Πλήρης ανανέωση για το σύνολο της γκάμας της Fiat Professional

Αποτελώντας την πρώτη μάρκα στον κόσμο που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το σχεδιασμό και κατασκευή ελαφρών επαγγελματικών μοντέλων (LCV), η Fiat Professional ανεβάζει ακόμα μια φόρα τον πήχη, με την πλήρη ανανέωση του συνόλου της γκάμας της, να προσφέρει μοναδικά χαρακτηριστικά για κορυφαία άνεση, ασφάλεια και αποδοτικότητα.

Η Fiat Professional δημιουργήθηκε για να σχεδιάζει, κατασκευάζει και εξελίσσει ελαφρά επαγγελματικά οχήματα (LCV), με απόλυτη εστίαση στις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία. Αυτή η εξειδίκευση και η απόλυτη αφοσίωση στην αποστολή της, επέτρεψε την ανάπτυξη μιας εξαιρετικά επιτυχημένης γκάμας μοντέλων που φέρουν καινοτόμες λύσεις, προσφέροντας κορυφαία αποδοτικότητα, άνεση και αξιοπιστία.

Σήμερα, η Fiat Professional, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο ανανεώνοντας το σύνολο της γκάμας της, προσφέροντας μια σειρά χαρακτηριστικών που αλλάζουν τα δεδομένα στην κατηγορία των LCV. Με βάση την αναβάθμιση των κινητήρων σε επίπεδο προδιαγραφών Euro 6D-Final, όλα τα μοντέλα πέρα από τους αποδοτικότερους και φιλικότερους προς το περιβάλλον κινητήρες, πλέον εφοδιάζονται με ένα σύνολο προηγμένων συστημάτων τεχνολογίας, τα οποία τους επιτρέπουν να εξασφαλίζουν κορυφαία επίπεδα ασφάλειας, άνεσης και αποδοτικότητας. Από το συμπαγές και ευέλικτο Panda Van, μέχρι το νέο Ducato, τον απόλυτο ηγέτη στα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα στην Ευρώπη ανεξαρτήτου κατηγορίας, η Fiat Professional βάζει για ακόμα μια φορά στη θέση του πρωταγωνιστή τον επαγγελματία και τις ανάγκες του.

Διαθέτοντας τεράστια εμπειρία στο χώρο και μέσω της συλλογής στοιχείων από την πραγματική χρήση των επαγγελματικών της οχημάτων, η Fiat Professional προχωρά στην πλήρη αναβάθμιση του βασικού εξοπλισμού όλων των μοντέλων της. Μετά την «επιβολή» στην κατηγορία στοιχείων όπως ο κλιματισμός, η προστασία του χώρου φόρτωσης και οι πολυάριθμες πρακτικές λύσεις, σήμερα η μάρκα ανεβάζει ακόμα ένα επίπεδο τα LCV, προσφέροντας πλέον στο βασικό εξοπλισμό –σε όλες τις εκδόσεις- στοιχεία όπως το σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 7’’ και δυνατότητα mirroring, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, ηλεκτρικούς καθρέπτες, αλλά και αερόσακο συνοδηγού.

 

Με τους αποδοτικότερους κινητήρες προδιαγραφών Euro 6D-Final, προτάσεις με σύνολα βενζίνης, υβριδικά, φυσικού αερίου, diesel, αλλά και αμιγώς ηλεκτρικά, η νέα γκάμα της Fiat Professional εκφράζει την πιο αποδοτική, άνετη και ασφαλή εποχή της μάρκας. Παράλληλα με τα εξαιρετικά προηγμένα προϊοντικά χαρακτηριστικά, τα μοντέλα της Fiat Professional καλύπτονται από εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών με ισχύ έως 200.000χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας, ενώ προσφέρονται με καινοτόμα άτοκα ή χαμηλότοκα προγράμματα χρηματοδότησης.

 

 

 

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις