Κάνε test ride μια Harley-Davidson® Dark Custom™ και κέρδισε την!

Η Harley-Davidson σου κάνει το όνειρο πραγματικότητα! Οδήγησε μια μοτοσικλέτας Harley-Davidson® Dark Custom™ και μπες στην κλήρωση για να γίνει δική σου  μια ολοκαίνουργια  Harley-Davidson® Iron 883™  μοντέλο του 2016. 

Επισκεφθείτε το https://testridesee.harley-davidson.com/,

οδηγείστε μια μοτοσικλέτα Dark Custom™  

και κερδίστε το δικό σας ολοκαίνουργιο Harley-Davidson Iron 883™ 

Για το 2016, η Harley-Davidson ενισχύει ακόμη περισσότερο την κυρίαρχη θέση της στην κατηγορία custom, με την παρουσίαση των ολοκαίνουργιων μοντέλων Dark Custom, βελτιώσεις και αναβαθμίσεις σε όλη την γκάμα μοτοσικλετών της αλλά και με ένα συναρπαστικό νέο διαγωνισμό.  

Η Harley-Davidson South Eastern Europe διοργανώνει ένα μοναδικό διαγωνισμό για την περιοχή και δίνει την ευκαιρία σε αναβάτες να κερδίσουν το απόλυτο δώρο. Κάνοντας απλά ένα test ride μιας μοτοσικλέτας Harley-Davidson® Dark Custom™, στις οποίες περιλαμβάνονται τα ανανεωμένα για το 2016 Iron 883™ και Forty-Eight®, οι αναβάτες θα μπουν αυτόματα στο διαγωνισμό και κατόπιν κλήρωσης διεκδικούν ως πρώτο δώρο, ένα καινούργιο Iron 883™ του 2016. 

Ο διαγωνισμός αφορά σε όλες τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και θα είναι σε ισχύ από 1 Μαρτίου έως και 15 Μαΐου.

Για να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό, οι αναβάτες πρέπει απλά να πραγματοποιήσουν test ride μιας από τις Dark™ Custom μοτοσικλέτες της  Harley-Davidson, στις οποίες περιλαμβάνονται οι Harley-Davidson Street® 750, Iron 883™, Forty-Eight®, Street Bob®, Street Bob® Special και Fat Bob®. Επισκεφτείτε το testridesee.harley-davidson.com για να κλείσετε ένα test ride σε μία από τις εξουσιοδοτημένες αντιπροσωπείες Harley-Davison® στην Αθήνα (Πειραιώς 187, Αθήνα, τηλ. 210 3410850) και τη Θεσσαλονίκη (Μακεδονίας 10, Μενεμένη, τηλ. 2310 700707). 

Το Iron 883 σχεδιάστηκε για να εμπνεύσει την προσωπική έκφραση και παρουσιάζεται ανανεωμένο για το 2016. Διαθέτει τον κινητήρα Evolution V-Twin των 883 κ.εκ. σχεδιασμένος για πολύ γρήγορες επιταχύνσεις και είναι εμπνευσμένο από τις garage-built bobbers από το παρελθόν και το παρόν ενώ εσκεμμένα έχει διατηρηθεί λιτό, τραχύ και ασυμβίβαστο σε ότι αφορά τον επαναστατικό χαρακτήρα και τη μοναδικότητα που χαρακτηρίζει την Harley-Davidson. Η γκάμα Dark Custom είναι το υπόβαθρο, αλλά και το σύγχρονο πρόσωπο της Harley-Davidson. Γυμνά, λιτά και με αυθεντική ρετρό εμφάνιση, τα μοντέλα Dark Custom διαθέτουν ματ ή κατάμαυρα φινιρίσματα και κλασικές γραμμές, καθώς και προσιτή τιμή για να προσελκύσουν νέους αναβάτες στην οικογένεια της Harley-Davidson. 

Από το 1903, η Harley-Davidson Motor Company πραγματοποιεί όνειρα προσωπικής ελευθερίας με cruiser, touring και custom μοτοσικλέτες, οδηγικές εμπειρίες, γεγονότα και μια πλήρη γκάμα ανταλλακτικών, αξεσουάρ, γενικού εξοπλισμού, εξοπλισμού αναβάτη και προϊόντων ένδυσης Harley-Davidson®. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδαwww.h-d.com