Vivere il Movimento nelle strade
4735 Η Kosmocar εκπαιδεύει τους Τεχνικούς του Δικτύου της

Η Kosmocar εκπαιδεύει τους Τεχνικούς του Δικτύου της

Η Kosmocar Α.Ε. μέσω του Τμήματος Τεχνικής Υποστήριξης και Εκπαίδευσης της, πραγματοποίησε και ολοκλήρωσε με επιτυχία την εκπαίδευση των Τεχνικών του Δικτύου της στην υψηλή τάση για τις μάρκες Volkswagen, Audi και Škoda.

Υλοποιώντας την πρώτη φάση της στρατηγικής συνεργασίας της με τα ΙΕΚ ΑΚΜΗ, η Kosmocar σχεδίασε την εκπαίδευση των Τεχνικών Υψηλής Τάσης, βασιζόμενη στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα που ακολουθεί το Volkswagen Group, ανταποκρινόμενη παράλληλα στις απαιτήσεις της κείμενης ελληνικής νομοθεσίας.

Περισσότεροι από 100 Tεχνικοί του Δικτύου της Kosmocar από όλη την Ελλάδα, εκπαιδεύτηκαν και πιστοποιήθηκαν ως High Voltage Technicians και High Voltage Experts του Volkswagen Group, λαμβάνοντας παράλληλα τις πιστοποιήσεις «Τεχνιτών Yψηλής Τάσης κατηγορίας 1 και 2» σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης στην Υψηλή Τάση, το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service της Kosmocar πρωτοπορεί για μια ακόμα φορά, καθώς διαθέτει σε όλη την ελληνική επικράτεια Τεχνικούς με πλήρη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση, ικανούς να πραγματοποιήσουν εργασίες συντήρησης και επισκευής των συστημάτων υψηλής τάσης στην ευρεία γκάμα υβριδικών και ηλεκτρικών μοντέλων των μαρκών Volkswagen, Audi και Škoda.