Δωρεά στο ΕΚΑΒ τα ασθενοφόρα Peugeot

Ο χαρακτήρας, στις δύσκολες στιγμές φαίνεται. Στον Γολγοθά που ανεβαίνει η Ελλάδα, πολλές από τις νευραλγικές υπηρεσίες για τους πολίτες “επιβιώνουν” χάρη στην ιδιωτική πρωτοβουλία. Κάπως έτσι συμβαίνει και με το ΕΚΑΒ, το οποίο αντιμετώπισε τεράστιο πρόβλημα με τον στόλο των ασθενοφόρων μέσα στην κρίση.
Τον στόλο αυτό, ανέλαβε να ανανεώσει σε ένα μέρος του, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Και,  επειδή ενός… καλού μύρια έπονται, η ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot (μέλος του Ομίλου επιχειρήσεων Συγγελίδη, θέλοντας να συνεισφέρει στο τεράστιο κοινωνικό έργο που επιτελεί το Ίδρυμα Νιάρχος Νιάρχος και ειδικότερα στην συγκεκριμένη δωρεά, παρέχει για τα δύο πρώτα χρόνια ζωής των οχημάτων, δωρεάν την προληπτική τους συντήρηση στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της γαλλικής μάρκας στην Επικράτεια.
Η παράδοση των ασθενοφόρων, τύπου Peugeot Boxer, δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος προς το ΕΚΑΒ έχει ήδη ξεκινήσει και θα έχει ολοκληρωθεί εντός του Φεβρουαρίου. Πιο συγκεκριμένα, έχει ολοκληρωθεί η παράδοση όλων των Κινητών Μονάδων και θερμοκοιτίδων καθώς και μέρους των υπολοίπων ασθενοφόρων.

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot, ανταποκρίθηκε σε όλα τα αιτήματα και τις βελτιώσεις που ζητήθηκαν από τα αρμόδια όργανα του ΕΚΑΒ, έτσι ώστε να επιτύχει την απόλυτη ικανοποίηση των πληρωμάτων που δίνουν τον καθημερινό τους αγώνα στο κοινωνικό έργο που επιτελούν.  Επίσης, η Peugeot έχει ολοκληρώσει την πανελλαδική εκπαίδευση των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ στον χειρισμό των νέων οχημάτων.

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις