Η Nissan δημιούργησε ένα GT-R drone, φονέα των supercars!

Το GT-R αποδίδει τους 545 ίππους από τον V6 twin-turbo 3.8-λίτρων και στους τέσσερις τροχούς και επιταχύνει από τα 0-100 σε 2,7 δευτερόλεπτα .Το GT-R Drone προσφέρει απίστευτη επιτάχυνση χάρη στους τέσσερις έλικες και τα ισάριθμα μοτέρ 2000kV XNova, επιταχύνοντας από τα 0 στα 100 χλμ/ω σε μόλις 1.3 δευτερόλεπτα !Η Nissan αποκάλυψε το GT-R Drone, ένα από τα ταχύτερα FPV  (First Person View) αγωνιστικού τύπου drones  στον κόσμο.

Κατασκευασμένο για να είναι σε θέση να “συμβαδίσει” με το νέο 2017 Nissan GT-R κατά τη διάρκεια  τηλεοπτικών γυρισμάτων σε πίστα, το συγκεκριμένο drone διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας από πλευράς επιδόσεων, όπως ακριβώς συμβαίνει και στο supercar της Nissan.

Ειδικά σχεδιασμένο από τον οίκο Tornado XBlades Racing,     Παγκόσμιο Πρωταθλητή του Drone Prix, το GT-R Drone συνδυάζει μια ειδική αγωνιστική ρύθμιση με θόλο χαμηλής οπισθέλκουσας, προκειμένου να φτάσει τα 100 χλμ/ω από στάση, σε μόλις 1.3 δευτερόλεπτα.

Για να αναδειχθεί το “ταλέντο” των δύο κορυφαίων “μηχανών”,  το GT-R Drone “συνόδευσε” το ομώνυμο supercar, γύρω από την συναρπαστική πίστα του Silverstone.

Ο ιδιαίτερο αυτός “αγώνας” πραγματοποιήθηκε με τον οδηγό της Nissan NISMO Ricardo Sanchez πίσω από το τιμόνι του νέου GT-R και με τον James Bowles, πρωταθλητή του British National Drone Racing για το 2015 να πιλοτάρει το GT-R Drone, γύρω από μια πορεία 1.2 μιλίων στην πίστα του Silverstone.

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις