Νέες διακρίσεις για τα μοντέλα της Peugeot

Στην… έδρα της, στο Παρίσι και στο στο Μέγαρο των Απομάχων (Hôtel des Invalides), εκεί όπου πραγματοποιήθηκε -στις 29 Ιανουαρίου- το 34ο Διεθνές Φεστιβάλ Αυτοκινήτου, η Peugeot απέσπασε δύο βραβεία. Το νέο Peugeot 508 κέρδισε το βραβείο “Grand Prix” ως το πιο όμορφο αυτοκίνητο της χρονιάς και το Peugeot e-LEGEND απέσπασε το βραβείο «Grand Prix» ως το πιο όμορφο πρωτότυπο μοντέλο της χρονιάς. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της γαλλικής μάρκας, Jean Philippe Imparato, και ο επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της Peugeot, Gilles Vidal, παρέλαβαν τα δύο βραβεία. 

To Peugeot e-LEGEND

Βέβαια, αυτά δεν ήταν τα μόνα “βραβεία” που έχουν πάρει τα δύο μοντέλα της Peugeot.  Από τον Οκτώβριο του 2018, οπότε και λανσαρίστηκε η ριζοσπαστική μπερλίνα Peugeot 508, έχει συγκεντρώσει ήδη περισσότερες από 10.000 παραγγελίες στην Ευρώπη. 

To Peugeot e-Legend ξανά, για να το εμπεδώσεις

Από την άλλη, το πρωτότυπο Peugeot e-LEGEND ενσωματώνει όλες τις νέες τεχνολογίες της Peugeot που το καθιστούν ως ένα 100% αυτόνομο, ηλεκτρικό όχημα με πλήρη συνδεσιμότητα και μέγιστη δυνατότητα προσωποποίησης. 

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις