Live η Κίνηση στους δρόμους
Tesla model 3

Tesla: Το Model 3 με τη μεγαλύτερη αυτονομία από κάθε άλλη φορά είναι εδώ

Το Model 3 Long Range με πίσω κίνηση διατίθεται στην Ελλάδα από 44.990 €, ενώ η εισαγωγική έκδοση του μοντέλου από 39.900 €

Tesla model 3

Σήμερα, η Tesla λανσάρει μια νέα προσθήκη στη σειρά Model 3 στην Ευρώπη –το Model 3 Long Range με πίσω κίνηση. πρόκειται για το Model 3 με τη μεγαλύτερη αυτονομία από κάθε άλλη φορά, το οποίο διατίθεται στην Ελλάδα από 44.990 €, ενώ η εισαγωγική έκδοση του μοντέλου από 39.900 €

Με αυτονομία 70χλμ. (WLTP) και κατανάλωση 12.5 kWh/100 χλμ., το Model 3 Long Range με πίσω κίνηση είναι το Model 3 με τη μεγαλύτερη αυτονομία και το πιο αποδοτικό όχημα Tesla που έχει κατασκευαστεί μέχρι σήμερα.

 

Το πιο αποδοτικό EV που διατίθεται σήμερα στην Ευρώπη

Διαθέσιμο στην Ελλάδα από 44.990 €, το Model 3 Long Range με πίσω κίνηση είναι το πιο αποδοτικό EV στην Ευρώπη σήμερα και διαθέτει την καλύτερη σχέση τιμής προς αυτονομία στην αγορά EV στην Ελλάδα). Αυτή η κορυφαία αυτονομία σε προσιτή τιμή έχει γίνει δυνατή μέσω των συνεχών μηχανικών προσπαθειών μας που επικεντρώνονται στην ενεργειακή απόδοση και τη μείωση του κόστους. Ένα απλό παράδειγμα: το Model 3 Long Range με πίσω κίνηση μπορεί να διανύσει ένα ολόκληρο χιλιόμετρο με την ενέργεια που χρειάζεται για το ζέσταμα ενός κατεψυγμένου γεύματος στο φούρνο μικροκυμάτων. Αν σκεφτούμε το ίδιο παράδειγμα σε μεγαλύτερη κλίμακα, αυτό σημαίνει ότι οι μελλοντικοί κάτοχοι θα μπορούν να διανύουν περισσότερα χιλιόμετρα για κάθε ευρώ που δαπανούν για φόρτιση.

Σε συνδυασμό με τις χαμηλές ανάγκες συντήρησης, το Model Long Range με πίσω κίνηση προσφέρει μια κορυφαία εμπειρία, με συνολικό κόστος κοντά σε αυτό των οχημάτων της μαζικής αγοράς. Και, όπως ισχύει για όλα τα οχήματα Tesla, το Model Long Range με πίσω κίνηση διαθέτει στάνταρ εξοπλισμό με όλα τα premium χαρακτηριστικά και δυνατότητες.

 

Όλα όσα ανέδειξαν το Model 3 σε μπεστ σέλερ, με ακόμη μεγαλύτερη αυτονομία

Το Model Long Range με πίσω κίνηση διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά που ανέδειξαν το Model 3 κορυφαίο σε πωλήσεις παγκοσμίως: παροχή εξαιρετικής αυτονομίας και απόδοσης με επιδόσεις και χειρισμό σπορ αυτοκινήτων, σε συνδυασμό με λειτουργίες προηγμένης τεχνολογίας, σε προσιτή τιμή. Αυτή η νέα έκδοση περιλαμβάνει όλες τις βελτιώσεις που έγιναν στη σειρά Model 3 πέρυσι, προσφέροντας μεγαλύτερη φινέτσα, άνεση και πολυτέλεια, μέσα και έξω.

Ο περίκλειστος σχεδιασμός της καμπίνας, με premium υλικά και αναβαθμισμένα επίπεδα υλοποίησης, είναι πιο αθόρυβος από ποτέ χάρη στο ηχοαπορροφητικό γυαλί 360º, τις βελτιωμένες βάσεις των αναρτήσεων, τα στεγανωτικά και τα υλικά απόσβεσης θορύβου. Αυτή η ατμόσφαιρα (cocoon-like), ενισχύεται από ένα premium ηχοσύστημα σχεδιασμένο από την Tesla, με 9 ηχεία, ένα subwoofer κι έναν ενισχυτή, με εγγενή υποστήριξη για υπηρεσίες streaming όπως το Spotify, το Apple Music, το YouTube Music και άλλες. Η οθόνη 8″ της δεύτερης σειράς παρέχει εύκολη πρόσβαση στο σύστημα ελέγχου κλιματισμού, καθώς και ψυχαγωγία για τους επιβάτες στα πίσω καθίσματα. Οι επιβάτες στα μπροστινά καθίσματα μπορούν να απολαύσουν την πρόσθετη άνεση των αεριζόμενων καθισμάτων, ενώ τα θερμαινόμενα εμπρός και πίσω καθίσματα προσφέρουν ζεστασιά όταν οι θερμοκρασίες πέφτουν.

Το Model Long Range με πίσω κίνηση είναι η ιδανική επιλογή για όσους αγαπούν πολύ τα ταξίδια και λατρεύουν τις εξερευνήσεις. Χάρη στην καλύτερη ενεργειακή απόδοση και κατανάλωση στην κατηγορία αυτή, καθώς και την πρόσβαση σε περισσότερους από 10.000 σταθμούς Tesla Supercharger στην Ευρώπη –στο πλαίσιο του μεγαλύτερου και πιο αξιόπιστου δικτύου εξαιρετικά γρήγορης φόρτισης στον κόσμο– οι επιλογές για εξορμήσεις τα σαββατοκύριακα θα είναι απεριόριστες.

 

Το Model Long Range με πίσω κίνηση διατίθεται πλέον στην Ελλάδα από 44.990 € – Design Studio

Model 3 στην Ελλάδα από 39.990 €.

Οι παραδόσεις του Model Long Range με πίσω κίνηση στους πελάτες θα ξεκινήσουν στην Ευρώπη τον Νοέμβριο.