Συλλέγει… βραβεία το Nissan Ariya

Τα ολοκαίνουργια Nissan Ariya 2023 και Nissan Pathfinder Rock Creek απέσπασαν βραβεία από το Sobre Ruedas στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Μαϊάμι.

Το ολοκαίνουργιο Nissan Ariya 2023 ανακηρύχθηκε Sobre Ruedas Vehicle of the Year, ενώ το 2023 Pathfinder Rock Creek αναδείχθηκε το Sobre Ruedas Best SUV. Για σχεδόν δύο δεκαετίες, ο θεσμός του Sobre Ruedas βραβεύει οχήματα σε 12 κατηγορίες. Μια ομάδα δημοσιογράφων, πολύ γνωστών στην αυτοκινητοβιομηχανία και την Ισπανόφωνη κοινότητα, υποστηρίζει τη συντακτική επιτροπή του Sobre Ruedas με τις αποφάσεις για την απονομή των βραβείων.

Το Ariya, το ολοκαίνουργιο, αμιγώς ηλεκτρικό crossover της Nissan, συνεχίζει τη δέσμευση της εταιρείας στην κατεύθυνση για την προσφορά προσβάσιμης ηλεκτρικής κινητικότητας στην αγορά. Το Ariya συνδυάζει την πιο πρόσφατη τεχνολογία της Nissan και σχεδιασμό αιχμής, προσφέροντας επιδόσεις και εξοπλισμό με υψηλό επίπεδο τεχνολογίας και ποιότητας.

“Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι το Ariya θα έχει απόλυτη επιτυχία στην ήδη ανταγωνιστική κατηγορία των ηλεκτρικών οχημάτων”, δήλωσε ο Jaime Florez, διευθυντής του Sobre Ruedas. “Δεν είναι μόνο καινοτόμο από τεχνολογική άποψη, αλλά και πολύ ελκυστικό και εκλεπτυσμένο, μέσα και έξω.”

Μαζί με το Nissan Ariya και το Pathfinder Rock Creek, το ανανεωμένο Nissan Versa του 2023 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο Μαϊάμι. Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου του Μαϊάμι θα διεξαχθεί από τις 15 έως τις 23 Οκτωβρίου 2022, στο Συνεδριακό Κέντρο του Μαϊάμι Μπιτς.