Categories: Uncategorized

Δες και οδήγησε το SsangYong TIVOLI 1.6 Diesel στο εμπορικό κέντρο McARTHURGLEN

Η SsangYong παρουσιάζει το νέο TIVOLI και τη γκάμα των μοντέλων της στο εμπορικό κέντρο McARTHURGLEN μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου 2016.

H SsangYong, η premium φίρμα της Κορέας, με πάνω από 60 χρόνια ιστορίας στην κατασκευή πολυτελών τετρακίνητων οχημάτων, παρουσιάζει τη γκάμα της στο εμπορικό κέντρο McARTHURGLEN, στα Σπάτα Αττικής.

Οι επισκέπτες του γνωστού εμπορικού κέντρου καθ΄ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου 2015, αλλά και κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων που έπονται, και μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου 2016, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να παραγγείλουν το νέο compact SUV της εταιρείας, το TIVOLI, αλλά και τα καθιερωμένα REXTON και ACTYON SPORTS. 

Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για ό,τι έχει να κάνει με τη μάρκα, τα μοντέλα, τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά, τις τιμές και την 5ετή πλήρη κάλυψη της SsangYong που εξασφαλίζει 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, 5 χρόνια δωρεάν service & 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια.

Στο McARTHURGLEN εκτίθεται το TIVOLI με τον κινητήρα 1.6 diesel των 115 ίππων και των 300 Nm ροπής, στο πιο πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού «DLX 2 Tone», ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να ανακαλύψουν από κοντά την πληρότητα και την πολυτέλεια που προσφέρει, σε συνάρτηση με τους κορυφαίους χώρους για επιβάτες και αποσκευές αλλά και την premium ποιότητα κατασκευής. Δίπλα του το πολυτελές, 7θέσιο & 4κίνητο REXTON και το 2κάμπινο, εντυπωσιακό pick –up ACTYON SPORTS που και τα δύο εξοπλίζονται με τον 2λιτρο diesel κινητήρα των 155 ίππων και των 360 Nm ροπής.

Οι επισκέπτες έχουν και την ευκαιρία να κάνουν, όλα τα Σάββατα και τις Κυριακές που θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα, test drive στο TIVOLI 1.6 Diesel, αλλά και να μπουν στην κλήρωση για ένα απολαυστικό διήμερο σε δημοφιλές χειμερινό θέρετρο, το Σαββατοκύριακο του Αγ. Βαλεντίνου (13-14 Φεβρουαρίου), παρέα με το TIVOLI και γεμάτο ρεζερβουάρ για όλες τις μετακινήσεις τους.

Panagiotis Karagiannis

Share
Published by
Panagiotis Karagiannis

Recent Posts

Η BMW Motorrad παρουσιάζει το Automated Shift Assistant

Με το νέο Automated Shift Assistant (ASA), η BMW Motorrad παρουσιάζει μια καινοτόμο τεχνική λύση…

5 hours ago

Ιδού, η νέα BMW M4 CS

Η νέα BMW M4 CS προσκαλεί τους οδηγούς να βιώσουν την απαράμιλλη αίσθηση M σε…

6 hours ago

Οδηγούμε Mercedes – Benz CLA 200 7G-DCT: Κομψοτέχνημα με άποψη (Βίντεο)

Η εναλλακτική των τετράθυρων coupé ως πιο σπορτίφ και νεανική πρόταση, σε σχέση με τα…

7 hours ago

XTERRA Greece | Vouliagmeni 2024 with the support of Jeep

Η Jeep ήταν για το 2024 χρυσός χορηγός στο XTERRA Greece | Vouliagmeni που έλαβε…

1 day ago

BMW Group enters the next phase with Catena-X

Το BMW Group παρουσίασε τα τρέχοντα πεδία εφαρμογής του οικοσυστήματος δεδομένων Catena-X στην έκθεση του…

1 day ago

Olivier Francois: Four new Fiat cars in the pipeline

Σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Automotive News Europe, ο διευθύνων σύμβουλος της Fiat Olivier Francois…

2 days ago