Vivere il Movimento nelle strade
Lync Co Lynk & Co Hellas: Δυναμική στρατηγική επέκτασης στην Ελληνική Αγορά

Lynk & Co Hellas: Δυναμική στρατηγική επέκτασης στην Ελληνική Αγορά

Η Lynk & Co Hellas ανακοίνωσε το φιλόδοξο στρατηγικό της πλάνο για την επέκταση και προώθηση του brand στην ελληνική αγορά. Στόχος της εταιρείας είναι η δημιουργία ενός ισχυρού δικτύου πωλήσεων και σημείων επισκευής και συντήρησης, προσφέροντας στους καταναλωτές άμεση πρόσβαση στα καινοτόμα και τεχνολογικά προηγμένα οχήματα της Lynk & Co.

Το πρώτο βήμα σε αυτή τη στρατηγική ανάπτυξης είναι το άνοιγμα του πρώτου Lynk & Co Space στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 29 στο Μαρούσι, όπου οι πελάτες θα μπορούν να ζήσουν την ολοκληρωμένη εμπειρία του brand.

Για την ενίσχυση της εξυπηρέτησης πελατών στην Αθήνα, η Lynk & Co Hellas ανακοίνωσε συνεργασίες με την Α. Παντόπικος Ε.Π.Ε., στην Ιερά Οδό 155 στο Αιγάλεω, ως Επίσημο Συνεργάτη Πωλήσεων και Υπηρεσιών Aftersales, και την PNT CARS – ΠΑΝΤΟΠΙΚΟΣ, στο 16ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας & Θηβαΐδος 2 στην Κηφισιά, ως Επίσημο Συνεργάτη Υπηρεσιών Aftersales.

Η Παντόπικος Α.Ε., γνωστή για την τεχνογνωσία και την ποιότητα των υπηρεσιών της ως εξουσιοδοτημένος επισκευαστής της Volvo, θα επεκτείνει τη δραστηριότητά της και στον τομέα των πωλήσεων, αναδεικνύοντας τον ενισχυμένο της ρόλο στο δίκτυο της Lynk & Co.

Επιπλέον, η Lynk & Co Hellas ανακοίνωσε την πρώτη της συνεργασία με την MAXX Motors Α.Ε.Β.Ε., που θα αναλάβει ως Επίσημος Συνεργάτης Πωλήσεων και Υπηρεσιών Aftersales στα Ιωάννινα, ενισχύοντας την παρουσία της εταιρείας στην περιοχή της Ηπείρου.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Α. Παντόπικος, την PNT CARS και την MAXX Motors στην οικογένεια της Lynk & Co», δήλωσε ο Domen Habič, Πρόεδρος της SEEAG και της Lynk & Co Hellas. «Αυτές οι συνεργασίες σηματοδοτούν τα πρώτα βήματα της δέσμευσής μας να προσφέρουμε στους Έλληνες καταναλωτές πρόσβαση στα καλύτερα οχήματα και σύγχρονες λύσεις κινητικότητας».

Η Lynk & Co Hellas σχεδιάζει να αναπτύξει έως και 15 σημεία πώλησης και συντήρησης σε όλη την Ελλάδα, διασφαλίζοντας την ευρεία διαθεσιμότητα των προϊόντων της σε όλη τη χώρα.