Live the Movement in the streets
Star Automotive Ελλάς

Ηellenic Responsible Business Awards 2024: Χρυσή διάκριση για τη Star Automotive Ελλάς

Ηellenic Responsible Business Awards 2024: «Χρυσή» διάκριση για τη Star Automotive Ελλάς αλλά και για στέλεχός της που συμπεριλαμβάνεται στη λίστα 20under40 CSR

Star Automotive Ελλάς

Οι βραβεύσεις αποτελούν απτή απόδειξη, ότι το κοινωνικό πρόσωπο της Star Automotive Ελλάς είναι πρωταγωνιστικό στον κλάδο του αυτοκινήτου. Ακόμα μία σημαντική στιγμή για την Εταιρεία αποτέλεσε η διάκρισή της με βραβείο GOLD στην κατηγορία “Purpose” – Αυτοκινητοβιομηχανία, για την ενέργειά της «Πρώτη Εταιρική Τράπεζα Ρούχων στην Ελλάδα: Φοράμε το χρώμα της αλληλεγγύης!» σε συνεργασία με τη ΜΚΟ Immortaliting.

Η Εταιρική Τράπεζα Ρούχων αποτελεί πρωτοβουλία που αντανακλά την αφοσίωση όλων των εργαζομένων στην κοινωνική ευθύνη και την προσφορά προς την κοινότητα, ενώ στοχεύει στην παροχή ενδυμάτων και κλινοσκεπασμάτων σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε άμεση ανάγκη λόγω έκτακτων καταστάσεων, αλλά και σε όσους ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες με απώτερο στόχο την προώθηση της αλληλεγγύης και της ευημερίας.

Με αυτόν τον τρόπο, η Star Automotive Ελλάς κάνει ένα βήμα προς την κατεύθυνση της Κοινωνίας των Πολιτών που υποστηρίζει, ενώ προάγει την ανάπτυξη της κοινωνικής και οικολογικής συνείδησης για μία Zero Waste πραγματικότητα. Όλο αυτό το σκεπτικό αξιολογήθηκε και βραβεύτηκε με το χρυσό βραβείο στα φετινά Hellenic Responsible Business Awards 2024, επιβεβαιώνοντας ότι ο εθελοντισμός που μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης #love2give αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των εργαζομένων της, καθώς και η συνεργασία με την ΜΚΟ Immortaliting, αποδίδουν καρπούς.

Παράλληλα με τις βραβεύσεις, έγινε η ανακοίνωση των 20 στελεχών που διαμόρφωσαν τη λίστα 20under40 CSR – δηλαδή ταλαντούχων στελεχών κάτω των 40 ετών που ξεχωρίζουν διότι μετουσιώνουν την ευαισθητοποίηση, τη γνώση και την καινοτόμο σκέψη τους σε πρακτικές και έργα που οδηγούν τις εξελίξεις στον τομέα της Εταιρικής Υπευθυνότητας. Μέσα σε αυτά ήταν η «δική μας» Γεωργία Παπαδάκη, HR Business Partner στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού. Η διάκρισή της κάνει τους συναδέλφους της ιδιαίτερα περήφανους, αφού η αφοσίωσή της στο πρόγραμμα #love2give έχει φέρει αποτελέσματα, καθιστώντας όλους τους εργαζομένους κοινωνούς της έννοιας της αλληλεγγύης, της προσφοράς και της ανιδιοτέλειας, με άμεσο και σημαντικό αντίκτυπο στον Άνθρωπο, την Κοινωνία και το Περιβάλλον.