Live η Κίνηση στους δρόμους
GK8 2084 Auto Athina 2024: Αποκαλύφθηκε η Alfa Romeo Junior στο ελληνικό κοινό

Auto Athina 2024: Αποκαλύφθηκε η Alfa Romeo Junior στο ελληνικό κοινό

Σχεδιασμένο για να δημιουργήσει την επόμενη γενιά των Alfisti, αποτελεί την νέα πύλη εισόδου στον μαγικό κόσμο της Alfa Romeo

GK8 2084 Auto Athina 2024: Αποκαλύφθηκε η Alfa Romeo Junior στο ελληνικό κοινό

Αποκαλύφθηκε η Alfa Romeo Junior στο ελληνικό κοινό, με αφορμή την έκθεση αυτοκινήτου «Auto Athina 2024», σχεδιασμένο για να δημιουργήσει την επόμενη γενιά των Alfisti, αποτελεί την νέα πύλη εισόδου στον μαγικό κόσμο της Alfa Romeo.

GK8 2277 Auto Athina 2024: Αποκαλύφθηκε η Alfa Romeo Junior στο ελληνικό κοινό

Η ολοκαίνουργια Alfa Romeo Junior μόλις έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην Ελλάδα, παρουσία των δημοσιογράφων αυτοκινητικού Τύπου, στην έκθεση Auto Athina 2024.

GK8 2249 Auto Athina 2024: Αποκαλύφθηκε η Alfa Romeo Junior στο ελληνικό κοινό

Το νέο μοντέλο έχει μήκος 4,17 m και διατηρεί στο έπακρο όλα τα χαρακτηριστικά του αυθεντικού DNA της μιλανέζικης μάρκας. Αποτελεί μια νέα και πλήρως ευθυγραμμισμένη με τη σύγχρονη εποχή, πύλη για τον μαγικό κόσμο της Alfa Romeo, έχοντας για αποστολή την δημιουργία της νέας γενιάς Alfisti.

GK8 2096 Auto Athina 2024: Αποκαλύφθηκε η Alfa Romeo Junior στο ελληνικό κοινό

Η σχεδιαστική φιλοσοφία

GK8 2352 Auto Athina 2024: Αποκαλύφθηκε η Alfa Romeo Junior στο ελληνικό κοινό

Με δυναμικές γραμμές και την τελευταία εξέλιξη της υπογραφής με τα 3+3 φώτα, η Junior έχει ισχυρή σχεδιαστική ταυτότητα που ολοκληρώνεται με την “Coda Tronca” φιλοσοφία του πίσω μέρους. Αντίστοιχα δυναμική είναι η εικόνα και στην καμπίνα, με ψηφιακό πίνακα οργάνων Cannocchiale 10,25”, ambient φωτισμό και την τελευταία λέξη της συνδέσιμοτητας και της ψηφιακής τεχνολογίας. Ωστόσο η σπορ ατμόσφαιρα συνδυάζεται ιδανικά με υψηλή εργονομία και χρηστικότητα, προκειμένου το αυτοκίνητο να υποστηρίζει τέλεια την καθημερινή συμβίωση.

GK8 2327 Auto Athina 2024: Αποκαλύφθηκε η Alfa Romeo Junior στο ελληνικό κοινό

Η Junior είναι διαθέσιμη σε υβριδική έκδοση με 136 HP και σε αμιγώς ηλεκτρική με 156 HP και 400 km αυτονομίας, ενώ μέχρι το τέλος του έτους θα είναι διαθέσιμη τόσο η τετρακίνητη Q4 με υβριδικό σύστημα κίνησης 136 HP, όσο και η κορυφαία έκδοση Veloce των 280 HP. Με σημαντικές σπορ μηχανολογικές βελτιώσεις στην ανάρτηση, τα φρένα, το σύστημα διεύθυνσης και τους τροχούς, η Junior Veloce αναδεικνύει στο έπακρο τη σπορ δυναμική της και συναρπάζει τον οδηγό.

GK8 2273 Auto Athina 2024: Αποκαλύφθηκε η Alfa Romeo Junior στο ελληνικό κοινό

Αποτελώντας το πιο σπορ B-SUV και παράλληλα ένα απόλυτα μοντέρνο και εύχρηστο μοντέλο που καλύπτει όλες τις ανάγκες, η ολοκαίνουργια Junior θα οδηγήσει την Alfa Romeo στην πλήρη ανάπτυξη του εμπορικού της διασκελισμού, υποστηριζόμενη εκτός των άλλων από την κορυφαία τεχνολογία, το πολύ ανταγωνιστικό value for money και την 4ετή εγγύηση μηχανικών μερών που τη συνοδεύει.