Η Toyota στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού

Με τα βλέμματα όλου του πλανήτη στραμμένα στην Πόλη του Φωτός, το κέντρο του πολιτισμού και της καινοτομίας, η Toyota παρουσιάζει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού το όραμά της για το μέλλον της οδήγησης.

Με την TOYOTA GAZOO Racing να πρωτοπορεί σε μια συναρπαστική νέα εποχή για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό μας και το Toyota C-HR να εμφανίζεται στους δρόμους για πρώτη φορά, το μέλλον διαγράφεται φωτεινό σύμφωνα με την Toyota!

Πρωταγωνιστώντας στην κεντρική σκηνή στο Παρίσι, η TOYOTA GAZOO Racing ενοποιεί όλες τις αγωνιστικές μας δραστηριότητες κάτω από την ίδια “ομπρέλα”.

Ναυαρχίδα του TOYOTA GAZOO Racing είναι το νέο Toyota Yaris WRC, αυτοκίνητο νέας γενιάς που αυτή την στιγμή δοκιμάζεται για την επιστροφή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC) του 2017, για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια. Συμμετέχει επίσης και το Toyota C-HR Racing, αφού έδειξε τις δυνατότητές του στον 24ωρο αγώνα αντοχής του Nürburgring νωρίτερα φέτος.

Ένα αληθινό διαμάντι

Μόλις ένα χρόνο μετά την εμφάνισή του στην Φρανκφούρτη το 2015 ως concept αυτοκίνητο, το Toyota C-HR πολύ σύντομα θα κυκλοφορεί στους δρόμους γύρω σας.

Από τους διακόπτες και το μοτίβο στην επένδυση της πόρτας σε σχήμα διαμαντιού, μέχρι τα ηχεία JBL, κάθε λεπτομέρεια στο εσωτερικό του Toyota C-HR έχει μελετηθεί προσεκτικά κατά τη δημιουργία του νέου μας συναρπαστικού Compact SUV. Σχεδιασμένο να προσφέρει κορυφαία οδηγική εμπειρία, σε συνδυασμό με τη λειτουργικότητα προηγμένης τεχνολογίας και την ευρυχωρία της καμπίνας, το Toyota C-HR εστιάζει απόλυτα στον οδηγό δίνοντάς του τον απόλυτο έλεγχο.

Ο νέος “πάροχος ηλεκτρισμού”

Η φετινή πρόταση του μέλλοντος έρχεται με τη μορφή του TOYOTA FCV PLUS Concept. Ένα compact αυτοκίνητο πόλης με μηδενικές εκπομπές, αυτό το concept αυτοκίνητο είναι μια πηγή ενέργειας από μόνο του. Ο ηλεκτρισμός που παράγει από το υδρογόνο μπορεί να διαμοιραστεί σε άλλα αυτοκίνητα και τοπικά δίκτυα ηλεκτροδότησης όσο βρίσκεται σταθμευμένο. Μπορείτε επίσης να αφαιρέσετε την κυψέλη καυσίμου ώστε η καθαρή του ενέργεια να είναι ακόμα πιο προσβάσιμη. ΤοTOYOTA FCV PLUS Concept δεν είναι απλώς ενεργειακά αποδοτικό, με το ευρύχωρο εσωτερικό του σας εξασφαλίζει και απολαυστική οδήγηση.