Live η Κίνηση στους δρόμους
C3 C3AC Η Citroën αποκαλύπτει επαναστατικά νέα μοντέλα στην «Auto Athina 2024»

Η Citroën αποκαλύπτει επαναστατικά νέα μοντέλα στην «Auto Athina 2024»

H CITROËN ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ «AUTO-ATHINA 2024»

Τα νέα Citroën C3 & C3 Aircross πραγματοποιούν την πανελλήνια πρεμιέρα τους στο ελληνικό κοινό, στα εγκαίνια της έκθεσης «AUTO ATHINA 2024», πολύ πριν το επίσημο λανσάρισμά τους στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για δύο εντελώς νέα μοντέλα που αλλάζουν τα δεδομένα στις κατηγορίες τους ενώ ταυτόχρονα εγκαινιάζουν με την μοναδική τους σχεδίαση τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της Citroën.

Νέα Citroën C3 & ë-C3

Η Citroёn ανανεώνει το best seller της Ευρωπαϊκής αγοράς με το νέο επαναστατικό C3 το οποίο υπόσχεται μια τεράστια εμπορική επιτυχία ενώ έχει ξεκινήσει να παίρνει τις πρώτες παραγγελίες επί ελληνικού εδάφους. Με κάθε νέα γενιά του C3, η Citroёn ταράζει τα νερά της αγοράς προσφέροντας ένα καινοτόμο μοντέλο, διατηρώντας τα γνώριμα ποιοτικά χαρακτηριστικά της μάρκας, μεταξύ των οποίων τη μοναδική σχεδίαση, την απαράμιλλη άνεση και τον πλούσιο εξοπλισμό. Η δε ελκυστική τιμολογιακή πολιτική κάνει το νέο C3 εξαιρετικά δημοφιλές σε ένα ευρύ κοινό απαντώντας στις εξατομικευμένες ανάγκες των καταναλωτών.

To νέο Citroёn C3 φέρνει την επανάσταση στην αγορά του αυτοκινήτου κάνοντας προσιτή την κινητικότητα χωρίς συμβιβασμούς στη σχεδίαση, την άνεση και τον εξοπλισμό, με τιμή εκκίνησης από €16.900. Με την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση το νέο ë-C3 επιτυγχάνει τον εκδημοκρατισμό της ηλεκτροκίνησης προσφέροντας την αρχική έκδοση με τιμή εκκίνησης από €19.710 (περιλαμβάνεται η κρατική επιδότηση του προγράμματος Κινούμαι Ηλεκτρικά 3). Την γκάμα του μοντέλου ολοκληρώνει το νέο υβριδικό κινητήριο σύστημα Hybrid 100 eDCS6, χωρίς περιορισμούς φόρτισης, παρέχοντας τη δυνατότητα στον καταναλωτή να πραγματοποιεί το 50% των αστικών μετακινήσεων αμιγώς ηλεκτρικά. Προσφέρεται με τιμή εκκίνησης από €21.900 (περιλαμβάνεται προωθητική ενέργεια).

Τα νέα Citroën C3 & ë-C3 είναι τα μοναδικά αυτοκίνητα στην κατηγορία τους με χαρακτήρα SUV, αφού έχουν απόσταση από το έδαφος 19εκ. Η νέα γενιά του C3 προσφέρει για πρώτη φορά το αναγνωρισμένο σύστημα ανάρτησης Citroën Advanced Comfort®, αλλά και τα καθίσματα τεχνολογίας Citroën Advanced Comfort®, προσφέροντας απαράμιλλη άνεση από την πρώτη κιόλας έκδοση. Επιπλέον, το μπροστινό τμήμα της καμπίνας των επιβατών έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι απλό, ζεστό και εργονομικό προκειμένου να προσφέρει μία αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης, γνωστό ως CZen Lounge Concept.

Νέα Citroën C3 Aircross & ë-C3 Aircross

Το νέο Citroen C3 Aircross κάνει επίσης την πρώτη του πανελλήνια παρουσίαση στο ευρύ κοινό.

Αποτελεί τη νέα προσιτή πρόταση στην δημοφιλέστερη κατηγορία της ελληνικής αγοράς, B-SUV, με κομψή, έξυπνη και λειτουργική εμφάνιση που ταιριάζει στις μικρές και μεγάλες οικογένειες με ενεργό τρόπο ζωής. Έχοντας επαναπροσδιοριστεί πλήρως, τα νέα Citroën C3 Aircross & ë-C3 Aircross χαρακτηρίζονται για το στιβαρό και επιβλητικό στυλ τους, ενώ προσφέρουν πλήρη εξοπλισμό και στις δύο διαθέσιμες εκδόσεις YOU & MAX και τρία κινητήρια σύνολα (ηλεκτρικό, hybrid & βενζίνη)

Η ενισχυμένη άνεση οφείλεται στην Ανάρτηση Citroën Advanced Comfort, την αρχιτεκτονική CZen Lounge με HeadUp Display που ενσωματώνει συστήματα infotainment και συνδεσιμότητας τελευταίας γενιάς, ενώ ταυτόχρονα, τα νέα Citroën C3 Aircross & ë-C3 Aircross αποτελούν και σημείο αναφοράς σχετικά με τις θέσεις των επιβατών, αφού το νέο μοντέλο προσφέρει τώρα έως και 7 θέσεις – για πρώτη φορά σε αυτή την κατηγορία, πράγμα που το τοποθετεί ως ένα όχημα που εξυπηρετεί κάθε ανάγκη.