ΝΕΑ

Chrysler: Έρχεται ηλεκτρικό crossover το 2025

Στην πολύπλοκη κίνηση των εμπορικών σημάτων του ομίλου Stellantis, η Chrysler φαίνεται να έχει μείνει στο περιθώριο, κολλημένη με δύο πολύ ξεπερασμένα μοντέλα. Ωστόσο, ήταν η διευθύνουσα σύμβουλος Christine Fuell που επανέφερε την προσοχή στο επίκεντρο σε συνέντευξή της στο Reuters, επιβεβαιώνοντας την άφιξη ενός πενταθέσιου ηλεκτρικού crossover.

Έχοντας την STLA Large για την premium αγορά. Το νέο προϊόν, που προγραμματίζεται για το 2025, θα βασίζεται στην εμπειρία που αποκτήθηκε με το Airflow Concept και θα υιοθετήσει την πλατφόρμα STLA Large. Ο σχεδιασμός μπορεί να μην προέρχεται εξ ολοκλήρου από το περσινό πρωτότυπο, αφού η ανώτατη διοίκηση της Chrysler αναζητά ακόμη μια νέα στιλιστική ταυτότητα, ενώ τα τεχνικά χαρακτηριστικά θα πρέπει να είναι αυτά που είναι ήδη γνωστά για όλα τα προϊόντα που βασίζονται στη νέα δομή μπαταριών: αυτονομία έως και 800 χλμ, διπλός ηλεκτροκινητήρας και ειδικές εκδόσεις για την κάλυψη των τμημάτων αγοράς D, E και F.

Ζήτω το Pacifica. Σύμφωνα με φήμες, το crossover θα μπορούσε να πλαισιώσει το MPV Pacifica, το οποίο αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του μέχρι το τέλος της δεκαετίας μετά το ντεμπούτο του το 2017: δεν είναι βέβαιο, επομένως, ότι θα υπάρξουν και άλλα μοντέλα στο βιομηχανικό σχέδιο της Chrysler. Οι φήμες που κυκλοφόρησαν στο παρελθόν για μια ηλεκτρική επανέκδοση του σεντάν 300 συνεπώς θα διαψευστούν.

Νικόλαος Μιχαλόπουλος

Recent Posts

Το Νέο Opel Frontera αποκαλύπτεται πλήρως

Μόλις λίγες εβδομάδες πριν, η Opel έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του νέου Frontera.…

6 ώρες ago

Η Renault στο Roland-Garros με την ειδική έκδοση του Renault 5 E-Tech

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η Renault συνεχίζει να διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στο διάσημο Roland-Garros Grand…

6 ώρες ago

Η Stellantis και η Leapmotor ετοιμάζονται να λανσάρουν ηλεκτρικά οχήματα στην Ελλάδα στο πλαίσιο της παγκόσμιας στρατηγικής επέκτασης

Η ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία Stellantis ανακοίνωσε την Τρίτη ότι δημιούργησε κοινοπραξία με την κινεζική startup εταιρεία…

8 ώρες ago

Σημαντική πρόοδος για την οδική ασφάλεια της Ελλάδας η ηλεκτρονική διασταύρωση των κυκλοφορούντων οχημάτων

Η ηλεκτρονική διασταύρωση των κυκλοφορούντων οχημάτων αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την οδική ασφάλεια στην Ελλάδα,…

11 ώρες ago

TSF1 Podcast – Miami GP 2024 | Η 1η νίκη του Norris

Καλώς ήρθατε στο σημερινό podcast του TSF1, για το Grand Prix τoy Μαϊάμι. Ο Lando…

14 ώρες ago

Toyota: Ηλεκτρική αντεπίθεση στην Ευρώπη με νέο B-SUV

Εν μέρει ως τακτική, εν μέρει ως φιλοσοφία, η Toyota δεν έχει ακόμη εντρυφήσει στα…

14 ώρες ago