Τα PEUGEOT 308 1.6 BLUEHDi 120 είναι τα νέα περιπολικά της στην Αττική οδό

Γαλλικός αέρας πνέει στην Αττική οδό

Αν κινείστε στην Αττική Οδό και δείτε στον καθρέπτη σας ένα Peugeot 308 να σας πλησιάζει με ταχύτητα, μην επιχειρήσετε να κάνετε κόντρα. Θα πρόκειται για ένα από τα νέα περιπολικά που μόλις παρέλαβε η ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ από την PEUGEOT του Ομίλου Συγγελίδη, και τα οποία θα συνδράμουν στην αστυνομική επιτήρηση του οδικού άξονα.

Η εταιρεία «ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ A.E» η οποία έχει την υποχρέωση να παρέχει στην ΕΛ.ΑΣ τον απαιτούμενο αριθμό περιπολικών οχημάτων για αποκλειστική χρήση από το Τμήμα Τροχαίας Αττικής Οδού, προχώρησε στην επιλογή των νέων PEUGEOT308, επιβεβαιώνοντας ότι το Γαλλικό μοντέλο όχι μόνο ικανοποιεί αλλά και ξεπερνά τα αυστηρά προαπαιτούμενα που πρέπει να ικανοποιεί ένα περιπολικό όχημα της Αστυνομίας.

Ένα περιπολικό πρέπει να προσφέρει στιβαρότητα και αυξημένη αξιοπιστία καθώς διανύει δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα κάθε χρόνο, χαμηλό κόστος χρήσης και φυσικά άνεση στους οδηγούς και τα πληρώματα που περνούν πολλές ώρες μέσα σε αυτό. Παράλληλα, πρέπει να έχει επιδόσεις που θα του επιτρέπουν να κινείται σε υψηλές ταχύτητες και οδική συμπεριφορά που να υποστηρίζει την οδήγηση σε ρυθμούς καταδίωξης.

Το νέο PEUGEOT 308  ικανοποίησε με άνεση όλα τα παραπάνω κριτήρια και τελικά επελέγη από την Αττική Οδό, ώστε η Τροχαία να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της αστυνόμευσης στον μεγαλύτερο οδικό άξονα της πρωτεύουσας.

Ο στόλος των νέων PEUGEOT308 1.6L BLUEHDi 120hp, που διαμορφώθηκε για  αστυνομική χρήση με ειδικό εξοπλισμό, διακριτικά της Ελληνικής Αστυνομίας και φάρο στην οροφή, αποτελείται από μοντέλα που κινούνται με τον πετρελαιοκινητήρα BLUEHDi των 120 ίππων, ο οποίος διακρίνεται για την ισχύ, την αξιοπιστία και την οικονομία του με κατανάλωση μόλις 3,1 λ./100χλμ. στο μικτό κύκλο αλλά και τελική ταχύτητα που πλησιάζει τα 200 χιλιόμετρα την ώρα.

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις