανάγκης. Άλλωστε το ταξίδι με το αυτοκίνητο έχει πολλά πλεονεκτήματα, ειδικά για οικογένειες με παιδιά. Τα πάντα μπορούν να φορτωθούν, από καροτσάκια μέχρι ποδήλατα και μπαστούνια πεζοπορίας. Και όσοι αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία προσωπικής συνδεσιμότητας και υποστήριξης Opel OnStar μπορούν να έχουν διπλό όφελος: αφενός ένα πρόσθετο «δίχτυ ασφαλείας» κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, αφετέρου ένα ισχυρό Wi-Fi Hotspot για μέχρι επτά κινητές συσκευές, για να είναι όλη η οικογένεια ευχαριστημένη.

Opel OnStar 297485 Ξεκινήστε Άνετα τις Διακοπές με Έξυπνα Αξεσουάρ Ταξιδιού Opel

«Η γκάμα των αξεσουάρ μας αποτελείται από 50 και πλέον προϊοντικές σειρές μεταξύ των οποίων τα πακέτα FlexOrganizer΄, για τέλεια οργάνωση και τάξη στο χώρο αποσκευών και βελτιωμένη ασφάλεια» δήλωσε ο Peter Christian Küspert, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων & Aftersales. «Προσωπικά, για μεγάλα ταξίδια με παιδιά προτείνω ανεπιφύλακτα τον αντάπτορα FlexConnect, που επιτρέπει τη σύνδεση ενός tablet στο προσκέφαλο του εμπρός καθίσματος για την ψυχαγωγία των παιδιών στο πίσω μέρος της καμπίνας.»

cq5dam.web .1280.12802B252882529 Ξεκινήστε Άνετα τις Διακοπές με Έξυπνα Αξεσουάρ Ταξιδιού Opel

Προτεραιότητα στη ασφάλεια κατά τη φόρτωση

Όσοι φορτώνουν το αυτοκίνητό τους για ένα ταξίδι πρέπει να θέτουν την ασφάλεια ως πρωταρχική προτεραιότητα, καθώς μη ασφαλισμένες αποσκευές μπορεί να ‘εκτοξευθούν’ και να γίνουν επικίνδυνες σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος. Το πακέτο FlexOrganizer που διατίθεται για το νέο Astra Sports Tourer, το Insignia Sports Tourer και το Country Tourer με το Zafira Tourer αποτελεί την τέλεια λύση. Περιλαμβάνει ρυθμιζόμενους ιμάντες πρόσδεσης σε οποιαδήποτε θέση, κατάλληλων για ασφάλιση των αντικειμένων στις πλαϊνές ράγες. Το πλαϊνό δίχτυ τύπου θήκης ή το αδιάβροχο κουτί ενδείκνυνται για την ασφαλή μεταφορά του φαρμακείου ή του προειδοποιητικού τριγώνου. Το εξελιγμένο διαχωριστικό δίχτυ FlexOrganizer ή το διαχωριστικό FlexRail διαιρεί το χώρο αποσκευών σε δύο ανεξάρτητες περιοχές για να μη μετακινούνται οι τσάντες και οι βαλίτσες. Έτσι αναβαθμίζεται η λειτουργικότητα του χώρου φόρτωσης, βελτιώνεται η τάξη στο χώρο αποσκευών μέσα από την κατάλληλη οργάνωση και αυξάνεται η προστασία από γρατζουνιές. Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι ότι το φαρμακείο, το προειδοποιητικό τρίγωνο και τα ανακλαστικά γιλέκα ασφαλείας, παραμένουν σε θέση εύκολης πρόσβασης και όχι ‘θαμμένα’ κάτω από τις υπόλοιπες αποσκευές.

cq5dam.web .1280.12802B2528122529 Ξεκινήστε Άνετα τις Διακοπές με Έξυπνα Αξεσουάρ Ταξιδιού Opel

cq5dam.web .1280.12802B2528112529 Ξεκινήστε Άνετα τις Διακοπές με Έξυπνα Αξεσουάρ Ταξιδιού Opel

cq5dam.web .1280.12802B2528122529 Ξεκινήστε Άνετα τις Διακοπές με Έξυπνα Αξεσουάρ Ταξιδιού Opel

Το κινητό πάτωμα FlexFloor είναι άκρως εργονομικό. Το πάτωμα του χώρου αποσκευών έχει βελούδινη επένδυση, διευκολύνει τη φόρτωση και εκφόρτωση του Insignia Sports Tourer και διατίθεται σε μαύρο ή καφέ. Επεκτείνεται μέχρι 40 cm και μπορεί να σηκώσει βάρος μέχρι 120 kg, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν φορτώνονται βαριές αποσκευές.

