Vivre le mouvement dans la rue
Bayon

Voici la nouvelle Hyundai Bayon

Το νέο Hyundai Bayon διαθέτει ευρύχωρο εσωτερικό και μεγάλο χώρο αποσκευών για αγοραστές που προσέχουν το στυλ και την πρακτικότητα, με την τιμή του να ξεκινά από τα 19.690€

Bayon

Η Hyundai Motor αποκάλυψε το Nouveau Hyundai BΑΥΟΝ με τολμηρή και στιβαρή σχεδίαση. Ο μεγάλος κατάλογος των έξυπνων χαρακτηριστικών συνδεσιμότητας και ασφάλειας που το κάνουν να ξεχωρίζει στην κατηγορία B-SUV έχει επίσης εμπλουτιστεί με ανανεωμένο εσωτερικό και τεχνολογίες αιχμής.

 

Νέα στιβαρή σχεδίαση

hyundai new bayon 0124 05 jpg bfc off Ιδού, το νέο Hyundai Bayon

Le site νέο BAYON διαθέτει αιχμηρή και ξεχωριστή σχεδίαση, σε έναν τύπο αμαξώματος crossover  που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την Ευρώπη. Ένας διακοσμητικός κεντρικός φωτισμός LED DRL (Daytime Running Lights) έχει ενσωματωθεί στο εμπρός μέρος για να δημιουργήσει μια φωτεινή υπογραφή Seamless Horizon. Η σχεδίαση του εμπρός προφυλακτήρα, καθώς και η μάσκα του ψυγείου, έχουν βελτιωθεί για να δημιουργήσουν μια πιο τολμηρή και στιβαρή εμφάνιση. Το πίσω μέρος διαθέτει επίσης επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, ενώ παράλληλα έχουν προστεθεί νέοι τροχοί 16 και 17 ιντσών.

hyundai new bayon 0124 02 jpg bfc off Ιδού, το νέο Hyundai Bayon

Le site νέο BΑΥΟΝ διακρίνεται για τον κομψό του σχεδιασμό που επιτυγχάνεται με εντυπωσιακές αναλογίες και δυνατά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά. Στο μπροστινό μέρος, η επανασχεδιασμένη μάσκα ανοίγει στο κάτω μέρος, δημιουργώντας μια πιο στιβαρή οπτική. Στο πλάι παρέχεται μια σφηνοειδή εμφάνιση και στο πίσω μέρος, τα φώτα σε σχήμα βέλους υπογραμμίζουν τη δυναμική της κολόνας, δημιουργώντας μια ευρεία αίθηση. Συνολικά, οι δυναμικές γραμμές, τα τριγωνικά σχήματα και οι οριζόντιες γραμμές στο αμάξωμα του οχήματος τονίζουν το πλάτος του και δίνουν στο BAYON μια πιο δυναμική και μοντέρνα εμφάνιση.

hyundai new bayon 0124 06 jpg bfc off Ιδού, το νέο Hyundai Bayon

Διατίθενται συνολικά εννέα εξωτερικά χρώματα, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων νέων : Lumen Grey Pearl, Meta Blue Pearl, Lucid Lime Metallic και Vibrant Blue Pearl. Μια προαιρετική διχρωμία στην οροφή σε Phantom Black είναι επίσης διαθέσιμη με πολλά εξωτερικά χρώματα.

 

Προηγμένη συνδεσιμότητα και τεχνολογία

hyundai new bayon 0124 07 jpg bfc off Ιδού, το νέο Hyundai Bayon

Σύμφωνα με την πελατοκεντρική προσέγγιση της Hyundai, το nouveau BAYON προσφέρει προηγμένη τεχνολογία συνδεσιμότητας. Το υπερσύγχρονο ψηφιακό πιλοτήριο και οι κορυφαίες λειτουργίες infotainment έχουν βελτιωθεί ακόμα περισσότερο, χάρη στην εισαγωγή των ενημερωμένων χαρτών Over-the-Air (OTA).

hyundai new bayon 0124 08 jpg bfc off Ιδού, το νέο Hyundai Bayon

Οι πελάτες επωφελούνται τώρα από ένα LCD Cluster 4,2 ιντσών και μια οθόνη 10,25 ιντσών (AVN) στον στάνταρ εξοπλισμό. Το nouveau BAYON συνεχίζει να προσφέρει χαρακτηριστικά που ήταν ήδη δημοφιλή στον μοντέλο, όπως ψηφιακή οθόνη 10,25 ιντσών (προαιρετικά) με δυνατότητα διαμόρφωσης διαφορετικών γραφικών, ανάλογα με τη λειτουργία οδήγησης, Apple CarPlay και Android Auto, ασύρματη φόρτιση και την πιο πρόσφατη ενημέρωση της τηλεματικής Bluelink.

hyundai new bayon 0124 09 jpg bfc off Ιδού, το νέο Hyundai Bayon

Δύο θύρες USB-C – μία μπροστά και μία πίσω – διευκολύνουν ακόμη περισσότερο τη φόρτιση των συσκευών τελευταίας τεχνολογίας. Η μπροστινή θύρα USB-A επιτρέπει επίσης τη μεταφορά δεδομένων, επιτρέποντας στους επιβάτες να συνδέσουν το τηλέφωνό τους στο σύστημα infotainment του οχήματος. To πακέτο ολοκληρώνει ένα premium ηχοσύστημα Bose, προσφέροντας στους επιβάτες μια εμπειρία ακρόασης υψηλής ποιότητας χάρη στα οκτώ ηχεία του – συμπεριλαμβανομένου ενός subwoofer.

