Categories: UncategorizedNEWS

Suzuki is the most loved compact brand in the world!

Στη Suzuki, τα χαμόγελα είναι πλατιά. Και πώς θα μπορούσαν να μην είναι, όταν τα αποτελέσματα της τελευταίας έρευνας της IHS Automotive, μιας εκ των κορυφαίων εταιρειών έρευνών αγοράς, δείχνουν ότι η ιαπωνική φίρμα είναι η πιο αγαπημένη μάρκα compact αυτοκινήτων στον κόσμο.
Τα στοιχεία, αυτά, προκύπτουν από τον συνολικό όγκο πωλήσεων μικρών compact αυτοκινήτων για το 2017. Για την ακρίβεια, η έρευνα της IHS Automotive κατατάσσει την Suzuki  για ακόμα μια φορά την πρώτη επιλογή των υποψήφιων αγοραστών compact αυτοκινήτων με βάση τον όγκο πωλήσεων των A & B Segments στον κόσμο για το συγκεκριμένο έτος.

Όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα, η Suzuki με ποσοστό 11,4 % και με σημαντική διαφορά από τις υπόλοιπες μάρκες αποτελεί την αγαπημένη επιλογή των υποψήφιων αγοραστών compact αυτοκινήτων παγκοσμίως για το 2017. 
Η Suzuki, σχολιάζει το αποτέλεσμα της έρευνας λέγοντας ότι “είναι η μάρκα που έχει πάντα τον άνθρωπο στο επίκεντρο της ανάπτυξης κάθε αυτοκινήτου της, νέας τεχνολογίας ή συστημάτων ασφάλειας και άνεσης.

Είναι η μάρκα που το όνομα της είναι συνώνυμο με την αξιοπιστία και την απόλαυση. Προσφέρει την απόλυτη αίσθηση ελευθερίας για οδήγηση σε κάθε είδους επιφάνεια και διαθέτει τα μεγαλύτερα ποσοστά πιστότητας των πελατών που την επιλέγουν”!

Η ιαπωνική μάρκα χαιρετίζει τα αποτελέσματα, δεσμευόμενη ότι θα συνεχίσει να είναι η αγαπημένη μάρκα των αγοραστών δημιουργώντας αυτοκίνητα που καλύπτουν τις σύγχρονές ανάγκες των πελατών της. Θα συνεχίσει να προσφέρει αυτοκίνητα τα οποία θα αποτελούν την πρώτη επιλογή των υποψήφιων αγοραστών καθώς σέβονται το περιβάλλον, προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις και ταυτόχρονα καλύπτουν κάθε ανάγκη τους.

George Karagiannis

Recent Posts

Turkey: Advanced talks with Chinese BYD and Chery for construction of EV factories

Η Τουρκία βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τις κινεζικές αυτοκινητοβιομηχανίες BYD και Chery για επενδύσεις…

23 hours ago

VW breaks off talks with Renault on low-cost EV

Η VW εγκατέλειψε τις συνομιλίες με τη Renault για την από κοινού ανάπτυξη μιας προσιτής…

1 day ago

DS 3 : Available immediately, with the Premium Upgrade programme

DS Automobiles announces the new "Premium Upgrade" program that gives enthusiasts the opportunity to...

2 days ago

Porsche ready to launch the first hybrid 911 with higher performance

Porsche adds a battery to the 911 sports car for the first time, with the electric motor...

3 days ago

The European car industry turns its back on electrification

With European carmakers expressing widespread reaction from the slowdown in sales of pure...

3 days ago

Ford Performance announces its entry into the 2025 Dakar Rally

Ford Performance is delighted to announce today its participation in the 2025 Dakar Rally,...

3 days ago