Live the Movement in the streets
331894 New Volvo XC90 Interiors Volvo XC90: Νέα γενιά εμπειρίας χρήστη με ασύρματες αναβαθμίσεις για όλους

Volvo XC90: Νέα γενιά εμπειρίας χρήστη με ασύρματες αναβαθμίσεις για όλους

Στη Volvo Cars, η τεχνολογία δεν είναι απλώς μέσο, αλλά εργαλείο που κάνει τη ζωή των οδηγών ασφαλέστερη και πιο ευχάριστη. Το πρόσφατο λανσάρισμα του νέου συστήματος infotainment στα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα EX90 και EX30 προχωρά ένα βήμα παραπέρα. Τώρα, αυτή η φιλοσοφία κάνει το άλμα στο δημοφιλές SUV, Volvo XC90, με μια εντυπωσιακή νέα εμπειρία χρήστη που θα διατεθεί σε εκατομμύρια οχήματα Volvo παγκοσμίως μέσω ασύρματων αναβαθμίσεων (over-the-air).

331897 New Volvo XC90 Interiors Volvo XC90: Νέα γενιά εμπειρίας χρήστη με ασύρματες αναβαθμίσεις για όλους

Ασύρματες Αναβαθμίσεις για Οχήματα από το 2020

Το 2025 θα είναι έτος-σταθμός για τη Volvo, καθώς περίπου 2,5 εκατομμύρια οχήματα θα λάβουν αυτή τη σημαντική ενημέρωση, με στόχο να κάνουν τα ήδη εξοπλισμένα μοντέλα καλύτερα με την πάροδο του χρόνου. Οποιοδήποτε Volvo που διαθέτει ενσωματωμένες υπηρεσίες και εφαρμογές Google θα επωφεληθεί από αυτήν την αναβάθμιση, με τον οδηγό να μην επωμίζεται κανένα επιπλέον κόστος.

Όπως αναφέρει ο Erik Severinson, Επικεφαλής Προϊόντος και Στρατηγικής στη Volvo Cars: «Η εμπειρία χρήστη νέας γενιάς που παρέχουμε θα αποφέρει μία σημαντική βελτίωση στην εμπειρία του πελάτη και είναι ένα σημαντικό βήμα στην πορεία μας να προσφέρουμε λύσεις ανθρωποκεντρικής τεχνολογίας στους πελάτες μας». Με συνεχιζόμενες ενημερώσεις λογισμικού, η Volvo διασφαλίζει ότι τα αυτοκίνητά της δεν είναι ποτέ στατικά, αλλά εξελίσσονται συνεχώς.

Ανανεωμένο XC90: Βελτιωμένη Εμπειρία Χρήστη

Στο επίκεντρο της εμπειρίας χρήστη βρίσκεται η νέα, μεγαλύτερη κεντρική οθόνη 11,2 ιντσών του XC90, με αυξημένη πυκνότητα πίξελ για εξαιρετική ευκρίνεια. Αυτός ο αναβαθμισμένος πίνακας ελέγχου φιλοξενεί πλέον τις πιο σημαντικές λειτουργίες, όπως χάρτες, πολυμέσα και τηλέφωνο, όλα σε πρώτο πλάνο. Ο σχεδιασμός της οθόνης μειώνει τα αγγίγματα που απαιτούνται για βασικές ενέργειες, όπως αλλαγή μουσικής κατά την πλοήγηση, επιτρέποντας πιο ομαλή και άνετη διαχείριση.

Αξιοσημείωτο είναι το δυναμικό μενού, που προσαρμόζεται ανάλογα με τις συνθήκες, παρέχοντας γρήγορη πρόσβαση σε πρόσφατες εφαρμογές και δυνατότητες, όπως οι κάμερες οπισθοπορείας για ευκολότερους ελιγμούς σε χαμηλές ταχύτητες.

Volvo XC90: Νέα γενιά εμπειρίας χρήστη με ασύρματες αναβαθμίσεις για όλους

Plug-in Υβριδικά: Ακόμα πιο Αποδοτική Οδήγηση

Οι κάτοχοι των plug-in υβριδικών μοντέλων Volvo θα απολαύσουν μια ακόμη πιο απλοποιημένη εμπειρία ελέγχου της ηλεκτρικής κίνησης, με το πρόγραμμα «Pure» να είναι άμεσα διαθέσιμο μέσω της κεντρικής οθόνης. Αυτό διευκολύνει τη μετάβαση στην αμιγώς ηλεκτρική οδήγηση στις κατάλληλες συνθήκες, όπως για παράδειγμα στην πόλη, χωρίς περιττούς χειρισμούς.

331895 New Volvo XC90 interior Volvo XC90: Νέα γενιά εμπειρίας χρήστη με ασύρματες αναβαθμίσεις για όλους

Προσαρμοσμένη Εμπειρία για Κάθε Volvo

Η νέα εμπειρία χρήστη έχει σχεδιαστεί για να προσαρμόζεται σε διαφορετικά μεγέθη και σχήματα οθονών, κάτι που σημαίνει ότι η τελευταία τεχνολογία Volvo είναι προσβάσιμη σε πολλά μοντέλα, από τα νέα EX90 έως και τα XC40 παλαιότερης γενιάς. Με τη Volvo να ενσωματώνει αυτήν την αναβάθμιση σε εκατομμύρια αυτοκίνητα, οι οδηγοί Volvo μπορούν πλέον να επικεντρωθούν σε αυτό που πραγματικά μετράει: την απόλαυση και την ασφάλεια στον δρόμο.

Η στρατηγική της Volvo, μέσω των τακτικών ασύρματων αναβαθμίσεων, δίνει έναν ακόμη λόγο στους οδηγούς να εκτιμούν την αξία της μάρκας, με την τεχνολογία να παραμένει πάντα επίκαιρη και καινοτόμα.