 

Βελτιωμένος εσωτερικός φωτισμός

hyundai new bayon 0124 04 jpg bfc off Ιδού, το νέο Hyundai Bayon

Le site nouveau BAYON διαθέτει ευρύχωρο, όμορφα φωτισμένο εσωτερικό, με ιδιαίτερη έμφαση στη μεγιστοποίηση της άνεσης των εμπρός και πίσω επιβατών και μεγάλο χώρο αποσκευών. Στο νέο μοντέλο έχουν αντικατασταθεί οι λαμπτήρες με τεχνολογία LED από LED Room/Map και Sunvisor λάμπες και διαθέτει τη νέα τεχνολογία πολύχρωμου μπροστινού φωτισμού περιβάλλοντος, η οποία επιτρέπει στους επιβάτες να προσαρμόσουν το χρώμα του εσωτερικού φωτισμού ώστε να ταιριάζει στη διάθεσή τους.

 

State-of-the-art συστήματα ασφαλείας

hyundai new bayon 0124 03 jpg bfc off Ιδού, το νέο Hyundai Bayon

Μια σειρά από χαρακτηριστικά ημιαυτόνομης οδήγησης ξεχωρίζουν το nouveau BAYON από τους ανταγωνιστές του, το μικρότερο μέλος της οικογένειας SUV της Hyundai. Το Lane Following Assist (LFA) λειτουργεί για να διατηρεί το όχημα στο κέντρο της λωρίδας του. Το Forward Collision-Avoidance Assist (FCA) εκπέμπει πρώτα έναν συναγερμό και, εάν είναι απαραίτητο, ενεργοποιεί τα φρένα για να αποτρέψει τη σύγκρουση. Αυτή η λειτουργία περιλαμβάνει ανίχνευση αυτοκινήτου, πεζού και ποδηλάτη, καθώς και Junction Turning, η οποία μπορεί να ενεργοποιήσει τα φρένα για να αποτρέψει μια σύγκρουση με ένα επερχόμενο αυτοκίνητο όταν στρίβει σε μια διασταύρωση. Ένα άλλο προηγμένο χαρακτηριστικό, το Smart Cruise Control (NSCC) που βασίζεται στην πλοήγηση, χρησιμοποιεί δεδομένα από το σύστημα πλοήγησης του οχήματος για να προσαρμόζει την ταχύτητα αυτόνομα όταν οδηγείτε σε αυτοκινητόδρομο ή δρόμο ταχείας κυκλοφορίας.

Το σύστημα υποβοήθησης αποφυγής σύγκρουσης σε τυφλό σημείο (BCA) χρησιμοποιεί πολλούς αισθητήρες τοποθετημένους γύρω από το αυτοκίνητο για να παρακολουθεί τις γωνίες και, εάν εντοπιστεί άλλο όχημα, εμφανίζεται μια οπτική ειδοποίηση στους εξωτερικούς καθρέπτες. Όπου είναι απαραίτητο, το BCA ενεργεί τα φρένα για να αποφύγει μια σύγκρουση ή να μειώσει τη ζημιά από πιθανή πρόσκρουση. Το νέο BAYON περιλαμβάνει επίσης πολλά χαρακτηριστικά που ανακατευθύνουν απαλά την προσοχή του οδηγού όταν η εστίασή του διασπάται. Το Driver Attention Warning (DAW) αναλύει τα μοτίβα οδήγησης για να βοηθήσει στην ανίχνευση πιθανής υπνηλίας ή απόσπασης προσοχής κατά την οδήγηση. Αυτό το σύστημα λειτουργεί παράλληλα με το Leading Vehicle Departure Alert (LVDA), το οποίο ειδοποιεί τον οδηγό όταν ξεκινήσει το προπορευόμενο όχημα.

Το Νέο BAYON διαθέτει πλέον eCall δεύτερης γενιάς που βασίζεται στο δίκτυο 4G, το οποίο ειδοποιεί αυτόματα τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης εάν ανοίξουν οι αερόσακοι του οχήματος σε περίπτωση ατυχήματος. Εναλλακτικά, οι επιβάτες μπορούν επίσης να ενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία με το πάτημα ενός κουμπιού.