500

Τελικές δοκιμές για το Abarth 500e πριν την επίσημη παρουσίαση του

Ο «σκορπιός» εξηλεκτρίζεται πλήρως και ακολουθεί τις διαταγές της εποχής, αγριεύοντας το νέο Fiat 500!

Από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνιση του το νέο αμιγώς ηλεκτρικό 500, όλοι μας αναμέναμε την έκδοση Abarth!

Η Abarth είναι διάσημη για τα μικρά αυτοκίνητα με επιδόσεις φωτιά! Το όνομα της άρρηκτα συνδεδεμένο με την Fiat, της οποίας για χρόνια αποτέλεσε το αγωνιστικό τμήμα.

Η εξέλιξη του βρίσκεται πλέον στην τελική του φάση, με την παρουσίαση του να έχει προγραμματιστεί για το τέλος Νοεμβρίου. Ωστόσο η Fiat συνεχίζει τις εντατικές δοκιμές του μοντέλου, λίγο πριν αποκαλυφθεί επίσημα στα μάτια μας!

Ο γνωστός αυτοκινητιστικός φωτογράφος Gabetz Spy Unit, απαθανάτισε τον μικρό ηλεκτρικό πύραυλο, στις τελευταίες του δοκιμές γύρω από την πόλη του Τορίνο.

Να σημειώσουμε πως πριν μερικές μέρες διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία του μοντέλου, αποκαλύπτοντας κάποιες λεπτομέρειες του εμπρός μέρους!

Ακολουθώντας τις στιλιστικές λεπτομέρειες του ηλεκτρικού 500, έχει πιο επιθετικό παρουσιαστικό, νέο προφυλακτήρα και στο εμπρός μέρος αναγράφεται ολογράφως η λέξη “Abarth” ενώ η χαρακτηριστική αψίδα με τον σκορπιό, κοσμεί το πάνω μέρος του καπό.

Από τος κατασκοπευτικές φωτογραφίες ο πίσω προφυλακτήρας φαίνεται πιο ογκώδης, ενώ το κάτω μέρος του, το κοσμεί ένας ευδιάκριτος αεροδυναμικός διάχυτης!

Όσον αφορά τις επιδόσεις, το μοντέλο θα παίρνει κίνηση από ένα νέο ηλεκτροκινητήρα που θα αποδίδει 160 και 180 ίππους και θα συνδυάζεται με την γνωστή από το 500 μπαταρία των 42 KWh.

Για περισσότερα θα πρέπει να αναμένουμε έως τα τέλη Νοεμβρίου για την επίσημη αποκάλυψη του ηλεκτρικού 500 με τον εμβληματικό σκορπιό να το στολίζει!