cq5dam.web .1280.12802B2528102529 Ξεκινήστε Άνετα τις Διακοπές με Έξυπνα Αξεσουάρ Ταξιδιού Opel

Μικρά αντικείμενα όπως αρκουδάκια, βιβλία και άλλα παιχνίδια μπορούν να αποθηκεύονται σε ένα κουτί με καπάκι στα πίσω καθίσματα. Επομένως, τα παιδιά πάντα ξέρουν πού να αναζητήσουν το αγαπημένο τους παιχνίδι και δεν χρειάζεται πλέον να ψάχνουν και να ρωτάνε. Ένα ειδικό κουτί το οποίο δημιουργήθηκε για το χώρο αποσκευών του Opel ADAM κυκλοφορεί σε τρία διαφορετικά σχέδια που ταιριάζουν στον πρωταθλητή εξατομίκευσης. Το κουτί είναι επενδυμένο με μοκέτα και διαιρείται σε τρεις ανεξάρτητους χώρους. Laptop, στυλό, χαρτομάντηλα ή καλλυντικά μπορούν να αποθηκεύονται με τάξη σε όλα σχεδόν τα μοντέλα Opel χάρη σε ένα ειδικό ένθετο στην ποτηροθήκη.

cq5dam.web .1280.12802B252892529 Ξεκινήστε Άνετα τις Διακοπές με Έξυπνα Αξεσουάρ Ταξιδιού OpelΤο FlexConnect κάνει το ταξίδι πιο απολαυστικό

Σε έναν άλλο τομέα, η Opel προσφέρει επίσης έξυπνες, σύγχρονες λύσεις infotainment όπως βάση FlexDock για smartphones που διατίθεται με τα Opel ADAM, Corsa και Zafira Tourer. Στερεώνεται στο ταμπλό και επιτρέπει τη χρήση του smartphone σαν σύστημα πλοήγησης. Ένα ακόμα πλεονέκτημα του FlexDock είναι ότι επαναφορτίζει τα  smartphones χωρίς πρόσθετα καλώδια.

cq5dam.web .1280.12802B2528132529 Ξεκινήστε Άνετα τις Διακοπές με Έξυπνα Αξεσουάρ Ταξιδιού Opel

Ο αντάπτορας FlexConnect είναι ένα ακόμα ‘πολυ-εργαλείο’ που κάνει το ταξίδι ασφαλέστερο και πιο απολαυστικό στα περισσότερα μοντέλα Opel. Στα προσκέφαλα των εμπρός καθισμάτων στερεώνεται ένας αντάπτορας και σ’ αυτόν ένα άγκιστρο που είναι ιδανικό για την ασφαλή μεταφορά τσαντών ακόμα και σε ένα ξαφνικό φρενάρισμα. Ο αντάπτορας συνδυάζεται επίσης με βάση για tablet (iPad ή Samsung Galaxy) και τα παιδιά μπορούν να απολαμβάνουν ψυχαγωγία στα πίσω καθίσματα αφήνοντας τους γονείς να χαλαρώσουν. Οι δυνατότητες διευρύνονται με το σύστημα Opel OnStar και το 4G LTE Wi-Fi Hotspot που επιτρέπει μία ποικίλη γκάμα διαδικτυακών εφαρμογών.

cq5dam.web .1280.12802B252852529 Ξεκινήστε Άνετα τις Διακοπές με Έξυπνα Αξεσουάρ Ταξιδιού Opel

Εκδρομές ποδηλασίας για όλη την οικογένεια με το FlexFix

Πολλές οικογένειες ονειρεύονται να χαλαρώσουν στον προορισμό των διακοπών τους κάνοντας ποδήλατο. Το πλήρως ενσωματωμένο σύστημα σχάρας ποδηλάτου FlexFix της Opel κάνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Μέχρι τέσσερα ποδήλατα μεταφέρονται εύκολα και με ασφάλεια στον προορισμό των διακοπών. Η σχάρα ποδηλάτου γίνεται λειτουργική μέσα σε δευτερόλεπτα και δεν χρειάζεται ειδικά εργαλεία. Όταν δεν είναι απαραίτητη, εξαφανίζεται κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα. Το πατενταρισμένο σύστημα της Opel διατίθεται για τα ADAM, Corsa, Meriva, Mokka και Zafira Tourer.

cq5dam.web .1280.12802B252842529 1 Ξεκινήστε Άνετα τις Διακοπές με Έξυπνα Αξεσουάρ Ταξιδιού Opel

cq5dam.web .1280.12802B252862529 Ξεκινήστε Άνετα τις Διακοπές με Έξυπνα Αξεσουάρ Ταξιδιού Opel