Σαρώνει σε πωλήσεις το Renegade

Από… πριν παρουσιαστεί, το TopSpeed.gr το είχε προβλέψει ότι το νέο Jeep Renegade, θα γίνει εμπορική επιτυχία. Το γεγονός ότι πουλάει σαν τρελό, σπάζοντας ρεκόρ στην Ευρώπη, αλλά και την Ελλάδα, είναι σίγουρα μια επιτυχία της Jeep, αλλά και μια ακόμα επιβεβαίωση του TopSpeed.gr…

Το αγαπημένο crossover της αγοράς οδηγεί την Jeep σε ρεκόρ πωλήσεων! 

Η επέλαση της Jeep στην Ευρώπη συνεχίζεται εντυπωσιακά με τις πωλήσεις να πετυχαίνουν απόλυτο ιστορικό ρεκόρ και τον καλύτερο μήνα στην ιστορία της φίρμας με διψήφια ποσοστά ανάπτυξης πωλήσεων σε όλες τις χώρες!

Το πρώτο τρίμηνο του 2016 η Jeep πούλησε 26.406 αυτοκίνητα, καταγράφοντας αύξηση 22.5% σε σχέση με το ίδιο διάστημα το 2015. 

Οι πωλήσεις εκτοξεύθηκαν στην Ιταλία (11.276 μονάδες, + 40.5%) στη Βρετανία (3.746 μονάδες, + 37.6%), στην Γαλλία (2.262 μονάδες, +15.5%), στην Ισπανία (1.663 μονάδες, + 22.2%) και την Αυστρία (719 μονάδες, +15%). 

H εντυπωσιακή πορεία της Jeep στην ευρωπαϊκή αγορά έχει ηγέτη το νέο Jeep Renegade που με 19.159 ταξινομήσεις (+51.25%) για το πρώτο τρίμηνο πέτυχε την καλύτερη επίδοση από την παρουσίασή του,  η οποία αναλογεί στο 72% των συνολικών πωλήσεων της μάρκας.

Tο νέο Jeep Renegade αποδεικνύεται το αγαπημένο και  των Ελλήνων οδηγών, διπλασιάζοντας τις πωλήσεις του τον Μάρτιο σε σχέση με τον Φεβρουάριο και παραμένοντας σταθερά στο Top 3 της κατηγορίας του  το πρώτο τρίμηνο του 2016!

Το ελληνικό «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2016» Jeep Renegade, ο ηγέτης των επιδόσεων στα πολυτελή compact SUV, διατίθεται σε τετρακίνητες και δικίνητες εκδόσεις με εντυπωσιακά οικονομικούς και ισχυρούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου από τα 1.4 μέχρι τα 2.0 λίτρα, με χειροκίνητα και αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων και την κατανάλωση να ξεκινά από μόλις 5,6 λ./100 χλμ.. 

Προσφέρει ασφάλεια 5 αστέρων, συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις μαζί με άπλετους εσωτερικούς χώρους, τεχνολογία αιχμής με εντυπωσιακές επιλογές συνδεσιμότητας, την πολύχρονη παράδοση της Jeep στις ικανότητες εκτός δρόμου και μπορεί να αποκτηθεί με 188€ το μήνα άτοκα σε πρόγραμμα που περιλαμβάνει 5 χρόνια άτοκη χρηματοδότηση, 5 χρόνια δωρεάν service, 5 χρόνια οδική βοήθεια και με δώρο το bonus της απόσυρσης!

http://www.jeep.gr/renegade_2015/index.html

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις