«Εγγύηση Επαναγοράς SsangYong» για 55 μήνες

Η SsangYong Ελλάδας προσφέρει εγγυημένη τιμή επαναγοράς τοις μετρητοίς στα πιο δημοφιλή μοντέλα της, για έως και 55 μήνες από την ημερομηνία 1ης άδειας του αυτοκινήτου. 

Η SsangYong, η παλαιότερη κορεάτικη εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων, με ειδίκευση στα πολυτελή και τετρακίνητα μοντέλα, προσφέρει στην Ελλάδα το μοναδικό πρόγραμμα «Εγγύηση Επαναγοράς». Πιο συγκεκριμένα, προσφέρεται εγγυημένη τιμή επαναγοράς έως και 55 μήνες από την ημερομηνία 1ης άδειας του αυτοκινήτου για αγορές είτε τοις μετρητοίς, είτε με διακανονισμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πελάτης δεν υποχρεούται να ανταλλάξει το αυτοκίνητό του με καινούριο SsangYong, αλλά η επαναγορά γίνεται τοις μετρητοίς, με κατάθεση του συμφωνηθέντος ποσού στον τραπεζικό του λογαριασμό. 

Έτσι, με την παράδοση του «Συμβολαίου Εγγυημένης Επαναγοράς», στο οποίο αναγράφονται με διαφάνεια οι συμφωνηθείσες τιμές επαναγοράς, η SsangYong βάζει τέλος στον πονοκέφαλο της μεταπωλητικής πορείας του αυτοκινήτου, διασφαλίζοντας την αξία του σε βάθος 5ετίας και εξασφαλίζοντας μία πολύ συμφέρουσα τιμή επαναγοράς για τον πελάτη. 

Το πρόγραμμα «Εγγύηση Επαναγοράς SsangYong» αφορά στα δημοφιλή μοντέλα Tivoli, XLV, Rexton-W και Korando. 

Σε συνδυασμό με τα 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης, τη 5ετή δωρεάν  οδική βοήθεια, αλλά και το πρόγραμμα 5ετούς δωρεάν service*, η SsangYong είναι η μοναδική εταιρεία που εξασφαλίζει στον πελάτη ότι, σε σχέση με το αυτοκίνητό του, τίποτα απρόβλεπτο δεν πρόκειται να επηρεάσει τον οικογενειακό του προϋπολογισμό για τα επόμενα 5 έτη. (*)Ισχύει για αυτοκίνητα εκτελωνισμένα μέχρι 31/5/2016. Για νέους εκτελωνισμούς 5ετές service με κόστος 380€.