Θα είναι έτσι η νέα Toyota Supra;

Μέχρι το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκυο, τον Οκτώβριο, οπότε και θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση, έστω και ως concept, έχουμε πολύ καιρό ακόμα. Οπότε, με αφορμή και το spy video που δείχνει το νέο supercar της ιαπωνικής φίρμας να παίζει στα χιόνια (θα το βρεις παρακάτω), προσπαθούμε να απαντήσουμε στα… βασανιστικά ερωτήματα που έχουν όλοι οι petrolheads του πλανήτη.

Η φωτογραφία απο το supramkv.com

Και, το κυριότερο, πέρα από το μοτέρ, που ξέρουμε προς το παρόν ότι θα είναι ένα εξακύλινδρο twin turbo, είναι το πώς θα μοιάζει. Καμουφλαρισμένες φωτό του, έχουμε δει πολλές. Και, πάνω- κάτω μπορούμε να κάνουμε υποθέσεις.

Το rendering έκανε (και μάλιστα σε διάφορα χρώματα) το supramkv.com

Οι άνθρωποι του supramkv.com πήραν δύο φωτογραφίες από καμουφλαρισμένη Supra που είχε βγει για δοκιμές και προσπάθησαν να κάνουν τα δικά τους renderings. Τα οποία, θα ομολογήσεις, είναι ό,τι πιο κοντινό μπορεί να γίνει σε σχέση με αυτό που μπορεί να σκέφτονται οι άνθρωποι της Toyota, αν κρίνουμε από τα spy videos και τις spy photos.

Και μετά, τα άλλα ερωτήματα: Τι έχει προκύψει από την, επί πέντε χρόνια εξέλιξη του νέου μοντέλου με τη BMW; Ο εξακύλινδρος θα είναι σε σειρά, ή σε διάταξη V; Το μόνο που μπορούμε να πούμε, είναι ότι στην αγορά “ακούγεται” πως η Toyota σκέφτεται να λανσάρει δύο εκδόσεις της νέας Supra.

Μία με τον εξακύλινδρο που βλέπουμε να αναπτύσσεται και να δοκιμάζεται εδώ και, αργότερα, μία έκδοση Gazoo, η οποία θα είναι δραματικά γρηγορότερη, καθώς θα είναι tuned και θα διαθέτει κίνηση στους 4 τροχούς, με τη βοήθεια και δύο ηλεκτρικών μοτέρ.

Το μέγα ερώτημα όμως, με τόσους φαν της κλασικής Supra να βρίσκονται στα… κάγκελα, είναι εάν ο απόγονος θα καταφέρει να σηκώσει το βαρύ, πολύ βαρύ όνομα του προγόνου, που μετατράπηκε σε θρύλο.